اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه های افزایش جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه های افزایش جریان

خب سری کردن به همون دلیلی که گفتین،دینامو خراب میکنه،به نظرتون موازی کردن مشکلی ایجاد میکنه؟
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
      خب سری کردن به همون دلیلی که گفتین،دینامو خراب میکنه،به نظرتون موازی کردن مشکلی ایجاد میکنه؟
      مطلب رو اشتباه گفتم اگر سری بسته بشه ولتاژ مولد ها جمع جبری میشه وجریان ثابت. اگر از 2 سر دینام ها ولتاژ بگیریم 60 ولت میشه درسته؟
      ولی اگر موازی بسته بشه ولتاژ دوسر هر دینام برابر30 ولت و جریان با هم جمع جبری میشه درسته؟
      همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad daraie
        مطلب رو اشتباه گفتم اگر سری بسته بشه ولتاژ مولد ها جمع جبری میشه وجریان ثابت. اگر از 2 سر دینام ها ولتاژ بگیریم 60 ولت میشه درسته؟
        ولی اگر موازی بسته بشه ولتاژ دوسر هر دینام برابر30 ولت و جریان با هم جمع جبری میشه درسته؟
        با سلام
        مطلب فوق راجع به منابع ایده آلی که مشخصات نامی یکسانی دارند صحیح است ولی عموما دینام ها دارای مشخصات یکسانی نیستند به همین دلیل به آسانی نمیتوان آنها را با هم موازی کرد این دقیقا مثل وارد شدن یک ژنراتور به شبکه برق سراسری است که باید در لحظه خاص که ژنراتور با شبکه سنکرون شده صورت بگیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad daraie

دوتا دینام رو میتونم باهم سری کنم؟؟

سلام
          نه چون وقتی مدار بسته بشه جریان مدار برابر 30 امپر میشه واز هر دینام این جریان عبور میکنه وباعث داغ شدن دینام ها و در نتیجه منجر به سوختن ان ها میشه
          پس اینی که گفتم درسته؟ اگر دو دینام از یک جنس باشند چطور؟ دراین صورت آیا می توانیم مانند پیل ها سری موازی کنیم دینام ها را؟

دیدگاه

اقای دارایی،فک کنم عددهارو با هم قاطی کردین،60ولت؟
            بله خب اگر مستقیما دینام هارو موازی کنیم،میشه مثل قضیه برق شهری،تازه خیلی دینام ها هم که سه فازن،میشع نور علی نور
            منظور من موازی کردن بعد از یکسوسازی بود،تینطوری بعید میدونم مشکلی پیش بیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
              منظورتون موازی کردن دو دینامه دیگه؟
              فکر نکنم موازی کردن دو دینام منعی داشته باشه،چون از هرکدوم 15امپر میگذره،فقط باید دو دینام کاملا مشابه باشن و به یه جا هم وصل باشن
              البته اگه از هم ایزوله شن شاید بهترباشه،ینی دیود بذارین که جریانشون تو هم نره
              دیود یه المان غیر خطیه و هیچ دو دیودی ولتاژ شکستشون دقیقا 0.700 نیست و به تناسب نمودار جریانشون هم یکی نیست و نمیتونین با دیود ایزولاسیون بین دو منبع ولتاژ انجام بدین همیشه یکی از منابع تو مدار نخواهد بود... این مثله رو حتی تو پروتعوث میتونید تست کنید

دیدگاه

اقا اروین شما بودین که ثابت کرده بودین دیودارو نمیشه موازی کرد؟
                اگه دوتا ترانسو بردارین و با پل یکسوشون کنین و خروجی پل هارو با هم موازی کنین از هر دومنبع استفاده میشه،تو عمل میشه،حتی من بدون پل هم ترانس هارو سری و موازی کردم،جواب میده

دیدگاه

با سلام
                  من فکر میکنم مطالب این بخش داره از راه خودش منحرف میشه و ما داریم مرتب به مطالب مطرح شده جدیدی پاسخ میدهیم که از اول در موضوع این بخش نبوده اما برای خارج شدن از این وضع از شروع کننده بحث تقاضا میشود که بگویند دقیقا چکار میخواهند بکنند که نیاز به افزایش جریان از طریق موازی کردن دینام دارند شاید بتوان راه حلهای دیگری ارائه کرد که اینقدر به بی راهه نرویم

