پاسخ : چرا فرکانس 30 مگا هرتز؟؟؟؟؟
شما خودت هم داری میگی باعث تغییر DNA میشه
از طرفی توی چند پست بالاتر از طول موج 700 نانومتر یا همون نور قرمز حرف زدید که بنده هم با فونت ریز جوابتون رو دادم اگه 100 وات نور مثلا به 1 سانتی متر مربع از بدن شما بخوره کاملا میسوزه و آسیب جدی میبینه.
اصلا قصدم جسارت به شخصیت شما نیست اما من چیزی رو که نمیدانم با شجاعت میگم نمیدانم نه اینکه مثل شما در برابر فهمیدن آن مقاومت کنم و بگم برای برای اثری مثل هیستریزیس منبع بیار؛ البته قصدم خدای ناکرده توهین به شما نیست این حرف شما که کاربر فعال این انجمن هستید دقیقا شبیه به این هست که کسی ادعای دیپلم ریاضی دارد برای 2+2 دنبال منبع بگردد!
و
در جواب :
هر چند که واضح هیچ جا اشاره نکردید. اما در جوب به شما در اینجا گفتم:
و در زیر اون لینکی دادم :
من که صرفا هر حرفی لازم بود را گفتم و فکر میکنم بحث رو کش ندیم بهتر هست جناب voyager2020 ادامه بحث رو به خواننده بسپاریم در این باره کلی مقاله و منبع هست.
نوشته اصلی توسط voyager2020
از طرفی توی چند پست بالاتر از طول موج 700 نانومتر یا همون نور قرمز حرف زدید که بنده هم با فونت ریز جوابتون رو دادم اگه 100 وات نور مثلا به 1 سانتی متر مربع از بدن شما بخوره کاملا میسوزه و آسیب جدی میبینه.
اصلا قصدم جسارت به شخصیت شما نیست اما من چیزی رو که نمیدانم با شجاعت میگم نمیدانم نه اینکه مثل شما در برابر فهمیدن آن مقاومت کنم و بگم برای برای اثری مثل هیستریزیس منبع بیار؛ البته قصدم خدای ناکرده توهین به شما نیست این حرف شما که کاربر فعال این انجمن هستید دقیقا شبیه به این هست که کسی ادعای دیپلم ریاضی دارد برای 2+2 دنبال منبع بگردد!
و
در جواب :
توان یک منبع خیلی خیلی تاثیر داره علاوه بر فرکانس اون -حرف من سر اینه
البته متاسفانه در سال 1391 یکی از اداره های برق منطقه ** تهران من به شخصه دیدم که از تجهیزات توان بالای غیر استاندارد چینی با فرکانس بالای 50 مگ استفاده میکردند و من هم هشدار دادم و آنها جدی نگرفتند، هرچند منبع بعد دو سال سوخت اما دو اپراطور نزدیک به دستگاه یکی سرطان هوچیکن و دیگری سرطان مغز استخوان گرفت و گویا یکی از کارمندان هم دچار بیماری MS شده بود...
اکثر تجهیزاتی سوئچینگی که در این فرکانس ساخته می شود معمولا در توان های بسیار پایین و نهایت 100زیر وات هست.
اکثر تجهیزاتی سوئچینگی که در این فرکانس ساخته می شود معمولا در توان های بسیار پایین و نهایت 100زیر وات هست.
http://www.iepe.et.aau.dk/news+list/News//very-high-frequency-switch-mode-power-supplies.cid95715
دیدگاه