اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور جریان زیر 1 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور جریان زیر 1 آمپر

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
    جناب تحریری میشه بیشتر توضیح بدین ؟
    من همیشه یادم میره هویه و دستگاهام رو از برق در بیارم واسه همین همش میسوزه :دی ااز این رو تصمیم گرفتم یه دستگاه الارم بسازم که مثلا اگه مصرف بیشتر از 30 وات بود بعد از نیم ساعت الارم بده ولی واسه اندازه گیری جریان مشکل دارم . میخاستم از مقاومت شنت استفاده کنم که یه 20 امپرش رو داشتم از داخل یه مولتی متر ولی آیا اگه مدام تو مسیر جریان قرار داشته باشه مشکلی واسش پیش نمیاد ؟ داغ نمیکنه ؟ مقاومتش 1 اهم بود . اونوقت ایا میدونید جنس اون سیم مقاومتی داخل مولتی متر چیه ؟
    بسیار ممنون
    همیشه به فکر ساختن چنین چیزی بودم برای مشکل مشابه ، توی صندلی میز کار یک کلید بذارم که وقتی بلند میشم تایمر مثلا ده دقیقه به کار بوفته اگر در این مدت مجدد ننشستم ، برق کل میز رو قطع کنه
    برای جلوگیری از سوختن هویه روش های زیادی مثل اضافه کردن دیمر ، کلید دار کردن هویه و نصف کردن وات هویه در حالت بی استفاده ، یا روش روتین سری کردن لامپ ۱۰۰ وات با هویه می*تونه در افزایش طول عمرش تاثیر داشته باشه .
    سیم داخل مولتی متر سیم معمولی هست که مقاومتی نزدیک به صفر داره برای محاسبه دقیق تر جریان عبوری .

دیدگاه

با سلام
      AD8211
      AD8212
      آی سی مخصوص تقویت سیگنال مقاومت شنت (مخصوصا هنگام استفاده از ترک pcb به عنوان مقاومت شنت)
      موفق و پیروز باشید
      جدیدترین ویرایش توسط afsss; ۲۳:۳۹ ۱۳۹۷/۰۱/۳۰.

دیدگاه

سیم داخل مولتی متر سیم معمولی هست که مقاومتی نزدیک به صفر داره برای محاسبه دقیق تر جریان عبوری .
        ولی من مقاومتشو اندازه گرفتم 1 اهم بود . البته 20 امپر . یعنی تلفاتش روی 30 وات میشه چقد ؟!
        خوب 220 ولت داریم پس 0.18 امپر که بگذره میشه 40 وات .
        توان تلفاتی روی مقاومت هم که بنابر این میشه جریان به توان دو ضرب در مقاومت که =( 0.18*0.18 ) * 1 = 0.0324 وات !
        یعنی چی یعنی من کمتر از یک دهم وات توان تلفاتی دارم ؟! فرمول تواهن تلفاتی مقاومت که اینه :

خوب توان مساوی با جریان به توان دو ضرب در مقاومت که در اینجا جریان 0.18 ضرب در 0.18 میشه 0.0324 ؟؟؟؟ من اینو درست حساب کردم ؟ یعنی ماشین حساب درست حساب کرد ؟ :دی
        اگه تلفات اینقد پایین باشه که مشکلی نیست همیشه هم توی خط باشه ولی عایا محاسباتم درسته ؟!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی ببخشید در اندازه گیری با سنسور حال هم جوابی نگرفتم ( چون لازم هم نبود دقیق باشه ) نمیدونم چرا اصلا چیزی نشون نمیداد سنسور در نزدیکی سیم
        راستی کسی میدونه سنسور هال داخل فن کامپیوتر دیجیتاله یا انالوگ ؟ ( پالسیه یا خطی ؟؟)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X