دیدگاه

سلام
                    دقیقا با این حرف موافق ام.
                    راستش من میخام برق خونه رو با استفاده از اینورتر های 12به220 تامین کنم.
                    که اگه بخام این جریان رو از باطری تامین کنم باطری دیر یا زود خالی میشه.
                    حالا من میخوام که با استفاده از دینام این جریان رو تامین کنم که این چرخه ادامه داشته باشه
                    مثلا:
                    خونه وقتی که تمام وسایل در حال کار و تمام لامپ ها روشن مثلا مثلا مثلا 20وچند آمپر جریان میکشه
                    اینورتر من در حالت آماده به کار ینی وقتی که هیچ باری بهش وصل نیست حدود 2آمپر جریان کشی داره
                    حالا:
                    22 آمپر خونه + 2 آمپر اینورتر + 1 آمپر تلفات = 25 آمپر

با فرض اینکه باتری من این 25آمپر رو میتونه در اختیار من بزاره
                    هر چقد هم که باطری من جریان بالا باشه حالا یا یه روز یا دو روز یا یه هفته دیگه خالی میشه
                    من نمیخوام به این اتفاق بیوفته.
                    دقیقا من این قصد رو دارم که:
                    دقیقا همون جریانی که از باطری کشیده میشه از دینام هم همون جریان رو بکشم که باطری رو به خالی شدن نره.

یه نکته هم اضافه کنم که من در محاسبات یه 10آمپر رو برای اینکه یه وقت همسایه برق خواست یا یه دستگاهی چیزی به خونه اومد لحاظ نکردم
                    که اگه اینظور بود من به جریانی حدود 30آمپر نیاز پیدا میکردم.

ضمن عرض تشکر از همه دوستان
                    امیدوارم که پاسخ سوال تون رو تونسته باشم داده باشم.
                    باز اگر سوالی بود در خدمتم.
                    @};- @};- @};- @};- [/size]
                    Yes You Can...!!!
                    re20za22@
                    re20za@yahoo.com

دیدگاه

خب گلم از اول بگو
                      اول از همه دینامو میخای با چی بچرخونی
                      دوما خب بجای دو تا دینام از یه الترناتور قویتر استفاده کن
                      سوما الترناتور قویتر معمولا برق سه فاز میده
                      چهارما قطعه برای کنترل ولتاژ خروجی الترناتور هم نیازه تا با عوض شدن دور،ولتاژ عوض نشه
                      پنجما،نه،خامسا خونتون با روشن بودن لامپها از کنتور 25امپر میکشه یا از اینورتر؟
                      اگه از کنتور انقد میکشه ینی اینورترت حدود 460امپر میکشه :eek:
                      پس باید قانع باشی و فقط وسایل ضروری رو روشن کنی
                      اگه هم اینورترت 25تا میکشه که خب یه الترناتور مناسب ببند بره،ولی احساس میکنم اینطور نیست والان توکف اون460 موندی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                        خب گلم از اول بگو
                        اول از همه دینامو میخای با چی بچرخونی
                        دوما خب بجای دو تا دینام از یه الترناتور قویتر استفاده کن
                        سوما الترناتور قویتر معمولا برق سه فاز میده
                        چهارما قطعه برای کنترل ولتاژ خروجی الترناتور هم نیازه تا با عوض شدن دور،ولتاژ عوض نشه
                        پنجما،نه،خامسا خونتون با روشن بودن لامپها از کنتور 25امپر میکشه یا از اینورتر؟
                        اگه از کنتور انقد میکشه ینی اینورترت حدود 460امپر میکشه :eek:
                        پس باید قانع باشی و فقط وسایل ضروری رو روشن کنی
                        اگه هم اینورترت 25تا میکشه که خب یه الترناتور مناسب ببند بره،ولی احساس میکنم اینطور نیست والان توکف اون460 موندی
                        جواب ها به ترتیب سوال ها:

1- دینام رو با یه موتوره یه موتورسیکلت مثلا.
                        2- دسترسی به آلترناتور ندارم و فقط دوتا دینام ماشین دارم
                        3-خروجی دینام DC است
                        4- خروجی دینام حدود 14ولت است که ثابته و با تغییر دور تغیری نمیکنه.(تعدتد دور روی جریان تاثیر داره)
                        5- والا من اندازه نگرفتم. طبق پرس و جو هایی که کردم به این نتیجه رسیدم.(درضمن من سه بار تاکید کردم که مثلا مثلا مثلا انقد آمپر)
                        Yes You Can...!!!
                        re20za22@
                        re20za@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط re20za

3-خروجی دینام DC است
                          4- خروجی دینام حدود 14ولت است که ثابته و با تغییر دور تغیری نمیکنه.(تعدتد دور روی جریان تاثیر داره)
                          5- والا من اندازه نگرفتم. طبق پرس و جو هایی که کردم به این نتیجه رسیدم.(درضمن من سه بار تاکید کردم که مثلا مثلا مثلا انقد آمپر)
                          ولتاژ تولید شده توسط دینام ac میباشد و هر چه تعداد دور بیشتر باشد جریان بیشتری در سیم پیچ ها شارش می ابد

