اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقسم فرکانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقسم فرکانس

شما هرکاری هم کنی هیچ وقت نمی تونی REAL TIME گسترش رو انجام بدی
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
      شما هرکاری هم کنی هیچ وقت نمی تونی REAL TIME گسترش رو انجام بدی
      ولی من یه اسیلوسکوپ 30 مگاهرتز آنالوگ دارم که یه کلید داره به نام X10 .با زدنش فرکانس مدار 10 برابر کم میشه.چرا نمیشه این کار کرد؟؟؟!!!!

دیدگاه

سلام؛
        از چیپ پیش مقیاس CA3232 می توانید برای فرکانسهای تا 200 مگاهرتز استفاده کنید (در تهران، سالها پیش از آرا الکترونیک خریدم).
        اما اگرچه چنین آی سی برای دستگاههای اندازه گیری مثل فرکانس سنج و ... مناسب است ولی چنانچه قصد دارید مثلا اسیلوسکوپ دیجیتال بسازید، قرار دادن هر گونه دیوایسی در ورودی دستگاه که سبب دستکاری در شکل موج اصلی شود، کار نادرستی است و راهکار شما، کاربست ADC های سریع از نظر Sample Rate (یک یا دو کانال) با پهنای باند مناسب و گین قابل کنترل، در ورودی دستگاه اندازه گیری است که البته نمونه های اریجینال آنها، به ویژه این روزها، قطعات ارزانی هم نیستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور نمایش پست ها
          سلام؛
          از چیپ پیش مقیاس CA3232 می توانید برای فرکانسهای تا 200 مگاهرتز استفاده کنید (در تهران، سالها پیش از آرا الکترونیک خریدم).
          اما اگرچه چنین آی سی برای دستگاههای اندازه گیری مثل فرکانس سنج و ... مناسب است ولی چنانچه قصد دارید مثلا اسیلوسکوپ دیجیتال بسازید، قرار دادن هر گونه دیوایسی در ورودی دستگاه که سبب دستکاری در شکل موج اصلی شود، کار نادرستی است و راهکار شما، کاربست ADC های سریع از نظر Sample Rate (یک یا دو کانال) با پهنای باند مناسب و گین قابل کنترل، در ورودی دستگاه اندازه گیری است که البته نمونه های اریجینال آنها، به ویژه این روزها، قطعات ارزانی هم نیستند.
          سلام
          ممنونم از پاسختون .
          ولی به نظر میریسه این آیسی که معرفی کردید برای سیگنال دیجیتاله.چون خروجی از فلیپ فلاپ می یاد؟!!!!!ولی من می خوام مقسم برای همه سیگنال ها باشه؟؟؟؟بازم ممنونم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X