اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مدار یا برنامه ساده تشخیص قطعی برق و قراردادن باتری تو مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مدار یا برنامه ساده تشخیص قطعی برق و قراردادن باتری تو مدار

سلام به همه دوستاران الکترونیک :nerd:
    دارم رو یه پروژه تغذیه دوربین مداربسته کار میکنم حالا میخوام وقتی برق میره یه باتری رو بدم تو مدار. یعنی یه مدار ساده میخوام که تا زمانیکه برق هست باتری رو با یه مقاوت و مدار ساده شارژ کنه و وقتی برق میره باتری رو وصل کنه به مدار. خودم یه مدار ساختم اما وقتی برق میره یه لحظه خیلی کوتاه دوربین ها خاموش روشن میشن تا باتری وصل بشه و هرکاری کردم مشکلش برطرف نشد. فکر کنم اصول کارم اشتباه بود، واقعا کلافه شدمممممممممممممم :cry: :angry: :sad:
    کسی راه حل عملی که تست کرده باشه داره؟

پاسخ : یه مدار یا برنامه ساده تشخیص قطعی برق و قراردادن باتری تو مدار

نوشته اصلی توسط Tabandokht
    دارم رو یه پروژه تغذیه دوربین مداربسته کار میکنم حالا میخوام وقتی برق میره یه باتری رو بدم تو مدار. یعنی یه مدار ساده میخوام که تا زمانیکه برق هست باتری رو با یه مقاوت و مدار ساده شارژ کنه و وقتی برق میره باتری رو وصل کنه به مدار. خودم یه مدار ساختم اما وقتی برق میره یه لحظه خیلی کوتاه دوربین ها خاموش روشن میشن تا باتری وصل بشه و هرکاری کردم مشکلش برطرف نشد. فکر کنم اصول کارم اشتباه بود، واقعا کلافه شدمممممممممممممم :cry: :angry: :sad:
    سلام مهندس
    این کارو میتونی با یک دیود انجام بدی،
    یه سرچ بزن باطری بک پ کاملا جوابتو میگیری
    البته اگه مقدار باطری و ولتاژتم میگفتی بهتر میشد راهنمایی کرد
    یا علی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tabandokht
      خوب میتونی از یک رله استفاده کنی وبوبین رله رابه برق اصلی وصل کنی.بنابراین در زمان وجود برق.بوبین هم برق دار هستش .پس از کنتاکت اون برای میر شارژ باطریت استفاده کن.زمانیکه هم برق میره عملا رله بی برق شده .از کنتاکت کمکی دیگر همین رله میتونی برق باتری رابه مدار دوربین وصل کنی.امیدوارم متوجه منظورم شده باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
        خوب میتونی از یک رله استفاده کنی وبوبین رله رابه برق اصلی وصل کنی.بنابراین در زمان وجود برق.بوبین هم برق دار هستش .پس از کنتاکت اون برای میر شارژ باطریت استفاده کن.زمانیکه هم برق میره عملا رله بی برق شده .از کنتاکت کمکی دیگر همین رله میتونی برق باتری رابه مدار دوربین وصل کنی.امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
        دوست عزیز مشکل ایشون تشخیص نیست. مشکل ایشون یه لحظه قطعی حین سویچ کردنه.

شاید بتونید از یه بانک خازنی قوی استفاده کنید که اون یه لحظه رو پوشش بده. اگه ولتاژ و جریان رو بگید میشه مقادیر بانک خازنی رو محاسبه کرد.

دیدگاه

شما در واقع به یک UPS کوچک و کم توان، اما حرفه ای و هوشمند نیاز دارید که در حالت عادی، باتری پشتیبان را همواره در بهترین شرایط شارژ نگاه دارد و به محض قطع برق اصلی، باتری را در کوتاهترین زمان ممکن و بدون وقفه، در مدار قرار دهد.

استفاده از مدارات شارژر ساده و فاقد حالت Auto Cut Off، عمر باتری را به شدت کاهش می دهد مخصوصا انواع حساس تر مثل SLA

دیدگاه

مدار ساده جایگزین سازی باطری

مدار جایگزین سازی باطری همراه با شارژر

مدار جایگزین سازی باطری با شارژر و تثبیت کننده

دوست عزیز دقت کنید که این مدارها در حقیقت همانطور که دوستمان اشاره کردند نوعی یو پی اس هستند که دارای زمان جایگزینی بسیار کوتاه ( در حد زمان سوویچ دیود یا چند نانو ثانیه ) میباشند ..... تنها نکته قابل تامل در این مدارها این است که ولتاژ منبع تغذیه اندکی از باطری بیشتر باشد

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

با سلام

مدارات آماده برای این کار وجود دارد که علاوه بر شارژ کردن اصولی باتری در صورت قطع برق باتری را وارد مدار میکند !!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X