سلام دوستان
یه مداری میخوام که زاویه اتش تریستور رو کنترل کنم
دوستان چه مداری رو پیشنهاد میکنند
با سلام :
با توجه به این که تریستور اکثرا در مدارات d.c بکار می رود و فقط گاهی اوقات بعنوان یک سو ساز، در ولتاژ متناوب، آیا ولتاژ ورودی شما a.c استdc.؟
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
با سلام :
با توجه به این که تریستور اکثرا در مدارات d.c بکار می رود و فقط گاهی اوقات بعنوان یک سو ساز، در ولتاژ متناوب، آیا ولتاژ ورودی شما a.c استdc.؟
وقت بخیر
قابل ذکر است که تریستور در dc نمیتواند کار کند !!! چون با روشن شدن دیگر خاموش نمیشود !!! مگر مدارات dc که بعد از تحریک و روشن شدن تریستور ، مدار خاموش و روشن شود ! یا دگمه ای با عنوان ریست داشته باشد .
کاربردش بیشتر در ac است ولی بعنوان نیم موج بکار میرود .
سلام عید نوروزتون مبارک ببخشید از بالا شکل دومی که مدارش و قرار دادین ایا شماتیکی هم دارین ازش و لطفا بگین که چه کاربردی داره؟
شکل اولی دقیقا چه کاری و انجام میده؟
اگر شماتیک مدار دیمر سه فاز قرار بدین ممنون دارتون میشم؟
سلام عید نوروزتون مبارک ببخشید از بالا شکل دومی که مدارش و قرار دادین ایا شماتیکی هم دارین ازش و لطفا بگین که چه کاربردی داره؟
شکل اولی دقیقا چه کاری و انجام میده؟
اگر شماتیک مدار دیمر سه فاز قرار بدین ممنون دارتون میشم؟
باسلام
این یک دیمر سه فازاست من برای تجزیه الکتریکی آب استفاده کردم,الته دراین مداردو فازکنترل میشه ویک فازدیودی است اگرسه فازکنترل نیازباشد تکرارفازتایرستوربجای دیودی مشکل راحل میکنداین مداریکسوسازسه فازنیم موج قابل کنترل است
موفق باشید
(رعایت اصول ایمنی دراین مدارات حیاتی است هرگونه کارغیرایمنی باعث برق گرفتگی خواهدشد)
دیدگاه