اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا فرکانس 30 مگا هرتز؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا فرکانس 30 مگا هرتز؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط voyager2020
    این لحن شماست - و نیت خیرتان هم معلومه
    شما قرار بود رفرنس بدید ولی تو هیچ کدوم صحبت از امواج مغناطیسی نشده-هیسترزیس یعنی چی یعنی حافظه یعنی هر در هر زمینه ای ممکنه پیش بیاد
    این بحث چه ربطی به لیزر داره
    شما میگی یه فرکانس با توان ایکس میتونه منجر به تغییر در فولدینگ دی ان ای بشه که البته به بدی میوتیشن نیست!
    من هم عرض کردم خب فرکانس بالاتر با توان بالاتر که انرژی بیشتری هم داره چه از لحاظ تعداد فوتون چه از لحاظ انرژی اونها باید بیشتر تاثیر بذاره ولی نمیذاره!
    --
    چیزی رو که نمیدونی باید متواضعانه بگی نمیدونم نه به زعم خودتون شجاعانه و در واقع...
    شما خودت هم داری میگی باعث تغییر DNA میشه
    از طرفی توی چند پست بالاتر از طول موج 700 نانومتر یا همون نور قرمز حرف زدید که بنده هم با فونت ریز جوابتون رو دادم اگه 100 وات نور مثلا به 1 سانتی متر مربع از بدن شما بخوره کاملا میسوزه و آسیب جدی میبینه.

اصلا قصدم جسارت به شخصیت شما نیست اما من چیزی رو که نمیدانم با شجاعت میگم نمیدانم نه اینکه مثل شما در برابر فهمیدن آن مقاومت کنم و بگم برای برای اثری مثل هیستریزیس منبع بیار؛ البته قصدم خدای ناکرده توهین به شما نیست این حرف شما که کاربر فعال این انجمن هستید دقیقا شبیه به این هست که کسی ادعای دیپلم ریاضی دارد برای 2+2 دنبال منبع بگردد!
    و
    در جواب :
    توان یک منبع خیلی خیلی تاثیر داره علاوه بر فرکانس اون -حرف من سر اینه
    هر چند که واضح هیچ جا اشاره نکردید. اما در جوب به شما در اینجا گفتم:
    البته متاسفانه در سال 1391 یکی از اداره های برق منطقه ** تهران من به شخصه دیدم که از تجهیزات توان بالای غیر استاندارد چینی با فرکانس بالای 50 مگ استفاده میکردند و من هم هشدار دادم و آنها جدی نگرفتند، هرچند منبع بعد دو سال سوخت اما دو اپراطور نزدیک به دستگاه یکی سرطان هوچیکن و دیگری سرطان مغز استخوان گرفت و گویا یکی از کارمندان هم دچار بیماری MS شده بود...

اکثر تجهیزاتی سوئچینگی که در این فرکانس ساخته می شود معمولا در توان های بسیار پایین و نهایت 100زیر وات هست.
    و در زیر اون لینکی دادم :
    http://www.iepe.et.aau.dk/news+list/News//very-high-frequency-switch-mode-power-supplies.cid95715
    من که صرفا هر حرفی لازم بود را گفتم و فکر میکنم بحث رو کش ندیم بهتر هست جناب voyager2020 ادامه بحث رو به خواننده بسپاریم در این باره کلی مقاله و منبع هست.
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

بابا دعوا نکنید باهم دوست باشید
      من فکر میکنم که استاد voyager2020 بحث رو کمی اشتباه متوجه شدن شبیه به همون عنب و انگور و مولانا، آقای پنسیل داره میگه 300 مگاهترز اما آقای voyager2020 مثل اینکه 30 مگاهرتز متوجه شده و چون هیستریزیس و فوکو با توان دو فرکانس رابطه داره آقای ویجر 100 برابر کمتر در نظر گرفته، در صورتی که حرف آقای پنسیل درسته و امواج رادیود Fm 100مگه و 300 مگ سه برابر و قدرتش 9 برابره امواج رادیو هست.
      میشه ولی فرکانس شبکه های موبایل کجا فرکانس 30 مگ کجا
      از طرفی جفت شما درست میگید و بر مضر بودنش تاکید میکنید
      کارکنان رادار ها خیلی زودتر از موعد بازنشسته میشن فکر میکنم حتی به 10 سال هم نمیرسه با اینکه طول موج رادارها خیلی بالاتر از شبکه ی موبایله
      نوشته اصلی توسط pencil
      ....فوق العاده بیماری زا و سرطان زا هست ...
      در کل حرف های دو طرفتون درسته اما آقای voyager2020 اما فکر میکنم سعی داریدحرف های درست جناب پنسیل رو غلط نشون بدید.
      مثلا اینو بخونید :http://www.khabaronline.ir/detail/335542/society/health
      ماهیان از آشوب دریا به خدا شکایت بردند،دریا آرام شد و همه ماهیان صید تور صیادان شدند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 9taha9
        بابا دعوا نکنید باهم دوست باشید
        من فکر میکنم که استاد voyager2020 بحث رو کمی اشتباه متوجه شدن شبیه به همون عنب و انگور و مولانا، آقای پنسیل داره میگه 300 مگاهترز اما آقای v. ager2020 مثل اینکه 30 مگاهرتز متوجه شده و چون هیستریزیس و فوکو با توان دو فرکانس رابطه داره آقای ویجر 100 برابر کمتر در نظر گرفته، در صورتی که حرف آقای پنسیل درسته و امواج رادیود Fm 100مگه و 300 مگ سه برابر و قدرتش 9 برابره امواج رادیو هست.از طرفی جفت شما درست میگید و بر مضر بودنش تاکید میکنیددر کل حرف های دو طرفتون درسته اما آقای voyager2020 اما فکر میکنم سعی داریدحرف های درست جناب پنسیل رو غلط نشون بدید.
        مثلا اینو بخونید :http://www.khabaronline.ir/detail/335542/society/health
        کسی با کسی دعوا نداره جناب voyager استاد و بزرگ ماست این تالار به خاطر حضور این افراد بوده که الان من و شما به این سطح از گاهی رسیدیم،،نگاهی به فعالبت های این بزرگورار بکنید متوجه میشید جدا از این بحثی که اینجا شد و لحن ایشون در اینجا چه آدم بزرگی هستند وقت با ارزششون رو برای گاهی عمومی گذاشتن . اگر ممکن هست بحث رو کش ندیدم
        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

