اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کوره القایی آزمایشگاهی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت کوره القایی آزمایشگاهی

با سلام
    رفقا من هیچ تجربه ای در زمینه ساخت کوره القایی ندارم اما برای کارم نیاز به ساخت یک نمونه آزمایشگاهی دارم که بتونه یک تا ده گرم پودر فلز رو گه شامل پالادیوم و پلاتین هست تا دمای ۱۸۰۰ درجه بالا ببره و کاملا مذابش کنه !! یکی دوتا از دوستان برقیم گفتن کمکم میکنن اما مشکل اینجاس که اونا هم تجربه زیادی ندارن و ممکنه اشکالات زیادی پیش بیاد
    من نمونه ساخته شده در بازار پیدا نکردم و معمولا با ظرفیت حداقل نیم کیلو گرم هستند که قیمت های فضایی دارن و به کار من نمیان
    اگه رفقای برقی کسی تجربه ساخت همچین دستگاهی رو داره ممنون میشم راهنمپایی کنن
    با توجه به ریز بودن ابعاد پودر مورد نظر این دستگاه باید فرکانسش قابلیت تنظیم بین ۱۰ کیلو هرتز تا یک مگا هرتز رو داشته باشه و بتونه یک تا ده گرم پودر رو تا دمای ۱۸۰۰ درجه و یا اندکی بالاتر ببره
    منتظر نظرات افراد متخصص و هر گونه راهنمایی و حتی همکاری هستم
    خدایا شکرت

پاسخ : ساخت کوره القایی آزمایشگاهی

سلام
    تو انجمن منابع تغذیه هم کوره زیاده هم کوره ساز
    در ضمن من تاجاییکه میدونم فرکانس منبع سوییچینگ رو هم نمیشه متغیر بین ده کیلو تا یه مگ ساخت ، چه برسه به کوره :eek:
    از ده کیلو تا یک مگ چه اتفاقاتی که نمیفته :angry:
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام رفیق، من به انجمن سر میزنم،
      یه دستگاهی تو جمهوری دیدم به اسم فرکانس کانتر ، که فرکانس رو از صفر تا ۲.۴ گیگا هرتز تغییر میداد،
      به نظر شما ، با تغییر فرکانس احتمال خرابی تو سایر قسمتا وجود داره؟
      خدایا شکرت

دیدگاه

با سلام
        دوست عزیز دستگاه فرکانس کانتر یک شمارنده فرکانس است یعنی فرکانس تولید شده توسط یک اسیلاتور را شمرده و روی یک دیسپلی نشان میدهد این دستگاه بعنوان یکی از دستگاههای آزمایشگاه الکترونیک مثل مولتی متر یا اسیلوسکوپ و .... کاربرد دارد و در انتهای کار طراحی و ساخت کوره جهت دیدن فرکانس کار اسیلاتور بکار شما خواهد آمد . شما در ابتدا باید با در نظر گرفتن حجم کوره و دمای لازم جهت کار و نوع موادی که میخواهید گرم و یا ذوب کنید مدار کوره و فرکانس کار آن را طراحی و تعیین نمایید . به بخش منابع تغذیه همین سایت سر بزنید ضمنا اگر از الکترونیک قدرت سررشته ندارید بعید است بتوانید آنرا بسازید .

دیدگاه

ممنون رفیق
          منم برا همین اینجا اومدم دیگه
          اومدم از متخصصین برق کمک بگیرم
          به هر حال دلم میخواد یا یکی کمک کنه و یا اینکه اگر شغلش اینه با من همکاری کنه
          اگر میفرمایید که ساختش به این اندازه برلی نابلدی مثل من سخته، که قطعا همینطوره
          پس باید به سراغ گزینه دوم بریم تا ببینیم کدوم یک از رفقای داخل انجمن تجربه ساخت دارن و با من همکاری میکنن
          خدایا شکرت

دیدگاه

با سلام
            همانطور که قبلا عرض شد به بخش منابع تغذیه قسمت نحوه طراحی و محاسبات منابع سویچینگ و کوره های القایی سایت مراجعه نمایید جناب مهندس "عباس جبراییلی " میتوانند در این زمینه به شما کمک نمایند ایشان مدیر این بخش هستند .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X