اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقسم فرکانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مقسم فرکانس

سلام
    من ی مدار میخواستم ک فرکانس ورودی رو بدون تغییر شکل موج اون رو توی خروجی به صورت 1 دوم فرکانس اصلی ظاهر کنه
    دامنه فرکانس اصلی 5 ولت هست فرکانس هم دائم تغییر میکنه از 0 تا 100 کیلو هرتز
    حالا میخوام ی مدار بسازم ک فرکانس ورودی رو به صورت 1 دوم اون توی خروجی بهم بده (مثلا اگه ورودی 20 کیلو بود خروجی بشه 10 کیلو هرتز)
    ممنون از دوستان

پاسخ : مقسم فرکانس

نوشته اصلی توسط AMIR_N
    سلام
    من ی مدار میخواستم ک فرکانس ورودی رو بدون تغییر شکل موج اون رو توی خروجی به صورت 1 دوم فرکانس اصلی ظاهر کنه
    دامنه فرکانس اصلی 5 ولت هست فرکانس هم دائم تغییر میکنه از 0 تا 100 کیلو هرتز
    حالا میخوام ی مدار بسازم ک فرکانس ورودی رو به صورت 1 دوم اون توی خروجی بهم بده (مثلا اگه ورودی 20 کیلو بود خروجی بشه 10 کیلو هرتز)
    ممنون از دوستان
    مدارات و آی سیهای Prescaler مختلفی برای تقسیم فرکانس وجود داره؛ اما لطفا اول به این پرسشها پاسخ بدین:

آیا موج مد نظر شما، آنالوگ (سینوسی - کسینوسی) خالص است یا دیجیتال؟ اگه سیگنال شما دیجیتاله، در سطح ECL است یا TTL؟

دیدگاه

T filp flop

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
        مدارات و آی سیهای Prescaler مختلفی برای تقسیم فرکانس وجود داره؛ اما لطفا اول به این پرسشها پاسخ بدین:

آیا موج مد نظر شما، آنالوگ (سینوسی - کسینوسی) خالص است یا دیجیتال؟ اگه سیگنال شما دیجیتاله، در سطح ECL است یا TTL؟
        سیگنال دیجیتال هست و با دامنه 5 ولت

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط ICE-ELEC
        T filp flop
        داداش خود رشتمالکترونیکه و میدونم با فیلیپ فلاپ نوع t میشه ی کاری کرد ولی شماره ای سی مدار یا چیز دیگه ای میخوام
        ممنون

دیدگاه

دروذ
          74hc390 74hc393
          مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
          از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
          جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
          این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

سلام به همه دوستان و تشکر از همه بخاطر جئاب هاشون
            فکر کنم اگه این مدار رو ببندم جواب بده درسته؟؟؟؟
            http://uupload.ir/files/euxc_ss.png
            فقط این ای سی پیدا میشه؟؟؟

دیدگاه

ی سوال از اساتید این ای سی تا چند هرتز رو جواب میده
              یعنی بالا ترین فرکانس کاریش چنده؟؟؟

دیدگاه

سلام من دنبال آیسی مقسم فرکانس برای سیگنال آنالوگ هستم.آیسی می شناسید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MM320 نمایش پست ها
                  سلام من دنبال آیسی مقسم فرکانس برای سیگنال آنالوگ هستم.آیسی می شناسید؟
                  دوست عزیز
                  چون در اکثر تقسیم کننده های فرکانس اطلاعات موجود در دامنه از بین میرود پیشنهاد میشود اگر فصد کاهش فرکانس را دارید از یک ضرب کننده فرکانس مانند گیزنده های سوپرهترودین اسفاده فرمایید که میتواند در دامنه وسیعی فرکانس ورودی را به فرکانس مورد نظر شما تبدیل نماید
                  پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

من می خوام فرکانس آنالوگ]۵۰ مگاهرتز به فرکانسپایین تر مثلا ۱مگاهرتز تبدیل کنم.
                    بدون اینکه شکل مج تغییر کنه.
                    تا حدودی با دروس مخابرات آشنایی دارم
                    جدیدترین ویرایش توسط MM320; ۱۸:۰۰ ۱۳۹۸/۰۲/۰۲.

دیدگاه

خوب دوست عزیز فکر نمیکنم زیاد کار دشوار ی باشه
                      کافیه یک نوسان ساز محلی local oscillator با فرکانس 49 مگاهرتز تولید کنید و پس از مخلوط کردن دو فرکانس فرکانسهای 49 ، 50 ، 99 و 1 مگاهرتز در خروجی بوجود خواهد آمد که با یک فیلتر ساده میتوانید یک مگاهرتز را جدا کنید ....در یک مگاهرتز خروجی اطلاعات دادمنه 50 مگاهرتز به طور کامل وجود خواهد داشت

دیدگاه

سیگنال رو با یه ADC با کلاک 100MHZ ضبط کن بده به رم، بعد از رم بده به DAC با فرکانس 2 MHZ
                        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
                          سیگنال رو با یه ADC با کلاک 100MHZ ضبط کن بده به رم، بعد از رم بده به DAC با فرکانس 2 MHZ
                          ممنونم از پاسختوم.روشی خوبی ولی نمی خوام فعلا از این روش استفاده کنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                          خوب دوست عزیز فکر نمیکنم زیاد کار دشوار ی باشه
                          کافیه یک نوسان ساز محلی local oscillator با فرکانس 49 مگاهرتز تولید کنید و پس از مخلوط کردن دو فرکانس فرکانسهای 49 ، 50 ، 99 و 1 مگاهرتز در خروجی بوجود خواهد آمد که با یک فیلتر ساده میتوانید یک مگاهرتز را جدا کنید ....در یک مگاهرتز خروجی اطلاعات دادمنه 50 مگاهرتز به طور کامل وجود خواهد داشت
                          من دارم یه اسیلوسکوپ دیجیتال طراحی می کنم به خاطر محدودیت در سرعت نمونه برداری میخوام از مقسم فرکانس استفاده کنم یهنی فرکانس ۰تا ۵۰ مگاهرتز بهش بدم و خروجی مقسم با توجه به فرکانس
                          بین ۰ تا ۱مگاهرتز باشه بدونی شکل موج تغییر کنه.آیا با روشی که گفتید میشه این کار کرد؟

دیدگاه

من دارم یه اسیلوسکوپ دیجیتال طراحی می کنم به خاطر محدودیت در سرعت نمونه برداری میخوام از مقسم فرکانس استفاده کنم یهنی فرکانس ۰تا ۵۰ مگاهرتز بهش بدم و خروجی مقسم با توجه به فرکانس
                            بین ۰ تا ۱مگاهرتز باشه بدونی شکل موج تغییر کنه.آیا با روشی که گفتید میشه این کار کرد؟
                            خیر دوست عزیز بعید میدانم این روش برای اسکوپ قابل استفاده باشد چون برای آنالیز دراسکوپ ، بسیار ی از اوقات شکل موج پیچیده ای داریم که قابل تبدیل به سادگی نمیباشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                              خیر دوست عزیز بعید میدانم این روش برای اسکوپ قابل استفاده باشد چون برای آنالیز دراسکوپ ، بسیار ی از اوقات شکل موج پیچیده ای داریم که قابل تبدیل به سادگی نمیباشد
                              سلام
                              در جایی خوندم میشه PLL رو با مدارات دیگه توری طراحی کرد بصورت مقسم کار کنه و سیگنال تقسیم کنه بدون اینکه شکل موج بهم بریزه.به نظر شما میشه این کار کرد؟؟؟اگه میشه، چطوری؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X