اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریموت کنترل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ریموت کنترل

سلام دوستان خسته نباشید . دوستان یه سوالی دارم مخو خورده ممنون میشم کمک کنید!!!

دوستان این ریموتی هست که من خریدم بعد ای سیی داره به نام SC 2262 بعد من دو تا ای سی جدا
    pt2262-pt2272 دارم حالا یعنی برا این که بتونم مدارمو راه بندازم باید ای سی SC 2262 رو با pt 2262 عوض کنم یا همون هم جواب میده رو گیرنده pt 2272 ?

پاسخ : ریموت کنترل

سلام
    آی سی 2262 فرستنده و 2272 گیرنده هستش.
    شما برای اینکه بتونید مدارتون رو کامل کنید باید از 2272 استفاده کنید.
    پیشوند پارت قطعات ( SC , PT) مربوط به شرکت های مختلف سازنده این آی سی هستش.
    این سایت میتونه براتون مفید باشه:
    http://yazdkit.com/transmitter-receiver-250.html
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

با تشکر از دوست عزیز
      با این توصیف یعنی میشه از فرستنده SC 2262و گیرنده PT 2272استفاده کرد؟

یعنی هر دو اگر PT نباشه مشکلی پیش نمیاد ؟

سوال دیگم اینه ای سی PT 2272 حالت M4 هست
      میشه به حالت L4 تبدیلش کرد یا باید ای سی رو عوض کنم؟

M4=دیتای خروجی تا زمانی که بین فرستنده و گیرنده ارتباط برقرار است وجود دارد
      L4=دیتای خروجی تا برقراری ارتباط بعدی دیتا در پایه های مربوط باقی خواهند ماند.

دیدگاه

با این توصیف یعنی میشه از فرستنده SC 2262و گیرنده PT 2272استفاده کرد؟
        قاعدتن باید بشه و مشکلی نباید داشته باشه

سوال دیگم اینه ای سی PT 2272 حالت M4 هست
        میشه به حالت L4 تبدیلش کرد یا باید ای سی رو عوض کنم؟
        با استفاده از آی سی های Latch میشه M4 رو به L4 تبدیل کرد منتها مدارتون بی دلیل یکم پیچیده میشه.
        شما تست هاتون رو با M4 بگیرید و در نهایت L4 رو جای اون قرار بدید، این دو آی سی از لحاظ مداری تفاوتی با هم ندارند
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

با تشکر از دوستان به کمک شما تونستم این ریموتو درست کنم اما یه مشکلی دارم اونم اینه که!!!!
          کلا 4 تا پایه خروجی دارم دیگه. مثلا وقتی دکمه 1 رو میزنم جریان تو پایه 13 وصل میشه بعد برا قطعش باید کلید 2 رو بزنم که جریان از پایه 13 قطع میشه میره به پایه 12
          کلا اگه متوجه نشدین منظورم اینه که با هر دکمه هم بشه جریانشو وصل کرد با همونم بشه قطع کرد
          و چیزه دیگه ای که هست هر چهار تا پایه رو نمیشه با هم فعال کرد باید چه کرد؟؟

دیدگاه

کلا 4 تا پایه خروجی دارم دیگه. مثلا وقتی دکمه 1 رو میزنم جریان تو پایه 13 وصل میشه بعد برا قطعش باید کلید 2 رو بزنم که جریان از پایه 13 قطع میشه میره به پایه 12
            کلا اگه متوجه نشدین منظورم اینه که با هر دکمه هم بشه جریانشو وصل کرد با همونم بشه قطع کرد
            اگر از L4 استفاده کرده باشید، باید به این شکل عمل کنه که تا زمانی که ورودی1 فعاله(یک)، خروجی متناظر هم فعال باشه(یک) و وقتی غیر فعال(صفر) شد، خروجی هم صفر بشه. مگه الان اینطور نیست؟

و چیزه دیگه ای که هست هر چهار تا پایه رو نمیشه با هم فعال کرد باید چه کرد؟؟
            اگر جواب سوال بالا مشخص بشه، این هم مشخصه

بشماتیکی که بستید رو قرار بدید، بنظرم یه جای کار ایراد داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X