با سلام
استفاده از روشهایی که دوستان پیشنهاد کرده اند بر پایه اتلاف انرژی و در نتجه افت ولتاژ میباشد و اینکار علاوه بر اسیب پذیر کردن قطعات در مقابل ازدیاد حرارت سبب خالی شدن زودهنگام باتری هم میشود راه عملی و البته حرفه ای استفاده از ولتاژ رگولاتور مناسب است که قبلا به شما پیشنهاد کردم ولی ظاهرا مورد توجه شما قرار نگرفت !!! استفاده از LM317
با سلام:
برای تبدیل یک ولتاژ بالاتر به پائین تر، شما از هر قطعه ای که استفاده کنید اتلاف انرژی دارید و وجود افت ولتاژ در آن قطعه علت آن می باشد که تا ما، به ولتاژ دلخواه برسیم. مثلا وقتی که ما از یک منبع تغذیه 30 ولت 3 آمپر (90 وات) در خروجی 10 ولت 3 آمپر (30 وات) می گیریم، این 60 وات باقی مانده بصورت افت ولتاژ روی ترانزیستور های قدرت خروجی باقی می مانند که با دست زدن به آن ها، گرمای آن قابل احساس ما باشد. آیا این انرژی بنظر شما بصورت گرما تلف نمی شود.؟ (30 وات در خارج از مدار + 60 وات داخل منبع تغذیه)
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دوستان من رگولاتور lm317 تهیه کردم پایه اول و آخر به مثبت و منفی باتری 3.7 ولتی وصل کردم.
از پایه وسط ولتاژ گیری کردم باز هم 3.7 ولت نشون میده.چرا؟مگه نباید 1.25 ولت نشون بده؟؟
با سلام
ظاهرا شما اصلا دیتا شیت این قطعه را ندیده اید برای تنظیم ولتاژ خروجی باید بکمک چند مقاومت و خازن و این قطعه یک مدار بسازید و با پتانسیومتر خروجی را تنظیم نمایید .
با سلام:
برای تبدیل یک ولتاژ بالاتر به پائین تر، شما از هر قطعه ای که استفاده کنید اتلاف انرژی دارید و وجود افت ولتاژ در آن قطعه علت آن می باشد که تا ما، به ولتاژ دلخواه برسیم. مثلا وقتی که ما از یک منبع تغذیه 30 ولت 3 آمپر (90 وات) در خروجی 10 ولت 3 آمپر (30 وات) می گیریم، این 60 وات باقی مانده بصورت افت ولتاژ روی ترانزیستور های قدرت خروجی باقی می مانند که با دست زدن به آن ها، گرمای آن قابل احساس ما باشد. آیا این انرژی بنظر شما بصورت گرما تلف نمی شود.؟ (30 وات در خارج از مدار + 60 وات داخل منبع تغذیه)
با سلام
البته قطعاتی مانند رگولاتورهای ولتاژ هم مقدار اتلاف انرزی بصورت گرما دارند ولی این اتلاف کجا و تلفات روی المنت بخاری (یا مقاومتهای سیمی ) کجا ! اگر این طور میشد تنظیم ولتاژ انجام داد دیگر چه نیازی به ساختن آی سی ها و مدارات پیچیده رگولاتور بود همه از یک المنت بخاری استفاده میکردند و کار تمام !!!!
با سلام
ظاهرا شما اصلا دیتا شیت این قطعه را ندیده اید برای تنظیم ولتاژ خروجی باید بکمک چند مقاومت و خازن و این قطعه یک مدار بسازید و با پتانسیومتر خروجی را تنظیم نمایید .
دوست عزیز اگر من میدونستم که نمیومدم تایپیک بزنم و سوال بپرسم.
داخل دو سه پست همین سوالو مطرح کردم که آیا نیازی به قطعات اضافی داره ولی کسی پاسخگو نبود.حتی به خود شما هم پیام خصوصی دادم.
در ضمن من نیازی به تنظیم ولتاژ ندارم.من چند ولتاژ نیاز ندارم.من یه ولتاژ نیاز دادم.1.2 ولت.
که دوستان گفتن این رگلاتور ولتاژ خروجیش 1.25 ولت هستش.
و به دوست دیگه ای گفتن رگولاتور خطی 1117 استفاده کن که ولتاژ ثابت 1.2ولت بهت میده
با سلام
برای استفاده از رگولاتور 1117 هم باید یک مدار ببندید هیچکدام از این رگولاتور ها با دادن ورودی متغیر ، خروجی فیکس و مورد درخواست شما را ارائه نمیدهند حتما باید برای آنها یک مدار ببندید لینک زیر را ببینید به زبان فارسی است :
http://yazdkit.com/regulator-vriant-227.html
با سلام
البته قطعاتی مانند رگولاتورهای ولتاژ هم مقدار اتلاف انرزی بصورت گرما دارند ولی این اتلاف کجا و تلفات روی المنت بخاری (یا مقاومتهای سیمی ) کجا ! اگر این طور میشد تنظیم ولتاژ انجام داد دیگر چه نیازی به ساختن آی سی ها و مدارات پیچیده رگولاتور بود همه از یک المنت بخاری استفاده میکردند و کار تمام !!!!
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
وقتی شما، یک ولتاژ رگولاتور 7805k را به یک منبع 12 ولتی برای بدست آوردن جریان 5 ولت یک آمپری می بندید. بنظر شما در کل چقدر توان مصرف می کنید .؟
1- 5 وات
2- 12 وات
اما اکثرا فکر می کنند 5 وات درست است. خیر دقیقا 12 وات درست است. چرا؟ چون وقتی ولتاژ از 12 ولت ورودی به 5 ولت یک آمپر در خروجی رگولاتور ( با استفاده از مقاومت بار یا مصرف کننده) می رسد، 5 وات آن در خروجی مدار و 7 ولت یک آمپر آن یا 7 وات آن در درون رگولاتور افت پیدا می کند. پس در اینجا رگولاتور هم مثل استفاده از دیود، مقاومت آجری و ماننده یک سیم المنت بخاری توان مصرف می کند. پس نتیجه می گیریم برای بدست آوردن یک ولتاژ کوچک تر از بزرگ تر ما باید 7 وات توان مصرف کنیم .!!!
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه