اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طراحی باکس
Collapse
X
-
پاسخ : طراحی باکس
داداش چه نوع صدایی ازش میخوای ؟؟؟؟
صدای با کیفیت میخوای باید باکس سیلید 20 لیتر تا 30 لیتر براش بسازی
حجم صدای بالا برا ویبره یا low bass میخوای باید باکس پرتد با فرکانس تیون 35 به پایین بسازی و حجم باکس زیاد
حجم صدا برا کیک بیس با بیس های تقه ای میخوای باید باکس پرتد با فرکانس تیون 40 به بالا بسازی
صدای بلند و کیفیتی میخوای باید پرتد حجم پایین با فرکانس تیون 37 بسازی (بین 35 تا 40)
برا داخل خونه میخوای یا ماشین؟؟؟
اگه خونه میخوای نظر من اینه چون بیشتر داخل خونه صدای با کیفیت میپسنده و نمیشه حجم صدای زیاد گرفت ((به خاطر همسایه ها و جهیزیه مامان )) ی باکس پرتد 20 لیتری بساز و خوب عایقش کن و داخلش رو با الیاف پر کن
اگه برا ماشین و کل کل میخوای ی باکس 40 50 لیتری با فرکانس تیون بالا ((42)) بساز
باید بگی برا کدوم میخوای تا با نرم افزار برات مدل کنم
-
نوشته اصلی توسط AMIR_Nداداش چه نوع صدایی ازش میخوای ؟؟؟؟
حجم صدای بالا برا ویبره یا low bass میخوای باید باکس پرتد با فرکانس تیون 35 به پایین بسازی و حجم باکس زیاد
حجم صدا برا کیک بیس با بیس های تقه ای میخوای باید باکس پرتد با فرکانس تیون 40 به بالا بسازی
صدای بلند و کیفیتی میخوای باید پرتد حجم پایین با فرکانس تیون 37 بسازی (بین 35 تا 40)
اگه خونه میخوای نظر من اینه چون بیشتر داخل خونه صدای با کیفیت میپسنده و نمیشه حجم صدای زیاد گرفت ((به خاطر همسایه ها و جهیزیه مامان )) ی باکس پرتد 20 لیتری بساز و خوب عایقش کن و داخلش رو با الیاف پر کن
باید بگی برا کدوم میخوای تا با نرم افزار برات مدل کنم
کیفیت خیلی برام مهم نیست ولی میخوام راضی کننده باشه
من بیشتر اهنگ های ابگوشتی گوش میدم
یعنی کوب برام مهمه
زیاد هم حجم نگیره
طرحی داری؟چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
خوبان رفتند و ما ماندیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط oss2برا ماشین میخوام
کیفیت خیلی برام مهم نیست ولی میخوام راضی کننده باشه
من بیشتر اهنگ های ابگوشتی گوش میدم
یعنی کوب برام مهمه
زیاد هم حجم نگیره
طرحی داری؟
ی باکس باید بسازی پرتد با فرکانس تیون بالا ((42))
ابعادشو بهت میگم باید برات با نرم افزار مدل کنم
اگه نیاز داری بگو تا اسم نرم افزار رو بگم ک کلا داشته باشیش
راستی فرکانس رزونانس سابت هم 45 هست یعنی به درد همین صدا میخوره !!!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط AMIR_Nخب شما بیس تقه ای یا کیک بیس میخوای
ی باکس باید بسازی پرتد با فرکانس تیون بالا ((42))
ابعادشو بهت میگم باید برات با نرم افزار مدل کنم
اگه نیاز داری بگو تا اسم نرم افزار رو بگم ک کلا داشته باشیش
راستی فرکانس رزونانس سابت هم 45 هست یعنی به درد همین صدا میخوره !!!
حالا اگه میشه اسمشو رو بگشید ممنون میشم
پس من منتظرم خیلی ممنون
چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
خوبان رفتند و ما ماندیم!
دیدگاه
-
از پاسخ فرکانسی بلندگوت بنظر میرسه که فول رنج باشه.!
و همونجور که تو منوالی که قرار دادید نوشته توان مداومی که بدون دیستورشن صدا میشه بهش داد 20 وات هست که با این توان فک نکنم کار خاصی بشه کرد.یعنی فک نکم صداش اونجوری که انتظار داری راضیت بکنه.(از لحاظ حجم صدا و توانایی تولید فرکانسهای لو و..)
این چیزها رو نگفتم که نا امید بشی یا اینکه اصلا نشه با این بلندگو کاری کرد برای این گفتم شاید به نتیجه دلخواهت نرسی و شاید وقت بزاری و هزینه بکنی تا باکس بسازی ولی به نتیجه دلخواهت نرسی.
و اینکه برای مدل کردن ساب باید T.S Parameters رو داشته باشین ولی شما گفتین تنها چیزی که ازش پیدا کردین همون چیزیه که تو عکس بالا قرار دادید.البته من نمیدونم با کدوم نرم افزار میخواهید مدل کنید ولی احتمالا نرم افزار WinISD باید باشه.