دیدگاه

سلام
                            دقیقا با این حرف موافق ام.
                            راستش من میخام برق خونه رو با استفاده از اینورتر های 12به220 تامین کنم.
                            که اگه بخام این جریان رو از باطری تامین کنم باطری دیر یا زود خالی میشه.
                            حالا من میخوام که با استفاده از دینام این جریان رو تامین کنم که این چرخه ادامه داشته باشه
                            مثلا:
                            خونه وقتی که تمام وسایل در حال کار و تمام لامپ ها روشن مثلا مثلا مثلا 20وچند آمپر جریان میکشه
                            اینورتر من در حالت آماده به کار ینی وقتی که هیچ باری بهش وصل نیست حدود 2آمپر جریان کشی داره
                            حالا:
                            22 آمپر خونه + 2 آمپر اینورتر + 1 آمپر تلفات = 25 آمپر

:eek:
                            دوست عزیز اینجا رو اشتباه آومدی 22 امپر ضرب در 220 مساوی است با 4840 وات که 4840 تقسیم بر 12 مساوی با 400 آمپر خواهد بود
                            خب حالا 400 آمپر + 2 امپر +1 آمپر تلفات = 403 آمپر
                            که اولا اصلا چنین اینورتری وجود نداره :angry:
                            بعد چنین باتری وجود نداره :surprised:
                            بعد از همه اینا دینام 400 آمپر 12 ولت داریم؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط re20za

3-خروجی دینام DC است
                              جواب جواب هاتون
                              1 خوبه
                              2 به دینام پراید به بعد میگن الترناتور
                              3 خروجی دینام دی سی نیست،اون دینام یا الترناتوری که شما دارین ،اون قطعه ای که گفتم روشه که توی ماشین هم همینطوره،این قطعه اولا خروجی را یکسوسازی میکند،ثانیا طوری طراحی شده تا در صورت بیشتر شدن خروجی از 14ولت،اضافه ولتاژ را به طوری به سیمپیچهای خود دینام تزریق میکند که برایند میدان ها بشود همان 14ولت،ینی یه جورایی اضافه ولتاژو میندازه به جون خود دینام :surprised:
                              4 هیچی
                              5 خب پس این همون جریان 220 ولته که وقتی اینورتر بخاد بهش برسه،باید جریان خیلی زیادی بهش داد(12 ولت با جریان خیلی زیاد)
                              البته همچین اینورترهایی خیلی هم عجیب نیستن و کاربرد دارن ولی شما همچین اینورتری اگه داشته باشین،خب لابد میتونین همچین موتور برق یا ژنراتوری هم داشته باشین ، چون همچین اینورتری چند میلیونه و همچین ژنراتوری هم چند میلیونه
                              اتفاقا چند وقت پیش یک سری ژنراتور جدید دیدم گازسوز بودن :eek:
                              خیلی کم مصرف و قیمت مناسب و کم صدا
                              خب تو ایران چون گاز ارزونه،میارزه،شما هم اگه هنوز همون تصمیمو دارین،بد نیس برین سراغ همچین چیزایی
                              بنزین گرونه :cry2:

دیدگاه

با سلام
                                حالا که مشخص شد چکار میخواهید بکنید دیگر نه سئوالات انحرافی پرسیده میشود و نه تاپیک به انحراف میرود
                                دوست عزیز کاری را که شما میخواهید انجام دهید با در نظر گرفتن تلفات کاملا غیر اقتصادی است یعنی اینکه بیایید با یک موتور موتورسیکلت دینام های 12 ولتی را بچرخانید تا به شما برق 12 ولت بدهد و بعد آنها را با اینورتر به 220 تبدیل کنید که معمولاً سینوسی هم نیستند و برای راه اندازی موتورها مثل کولر، یخچال ، ماشین لباسشویی ، سشوار و... اصلا به درد نمیخورد اگرهم بخواهید اینورتر سینوسی درست کنید که آنه خودش داستانی بس طولانی دارد بنابراین برای اینکه بشر یکبار چرخ را اختراع کرده و ما دوباره نخواهیم آنرا اختراع یا بهینه کنیم از ژنراتورهای بنزینی و یا گازی یا گازوییلی قابل حمل متناسب با مصرف با خروجی سینوسی استفاده میکنیم چیزی که مخترعین کشورهای صنعتی بیش از 80 سال است که اختراع کرده اند و دیگر نیازی به اختراع مجدد نیست و لذا لطفا از اول مقصود خود را روشن بیان فرمایید تا همگی به بیراهه نرویم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X