اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رله یک ولتی!؟؟!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رله یک ولتی!؟؟!!!!

اره می تونی از 1n4007هم استفاده کنی
    میتونی استفاده کنی ولی اگر موتور شما جریان نامی بیش از 400-500 میلی داره بهتره استفاده نکنید.
    قاعده استفاده از دیود فلای بک بخاطر روشن شدن سریع دیوده، 1N4007 یه دیود یکسوسازه و کارش چیزه دیگه ایه.
    شما برای انکار نیاز به یه دیود سرع مثل 1N5819، UF4007 یا سری BYT نیاز دارید.
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Davood Kheradmand
      نه دوست عزیز شما کاملن اشتباه میکنید. اون مداری که شما میگی یک جور دیگه ست
      در مورد مدار ایشون مقاومت R2 باید صفر اهم باشه
      چرا باید R2 حذف بشه؟ و آیا لازمه که یه مقاوت هم به پایه بیس ترانیستور بسته بشه اگه لازمه مقدارش چقدر باید باشد؟

دیدگاه

نه دوست عزیز شما کاملن اشتباه میکنید. اون مداری که شما میگی یک جور دیگه ست
        مقاومت R2نباید حذف بشه به این دلیل:
        قسمت خروجی اپتوکوپلر یک ترانزیستور هستش، زمانی که کلکتور به 12 ولت وصله و امیتر رو با مقاومت به زمین وصل کنیم، و اپتو فعال بشه، ولتاژی که روی پایه امیتر داریم حدود 11 ولت است. حال اگر بدون مقاومت 11 ولت رو مستقیم به بیس ترانزیستور طبقه بعد اعمال کنیم چه اتفاقی میفته؟
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

آیا لازمه که یه مقاوت هم به پایه بیس ترانیستور بسته بشه اگه لازمه مقدارش چقدر باید باشد؟
          شما نیاز به یک مقاومت دارید، یا روی کلکتور ( مثل همین مدار) یا روی بیس . روی هرکدوم که بذارید فرقی نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
            مقاومت R2نباید حذف بشه به این دلیل:
            قسمت خروجی اپتوکوپلر یک ترانزیستور هستش، زمانی که کلکتور به 12 ولت وصله و امیتر رو با مقاومت به زمین وصل کنیم، و اپتو فعال بشه، ولتاژی که روی پایه امیتر داریم حدود 11 ولت است. حال اگر بدون مقاومت 11 ولت رو مستقیم به بیس ترانزیستور طبقه بعد اعمال کنیم چه اتفاقی میفته؟
            دوست عزیز این صحبت شما کاملن درسته اما امیتر که به زمین وصل نمیشه
            بار خروجی که موتور هست به امیتر وصله
            به این صورت که روی کلکتور اپتو 12 ولت هست
            روی امیترش بقول شما حدود 11 ولت یا یک مقدار بیشتر مثلن 11.5
            روی امیتر ترانزیستور بعدی اگر دارلینگتون باشه حدود 1 ولت کمتر از 11.5 ولت
            یعنی 10.5 ولت میوفته و این ولتاژی هست که روی موتور قرار میگیره نه زمین

دیدگاه

دوست عزیز این صحبت شما کاملن درسته اما امیتر که به زمین وصل نمیشه
              بار خروجی که موتور هست به امیتر وصله
              به این صورت که روی کلکتور اپتو 12 ولت هست
              روی امیترش بقول شما حدود 11 ولت یا یک مقدار بیشتر مثلن 11.5
              روی امیتر ترانزیستور بعدی اگر دارلینگتون باشه حدود 1 ولت کمتر از 11.5 ولت
              یعنی 10.5 ولت میوفته و این ولتاژی هست که روی موتور قرار میگیره نه زمین
              مقاومت سر زمین رو فقط برای تست گفتم.
              جمله خودم رو اینجوری اصلاح کنم:
              اگر مقاومت حذف بشه، با روشن شدن اپتو، روی امیتر اپتو حدود 11.5 ولت خواهیم داشت. حالا اگه اون رو مستقیم به بیش ترانزیستور طبقه بعد وصل کنیم. چه اتفاقی میفته؟
              با روشن شدن ترانزیستور VBE=0.7 ولت و اختلاف ولتاژ باعث توان تلفاتی و جریان کشی مدار میشه.

دیدگاه

شما نیاز به یک مقاومت دارید، یا روی کلکتور ( مثل همین مدار) یا روی بیس . روی هرکدوم که بذارید فرقی نمیکنه
                اگر از یه مقاومت درمسیر کلککتور استفاده کنم و از یه مقاومت دیگر در مسیر بیس استفاده کنم اصلا جریان کلکتور به امیتر برقرار میشه؟-- زیاد محافظه کارانه است؟
                این اپتوکوپلر بخش دومش تا چه ولتاژ و جریانی رو تحمل میکنه (مهم)؟؟ چه اپتو کوپلری مقاوم تر است که دیگه نسوزه و تا24 ولت و جریان 1 آمپر رو تحمل کنه؟؟
                از لطف شما بسیار سپاس گذارم :agree:

دیدگاه

اگر از یه مقاومت درمسیر کلککتور استفاده کنم و از یه مقاومت دیگر در مسیر بیس استفاده کنم اصلا جریان کلکتور به امیتر برقرار میشه؟-- زیاد محافظه کارانه است؟
                  نیازی نیست، شما یک مقاومت 1K جواب کارتون رو میده

این اپتوکوپلر بخش دومش تا چه ولتاژ و جریانی رو تحمل میکنه (مهم)؟؟
                  PC817 تا 35 ولت و 50 میلی آمپر

چه اپتو کوپلری مقاوم تر است که دیگه نسوزه و تا24 ولت و جریان 1 آمپر رو تحمل کنه؟؟
                  نیازی نیست قوی تر انتخاب کنید چون اپتو تنها وظیفه راه اندازی ترانزیستور طبقه بعد رو داره که با این مشخصات برای کار شما بسیار هم زیاده و براحتی جواب کارتون رو میده

دیدگاه

سلام من مدارم رو اینطوری بستم
                    میدونم مشکل داره مشکلش کجاست که کار نمیکنه
                    لطفا زیر دیپلم توضیح دهید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr-erfan
                      سلام من مدارم رو اینطوری بستم
                      میدونم مشکل داره مشکلش کجاست که کار نمیکنه
                      لطفا زیر دیپلم توضیح دهید
                      با سلام
                      24- رو فقط باید به پایه سومی ترانزیستور(امیتر) متصل کنین نه به موتور
                      درضمن مقاومت بیس ترانزیستور رو هم افزایش بدین چون ولتاژتون زیاده مثلا 4.7 کیلو

دیدگاه

الان درسته/.؟؟؟؟؟پابه های ترانسیتور؟ جهت دیود؟

دیدگاه

با این ولتاژی که قراردادید، دو سر موتور 48 ولت میفته! موتورتون 48 ولته؟

دیدگاه

با این ولتاژی که قراردادید، دو سر موتور 48 ولت میفته! موتورتون 48 ولته؟
                            :eek:
                            نه داداش منظورشون از 24- همون gnd هستش
                            الان درسته/.؟؟؟؟؟پابه های ترانسیتور؟ جهت دیود؟
                            بله درسته میتونید مدار رو تست کنید

دیدگاه

بله منظور از 24- همون GND بود و منظورم ولتاژ منفی نبوده
                              بسیار بسیار سپاسگزارم :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X