اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حداکثر فاصله بین شنت و میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حداکثر فاصله بین شنت و میکرو

نوشته اصلی توسط voyager2020
    این سیم ها اختلاف ولتاژ دو سر شنت رو میخونه -جریان از شنت میگذره نه این سیمها که مقاومتشون تاثیر داشته باشه
    منم این جوری فکر میکنم ولی خوب چرا شکل موج این جوری میشه ؟؟؟
    باور کنید من حتی به اسکوپ شک کردم که رفتم امانت گرفتم یکی دیگه اونم دقیقا همین بود
    نظروتون چیه ؟
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

طول سیمت که به نظر بیشتر از یک متر میاد
      اگر جریانی که از مقاومت شنت میگذره پایینه و بالطبع ولتاژ پایینه سیم شیلد دار رو هم تست کن -به جای سیم شیلد دار میتونی از کابل های یو اس بی استفاده کنی شیلد خوبی دارن چهار مغزی هم هستند :biggrin:

دیدگاه

طول سیمت که به نظر بیشتر از یک متر میاد
        اگر جریانی که از مقاومت شنت میگذره پایینه و بالطبع ولتاژ پایینه سیم شیلد دار رو هم تست کن -به جای سیم شیلد دار میتونی از کابل های یو اس بی استفاده کنی شیلد خوبی دارن چهار مغزی هم هستند :biggrin:
        ببنید من از اونجای که نفهمیدم موضوع رو اومدم 8 تا مقاومت 1 کیلو رو با هم موازی کردم مطابق شکل زیر به یکی از سیم ها وصل کردم پراب اسکوپ رو بعد از اون مقاومت که تقریبا میشه 120 اهم گذاشتم با صرف نظر از اینکه 8 میلی ولت اختلاف داشت ولی شکل موج کاملا صاف داره چرا اینجوری میشه دیلیلش رو میگم این 120 اهمی که من به یک سمت اضافه کردم کارش چیه الان که سیگنال صاف ضافه ؟؟

عکس زیر سیگنال سر شنت هست

عکس اضافه کردن مقاومت به سیم
        و

و اینم خروجی

واقعا نمی فهمممممممممممم

دیدگاه

سلام
          شاید قضیه رفلکشن ایجاد میشه
          میتونی سرچ کنی در مورد آن
          و این قضیه با گذاشتن یک مقاومت کم اهم در اخر سیم برای اندار هگیری ،کاهش پیدا میکنه

دیدگاه

سلام
            همون چیزی که دوستمون گفتند یعنی انعکاس پالس میتونه باشه که یکی از راهاش برای حذف مقاومت ترمینیشنه که به انتهای مسیر اضافه میشه -علت این مسئله هم امپدانس هست ولی نه مقدار مطلق اون بلکه اختلاف امپدانس دو مسیر

دیدگاه

سلام
              همون چیزی که دوستمون گفتند یعنی انعکاس پالس میتونه باشه که یکی از راهاش برای حذف مقاومت ترمینیشنه که به انتهای مسیر اضافه میشه -علت این مسئله هم امپدانس هست ولی نه مقدار مطلق اون بلکه اختلاف امپدانس دو مسیر
              اولا واقعا ممنونم انرژی می دید ممنونم از پیگیری هاتون ، واقعا ممنونم
              الان چه طوری حساب کنیم مقدار این مقاومت رو

دیدگاه

اگر سیم شما مقاومتش رو صفر در نظر بگیریم مقدار این مقاومت برابر مقدار مقاومت شنت یا نزدیک اون باشه

دیدگاه

اگر سیم شما مقاومتش رو صفر در نظر بگیریم مقدار این مقاومت برابر مقدار مقاومت شنت یا نزدیک اون باشه
                  اوکی تست هم کردم تقریبا نزدیکه حالا اینو فهمیدم یابد یه مقاومت نزدیک مقاومت شنت بزاریم به خاطر اون ماسله تطبیق امپدانس حالا دو تا سوال
                  1- نمیشه یه کاری کرد این مقاومته از بین بره مثلا توی بد ترین حالت بیاییم بافر کنیم البته کل سیگنال من در حد 4-5 میلی ولته نمی دونم بشه یا نه یا راه کاری که دیگه این دردسر رو نداشته باشیم
                  2- من بار ها توی شارژر های مختلف شنت دیدم و خیلی از وقت ها هم عوضش کردیم اونا چی کار کردن که توی مدار اصلی و محاسبه کننده نیازی به تغییر مقاومت ندارند؟

دیدگاه

دوستان نظری ندارند ؟؟؟

دیدگاه

یه مقاومته حدود 100 اهم کافیه -چرا میخواهید حذفش کنید-واتش هم معمولی باشه
                      در مورد 2 متوجه نشدم -مگه اونجا هم یکی دو متری فاصله هست؟

دیدگاه

یه مقاومته حدود 100 اهم کافیه -چرا میخواهید حذفش کنید-واتش هم معمولی باشه
                        در مورد 2 متوجه نشدم -مگه اونجا هم یکی دو متری فاصله هست؟
                        درود و آرزوی بهترین ها در سال جدید
                        من چون یه خورده بیش از اندازه وس واس دارم رنج وسیعی از مقاومت ها و کابل ها رو امتحان کردم متاسفانه مثلا اگه مقاومت 90 اهم بزاریم یه جواب میده و اگه مقاومت 120 اهم بزاریم یه جواب دیگه و اصلا نمیشه به صحت اطلاعات اعتماد کرد من واقعا موندم چی کارکنم دقیقا ولتاژ دو سر شنت رو دو متر منتقل کنم ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X