اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شستشوی برد های الکترونیک از جمله مادربرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شستشوی برد های الکترونیک از جمله مادربرد

با الکل سفید هم امتحان کن .. فکر نکنم مشکلی پیش بیاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
      با الکل سفید هم امتحان کن .. فکر نکنم مشکلی پیش بیاره
      با صنعتیش هم چیزی نمیشه
      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sigmaos
        کسی از دوستان نظر دیگه ای نداره ؟؟؟

درود بر شما،

پیشنهاد می کنم این مطلب را بخوانید. گام به گام شستشوی بورد در ماشین ظرفشویی را توصیح داده است:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/08/10/How_to_Clean_Old_Electronic

پیروز باشید

دیدگاه

والا حقیقتا من شستم ولی فکر کنم خوب نزاشتم خشک شه یک ساعت بعد خواستم مادبرد رو start کنم بوق رم میداد :angry:
          منظورم اینه چه راهی واسه فهمیدن این که کاملا خشک شده وجود داره ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sigmaos
            والا حقیقتا من شستم ولی فکر کنم خوب نزاشتم خشک شه یک ساعت بعد خواستم مادبرد رو start کنم بوق رم میداد :angry:
            منظورم اینه چه راهی واسه فهمیدن این که کاملا خشک شده وجود داره ؟؟؟؟
            چه راهی ؟ خب صبر
            با سشوار بهش باد گرم بده و نهایت یک روز صبر کن و تمام

دیدگاه

اها ببخشید یادم رفت بگم اول با سشوار باد گرم دادم بعد برد حسابی داغ کرد جوری که دیگه حتی نمیتونستم با دست بگیرمش :twisted:
              بعد خواستم روشن کنم که اصلا روشن نشد !!!!! :cry2:
              بعد یه ساعت زدم بوق رم میداد :angry:

دیدگاه

اینکارا چیه، با آب که اتصالی میکنه خازن های شارژ شده !!!
                الکل ایزوپروپیل به خوبی همه چیز رو پاک میکنه پلاستیک هم آب نمیکنه.

دیدگاه

ای بابا... زبون من به شخصه مو درآورد، اینقدر تو این انجمن گفتم ، بهترین و ارزانترین راه برای شستشوی برد، الکل ایزوپروپیل هستش
                  از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مته به خشخاش

درود بر شما،

پیشنهاد می کنم این مطلب را بخوانید. گام به گام شستشوی بورد در ماشین ظرفشویی را توصیح داده است:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/08/10/How_to_Clean_Old_Electronic

پیروز باشید
                    ماشین ظرف شویی خیلی تمیز می کنه چون آخر کار روش روغن جلا میده اما مشکل ماشین طرف شویی اینه که مدت زمان زیادی آب با برد در تماس است و به ترانسها و خازنهای الکترولیت آب نفوذ می کنه مخصوصا که پودر ماشین نفوذ آب را مثل مایع ظرف شویی زیاد میکنه

نوشته اصلی توسط sigmaos
                    اها ببخشید یادم رفت بگم اول با سشوار باد گرم دادم بعد برد حسابی داغ کرد جوری که دیگه حتی نمیتونستم با دست بگیرمش :twisted:
                    بعد خواستم روشن کنم که اصلا روشن نشد !!!!! :cry2:
                    بعد یه ساعت زدم بوق رم میداد :angry:
                    روشتون اشتباه بوده همین طور که نوشتم باید سریعا با آب و مایع ظرف شویی بشوید و بعد صرفا برای خارج شدن آب با سشوار یا بلور یا کمپرسور هوا (من خودم با کمپرسور انجام میدم)

اصلا هم نیازی به داغ کردن برد و این جور کارها نیست که خودش باعث خرابی میشه .حداقل بعد شست و شو باید یک روز برد را یک جای گرم و خشک رها کنید