DD Audio & SP Audio
دیدگاه
-
بله امیر جان نرم افزار winisd هست
این باند هم فول رنج نیست تا 5 کیلو رو میتونه اجرا کنه
به نظر من اگه این خوب درایو بشه و 30 واتی بهش بدی میتونه با گزاشتن اون زیر صندلی خیلی خوب رنج فرکانسی رو پر کنه البته در حد خودش
نرم افزار winisd هم ی قسمتی داره فقط یک سری مشخصات محدود رو اگه بهش بدی میتونه خودش بقیه رو به صورت تقریبی حساب کنه و در نتیجه میشه ی باکس حوب در اورد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط AMIR_Nبله امیر جان نرم افزار winisd هست
این باند هم فول رنج نیست تا 5 کیلو رو میتونه اجرا کنه
به نظر من اگه این خوب درایو بشه و 30 واتی بهش بدی میتونه با گزاشتن اون زیر صندلی خیلی خوب رنج فرکانسی رو پر کنه البته در حد خودش
نرم افزار winisd هم ی قسمتی داره فقط یک سری مشخصات محدود رو اگه بهش بدی میتونه خودش بقیه رو به صورت تقریبی حساب کنه و در نتیجه میشه ی باکس حوب در اوردDD Audio & SP Audio
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط AMIR_Nداداش چه نوع صدایی ازش میخوای ؟؟؟؟
باید بگی برا کدوم میخوای تا با نرم افزار برات مدل کنمچه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
خوبان رفتند و ما ماندیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Amir h.سلام
از پاسخ فرکانسی بلندگوت بنظر میرسه که فول رنج باشه.!
و همونجور که تو منوالی که قرار دادید نوشته توان مداومی که بدون دیستورشن صدا میشه بهش داد 20 وات هست که با این توان فک نکنم کار خاصی بشه کرد.یعنی فک نکم صداش اونجوری که انتظار داری راضیت بکنه.(از لحاظ حجم صدا و توانایی تولید فرکانسهای لو و..)
این چیزها رو نگفتم که نا امید بشی یا اینکه اصلا نشه با این بلندگو کاری کرد برای این گفتم شاید به نتیجه دلخواهت نرسی و شاید وقت بزاری و هزینه بکنی تا باکس بسازی ولی به نتیجه دلخواهت نرسی.
و اینکه برای مدل کردن ساب باید T.S Parameters رو داشته باشین ولی شما گفتین تنها چیزی که ازش پیدا کردین همون چیزیه که تو عکس بالا قرار دادید.البته من نمیدونم با کدوم نرم افزار میخواهید مدل کنید ولی احتمالا نرم افزار WinISD باید باشه.
و صداش هم نصبتا راضی میکنه منو میخواستم یه باکس خوب براش بسازم که بیشترین صدا و کیفیتو ازش بگیرمچه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
خوبان رفتند و ما ماندیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط oss2الان یه باکس معمولی با پرت مربعی با اندازه های فرضی(بدون حساب) ساختم براش توی ماشینه حدود سی وات بهش دادم مشکلی براش پیش نیومد
و صداش هم نصبتا راضی میکنه منو میخواستم یه باکس خوب براش بسازم که بیشترین صدا و کیفیتو ازش بگیرم
35 لیتر(حجم خالص)تیون 45 , برای پرت هم یه لوله به قطر 7 سانتی متر و طول 11 سانتی متر.(برای پرت مربعی عرض 1.5 سانت, ارتفاع 25 سانت, طول 10.7 سانت)
باکسی دومی تو فرکانسهای حدودا 27 تا 54 قوی تر از باکس اولی هست.
البته اینا حدودی هست چون t/s پارامتر خود ساب نیستش من یه ساب 8 اینچ دیگه(soundstream reference ss-8) رو بجاش مدل کردم که حدودی به دست بیاد.DD Audio & SP Audio
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Amir h.30 لیتر(حجم خالص) تیون 46 , برای پرت هم یه لوله به قطر 7 سانتی متر و طول 13 سانتی متر.(برای پرت مربعی عرض 1.5 سانت, ارتفاع 25 سانت, طول 12.6 سانت)
35 لیتر(حجم خالص)تیون 45 , برای پرت هم یه لوله به قطر 7 سانتی متر و طول 11 سانتی متر.(برای پرت مربعی عرض 1.5 سانت, ارتفاع 25 سانت, طول 10.7 سانت)
باکسی دومی تو فرکانسهای حدودا 27 تا 54 قوی تر از باکس اولی هست.
البته اینا حدودی هست چون t/s پارامتر خود ساب نیستش من یه ساب 8 اینچ دیگه(soundstream reference ss-8) رو بجاش مدل کردم که حدودی به دست بیاد.چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
خوبان رفتند و ما ماندیم!
دیدگاه
دیدگاه