اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شیر برقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شیر برقی

سلام دوستان کسی از شما ایده ای برای ساخت شیر برقی داره :question: :question:
    هر کس هر ایده ای که داره لطفا بگه

پاسخ : شیر برقی

نوشته اصلی توسط loverdead
    با سلام
    ساخت شیر برقی با استفاده از شیر فلکه معمولی و یک موتور گیربکس کوچک همراه با میکرو سویچ محدود کننده حرکت فلکه یا استفاده از سنسور جریان که در صورت بسته شدن فلکه جریان زیاد موتور را تشخیص داده و ولتاژ موتور قطع شود
    خیلی وقته ساخت همچین چیزی تو زهنمه :-?

دیدگاه

من شیر برقی آماده با قیمت 10 هزار تومن به بالا رو توی امجد دیدم، فک میکنم ساختش کاری سختی باشه.
      ماهیان از آشوب دریا به خدا شکایت بردند،دریا آرام شد و همه ماهیان صید تور صیادان شدند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط loverdead
        با سلام :
        شیر برقی ها بر دو نوع می باشند. یک نمونه ماننده شیر برقی ماشین لباس شویی کا از یک سلونوئید آهنربایی تشکیل شده سر مخروطی و متحرک آن بوسیله یک واشر لاستیکی ثابت بدنه که با یک فنر فشار دهنده در حالت عادی راه خروج آب را مسدود و با دادن برق 220 ولت آهن ربا شده و مسیر آب را باز می کند. نوع دیگر برای آب با فشار قوی برای لوله های بزرگ پمپاژ آب مورد استفاده قرار می گیرد، که بوسیله موتور های گیربکس دار باز و بسته می شود.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام
          من یه نمونه ساختم مثل همینکه امیر کریمی عزیز میگه فقط یه چیز شبیه شفت انکودر هم بهش وصل کردم که میشه فشار آب رو کم و زیادش کرد
          شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

خیلی خلاصه گفتی. یکم بیشتر از کارکردش توضیح میدادی
            اندازه ؟ فشار ؟ حجم ؟

اگه فقط باز و بسته بودن مهمه؟ برو لوازم یدکی خودرو بگو یدونه شیر برقی سی ان جی (نیسان آبی) بده. (تا فشار ۶ بار هم تحمل داره) (فکر کنم 30 تومن باشه)

اگه اندازه آب تنظیم پذیر می خوای می تونی خودت یکی درست کنی:
            یه شیر آب (گازی) بگیر. یه سروو ببند بالاش. (اینم تقریبا 30 تومن میشه)
            If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

تو ساده ترین حالت ممکن که بخوام بگم شیریه که به جریان برق باز و بسته می شود یکی از انواع برند های آن شیر برقی EMC است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X