بحث ضرر امواج الکترومغناطیسی یکی از بجثهای داغ بین بچه هاست. هیچ وقت هم به نتیجه نمیرسه

ولی یه پیشنهاد میکنم. کتاب فیزیک بهداشت سمبر رو بخونید. توی این کتاب این مباحث رو به طور علمی توضیح میده. چیزی که آخرش باعث ضرر میشه دزی هست که از امواج میگیریم. حالا نحوه محاسبه این دز به طور علمی واقعا داستان پیچیده ایه.

توی تجهیزات پرتوزا اعم از چشمه های رادیو اکتیو تا همین دکل های مخابراتی یک دز مجاز دارند که باید زیر اون، همیشه قرار داشته باشیم. مثلا برای کارکنانی که تحت پرتوگیری هستند باید 50 میلی سیورت باشه و اشخاص عادی 5 میلی سیورت.

بازم میگم. این کتاب رو بخونید. مخصوصا فصل های آخر در مورد چشمه های رادیوییه.
          ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

دوستان فرکانس 30 مگا بود و توان 300 کیلو وات
            و اینکه چرا در یک اینورار فرکانس رو انتخاب میکنند. دلیل انتخاب فرکانس در یک اینورتر چیه؟؟؟

دیدگاه

منم هر جور فکر میکنم توی ذهنم نمیگنجه یه طیف پایین نسبت به طیف بالاتر بیشتر آسیب بزنه (در شدت و قدرت برابر)

درباره ی طیف تکفام هم حرف شما درسته ولی توجه کنید که مثلا لیزر ده وات فضای یک کره رو روی یک سطح کوچیک می تابونه
              خب اگه همین کار رو با یک منبع نور عادی هم انجام بدین (یعنی کاری کنید که حجم نوری که پخش میشه به همون اندازه کوچیک و متمرکز باشه) شدت آسیب رسانی اون تصاعدی میشه نسبت به لیزر عادی
              If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

بالاخره رو چه حسابی تو اینورتر فرکانس انتخاب میشه. الان من یه اینورتر 30 مگا هرتز کلاس e طراحی کردم. هر کی منو میبینه میپرسه : خوب حالا چرا 30 مگا گذاشتی؟؟؟؟ منم میمونم جواب بدم. بهشونم میگم تو یه مقاله 30 مگا بود منم 30 مگا گذاشتم. ولی به نظرم جواب باید یه چیز دیگه باشه؟؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط pencil
                خوب انتخاب فرکانس توی منابع سوئچینگ به خیلی دلایل وابسته هست مثلا هرچی فرکانس شما بالاتر باشه حجم هسته شما کمتر میشه (j*2pi*f*L) و در عوض قطعات انتخابی شما گرونتر میشه و انتخاب هسته سخت تر ؛ معمولا چون برای توان های بالا نیاز به هسته های خیلی بزرگی هست میان فرکانس رو زیاد میکنن تا حجم هسته رو کم کنن
                فرکانس بالا + توان بالا تو سوئچینچگ نیاز به مهارت های خیلی بالایی داره و کار هر شخص مبتدی نیست چون هرچی فرکانس بالاتر بره تششعات مدار های سوئیچ هم بالا میره و هنر EMI اون موقع هست که مشخص میشه.
                تشکر از جواب شما
                من درست متوجه نشدم که رو چه حسابی تو اینورتر فرکانس انتخاب میشه. الان من یه اینورتر 30 مگا هرتز کلاس E طراحی کردم.
                هر کی منو می بینه میپرسه : **خوب حالا چرا 30 مگا گذاشتی؟؟؟؟*** منم می مونم که چی جواب بدم. بهشون میگم تو یه مقاله 30 مگا بود منم 30 مگا گذاشتم. ولی به نظرم جواب درست باید یه چیز دیگه باشه؟؟؟؟ تو مقاله هم به چیزی اشاره نشده بود.

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط علی تحیری
                با سلام :
                کاربر گرامی، با توجه به این که حداکثر فرکانس کاری با هسته فریت 2 مگا هرتز است و برای فرکانس بالاتر از این از هسته هوا (سیم پیچ بدون هسته) استفاده می کنند. پس وضعیت ترانس در 300 مگا هرتز چگونه است.؟
                ممنون از شما
                بله سلف ها دارای هسته هوایی هستند. فرکانس هم 30 مگا هست.
                سوال بنده اینه که چرا فرکانس 30 مگا. هر کس بنده رو می بینه ازم می پرسه چرا 30 مگا گذاشتی کمتر نذاشتی؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamale
                  هر کس بنده رو می بینه ازم می پرسه چرا 30 مگا گذاشتی کمتر نذاشتی؟؟؟؟
                  اتفاقا منم میخوام الان بپرسم چرا 30مگاهرتز ؟؟
                  فرکانسو پایین بیارید ببینید چی میشه - شاید فرکانس پایین تر جریان یا ولتاژ پایین تری به شما میده . من در مورد سوییچینگ اطلاعاتی ندارم واسه همین برام سوال شده که چرا فرکانس به این بالایی !!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X