اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش فلوت یا شناور برای شارژ باطری خشک چیه یا روش دو دیود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : روش فلوت یا شناور برای شارژ باطری خشک چ

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    یک سوال دیگه داشتم، مشکلی پیش نمیاد از ترانس 16 ولت دوبل استفاده کنم؟ امکان تهیه 14 ولت دوبل ندارم
    تریستور هم که من 1 آمپر ورودی میدم باز باید 8 آمپر باشه؟

و سوال آخر مهم نیست جریان ترانزیستورها چقدر باشه؟ مثلا BC556 که 0.1 آمپر تحمل میکنه
    با سلام:
    بله بجای ترانس جفت 14 می توانید از ترانس جفت 16 استفاده کنید. سعی کنید از تریستور بالاتر از یک آمپر استفاده کنید که اگر بصورت تصادفی سر سیم های شارژر بهم خورد تریستور شما نسوزد فرق قیمت ها بسیار ناچیز می باشد. بله می توانید از ترانزیستور BC556 استفاده کنید ، چون آن ها کنترل جریان گیت را به عهده دارند و جریان ناچیزی می کشند.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

پاسخ : روش فلوت یا شناور برای شارژ باطری خشک &#1670

نوشته اصلی توسط علی تحیری
      با سلام:
      بله بجای ترانس جفت 14 می توانید از ترانس جفت 16 استفاده کنید. سعی کنید از تریستور بالاتر از یک آمپر استفاده کنید که اگر بصورت تصادفی سر سیم های شارژر بهم خورد تریستور شما نسوزد فرق قیمت ها بسیار ناچیز می باشد. بله می توانید از ترانزیستور BC556 استفاده کنید ، چون آن ها کنترل جریان گیت را به عهده دارند و جریان ناچیزی می کشند.
      خیلی ممنون ازتون خیلی کمک کردید
      برای ترستور به دلیل اینکه 8 آمپر پیدا نکردم گفتم جریان پایینتر یا بالاتر رو بگیرم که تو فروشگاه ECA دو مدل یکی 20 آمپر BT152 یکی هم 12 آمپر BT151 بود که من BT151 استفاده میکنم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : روش فلوت یا شناور برای شارژ باطری خشک چ

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
        خیلی ممنون ازتون خیلی کمک کردید
        برای ترستور به دلیل اینکه 8 آمپر پیدا نکردم گفتم جریان پایینتر یا بالاتر رو بگیرم که تو فروشگاه ECA دو مدل یکی 20 آمپر BT152 یکی هم 12 آمپر BT151 بود که من BT151 استفاده میکنم
        با سلام :
        BT151 هم تریستور خوبی است، مدار را با این قطعات ببندید، کاری یا مشکلی بود در خدمتم.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X