اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کابل افزایش طول usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت کابل افزایش طول usb

درود
    دوستان این کابل های افزایش طول usb بعد از یک مدت کلا مرخص میشه آیا راحی هست که بشه خودمون بسازیمش و اینکه مداری چیزی قرار بدیم براش که افت جریان و ولتاژ پیدا نکنه تو متراژ سه متر و از چه سیمی استفاده کنیم ؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ : ساخت کابل افزایش طول usb

سلام
    از سیم تلفن دوزوجی استفاده کن.البته باید کمتر از سه متر باشه.دو و نیم متر جواب میده من درست کردم.
    سیم تلفن دوزوجی 0/6 شش دهم بگیر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط solimaniashkan نمایش پست ها
      درود
      دوستان این کابل های افزایش طول usb بعد از یک مدت کلا مرخص میشه آیا راحی هست که بشه خودمون بسازیمش و اینکه مداری چیزی قرار بدیم براش که افت جریان و ولتاژ پیدا نکنه تو متراژ سه متر و از چه سیمی استفاده کنیم ؟؟
      ممنون میشم راهنمایی کنید
      با سلام و درود
      در ربات های پرنده به دلیل اینکه جریان زیادی مورد مصرف موتورها است از سیم هایی به نام سیم Silicon استفاده می شود تا افت ولتاژ نداشته باشیم و یا خیلی کم باشد.
      ممکن است این سیم برای کار شما نیز مناسب باشد.

دیدگاه

سلام میخواستم بدونم که من یه کابل مادگی میخوام درست کنم که ازش مثل این تصویر 2 تا مادگی خارج بشه برای این کار باید این 8 تا سیمی که از این 2 تا مادگی در میاد رو وصل کنم به همون یه دونه نری usb؟ میشه راهنمایی کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keyhankm نمایش پست ها
          سلام میخواستم بدونم که من یه کابل مادگی میخوام درست کنم که ازش مثل این تصویر 2 تا مادگی خارج بشه برای این کار باید این 8 تا سیمی که از این 2 تا مادگی در میاد رو وصل کنم به همون یه دونه نری usb؟ میشه راهنمایی کنید؟

درود
          این مدل کابلها احتمالاً 2 تا نری ، برای افزایش جریان استفاده میشود و یکی از نریها فقط تغذیه وصل میشود ....
          اگر بخواهید از یک usb چند ورودی بگیرید باید از هاب استفاده بکنید ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X