اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک ترای ساخت مدارتنظیم کننده ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک ترای ساخت مدارتنظیم کننده ولتاژ

ازنظرتون ممنونم
    من هم نگفتم که مداری ساده هست گفتم نه خیلی ساده ونه خیلی پیچیده هست البته بستگی به ترفندی داره که انتخاب میشه
    همین قدرحدس میزنم که به مداری بافیدبک منفی نیازه که ورودیش بتونه ازخروجی اپ امپ مدنظرم نمونه بگیره وخروجی اون به پایه مثبت مدارمون وصل بشه(جایی که پتانسیومترقبلاوصل شده)
    البته مشکل جدی برای طراحی این مداراینه که بایدبتونه دریک لحظه که مامیخواهیم(بافشارکلیدفشاری)ازخروجی مدارمون نمونه بگیره وپس ازاعمال تنظیمات لازم درمدارمون بتونه خروجی اپ امپمون روبه ضفربرسونه وپس ازتنظیم به صفردیگه ازخروجی نمونه نگیره مگه اینکه مابخواهیم اینکاررودوباره انجام بده چون اگه دائم درمدارفیدبک بگیره برای تنهایک ولتاژورودی مدنظرمون خروجی روروی صفرتنظیم نمیکنه بلکه برای هرولتاژی درورودی مدارمون خروجی روروی صفرمیاره که این بدین معنی میشه که مدارمون هیچ حساسیتی به ورودی درهیچ زمانی نشون نده

دیدگاه

نظر شخصیه من :
      این خواسته نشون میده که به مقاومت متغیر نیاز هست و اگر قرار باشه که از حرکت فیزیکی برای تغییر مقاومت صرف نظر بشه. باید به صورت نرم افزاری این خواسته رو برآورده کنیم.
      با این تفاسیر نیاز به استفاده از میکروکنترلر و آی سی پتانسیومتر برنامه پذیر می باشد.
      *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
        نظر شخصیه من :
        این خواسته نشون میده که به مقاومت متغیر نیاز هست و اگر قرار باشه که از حرکت فیزیکی برای تغییر مقاومت صرف نظر بشه. باید به صورت نرم افزاری این خواسته رو برآورده کنیم.
        با این تفاسیر نیاز به استفاده از میکروکنترلر و آی سی پتانسیومتر برنامه پذیر می باشد.
        ممنونم ازنظری که دادین
        به نظرمن هم یکی ازراههابرای نتیجه گیری ازمدارهمین روشی که اشاره کردین باشه البته تابرنامه نوشته نشه بااطمینان نمیشه جواب داد
        خودم برنامه نویسیم ضعیفه امیدوارم که برنامه نویسی شماخوب باشه خوشحال میشم باجزئیات بیشتری توضیح بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X