نوشته اصلی توسط ehsan_zt
                    اینکارا چیه، با آب که اتصالی میکنه خازن های شارژ شده !!!
                    با آب و مایع ظرف شویی سال های ساله من کار می کنم خیلی از حرفه ای های تعمیرات هم می دونم از این روش استفاده می کنید طبق اصول پیش بروید هیچ مشکلی نداره

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                    ای بابا... زبون من به شخصه مو درآورد، اینقدر تو این انجمن گفتم ، بهترین و ارزانترین راه برای شستشوی برد، الکل ایزوپروپیل هستش
                    عزیز الکل همیشه بهترین راه نیست شما یک موقع هست یک برد 500تومنی را می خواهید تمیز کنید و برد کوچیکی هست بله الکل خوبه اما مثلا همین پاور کامپیوتر برای تمیز کردنش شاید نیم لیتر الکل نیاز باشه اصلا ارزش نداره یا بعضی سویچینگهای صنعتی که بردهای بزرگی داره و بعد چند سال کار اصلا قطعاتش زیر کثیفی پیدا نیست بخواهید با الکل تمیز کنید باید 4لیتر الکل روش بریزید حالا همه اینها به کنار الکل بو داره و برای سلامتی ضرر داره

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

عزیز الکل همیشه بهترین راه نیست شما یک موقع هست یک برد 500تومنی را می خواهید تمیز کنید و برد کوچیکی هست بله الکل خوبه اما مثلا همین پاور کامپیوتر برای تمیز کردنش شاید نیم لیتر الکل نیاز باشه اصلا ارزش نداره یا بعضی سویچینگهای صنعتی که بردهای بزرگی داره و بعد چند سال کار اصلا قطعاتش زیر کثیفی پیدا نیست بخواهید با الکل تمیز کنید باید 4لیتر الکل روش بریزید حالا همه اینها به کنار الکل بو داره و برای سلامتی ضرر داره
                      هر کاری تکنینک خوش رو داره، بهتره راهش رو یاد بگیرید تا اتلاف هزینه نداشته باشید.

حالا همه اینها به کنار الکل بو داره و برای سلامتی ضرر داره
                      اصولن در هر کشوری، صنایع نظامی اون کشور بالاترین استاندارها رو داره . تنها مایعی که برای شتشوی بردهای نظامی استفاده میشه، فقط و فقط ایزوپروپیل ( توپروپانول) هستش .
                      از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

حالا از کجا میشه ایزو پروپیل گیر آورد ؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : شستشوی برد های الکترونیک از جمله مادر&

ارزونی رو ولش :mrgreen:
                          بهترین راه کدومه؟
                          من بهترین رو میخوام
                          الکل ایزوپروپیل خیلی خوبه ولی من بهترین رو میخوام بهترین ؟؟؟
                          باز هم تکرار میکنم بهترین
                          اصلا شما فکر کن برد خیلی پیچیده نظامی (در حد و اندازه ی fpga و.. )هست که میخوام تمیز کنم

در ضمن حرف شما برای من حجته
                          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                          --------------------------------------------------------
                          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

هر کاری تکنینک خوش رو داره، بهتره راهش رو یاد بگیرید تا اتلاف هزینه نداشته باشید.
                            اصولن در هر کشوری، صنایع نظامی اون کشور بالاترین استاندارها رو داره . تنها مایعی که برای شتشوی بردهای نظامی استفاده میشه، فقط و فقط ایزوپروپیل ( توپروپانول) هستش .
                            ارتباطی بین سلامتی و استاندارهای نظامی وجود نداره .بمبهای شیمیایی هم بری سلامتی ضرر داره .رادارهای نظامی هم برای استفاده کننده هاش در طولانی مدت ضرر داره اما در کار نظامی استفاده میشه .استاندارهای نظامی دنبال بهترین کارایی ها است نه سلامتی .سازمان غذا و دارو که نیست !!!!
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

استاندارهای نظامی دنبال بهترین کارایی ها است
                              تو همین یک جمله، بهترین جواب ممکنه رو به خودتون دادید.
                              جناب مهندس خودتون بهتر میدونید که الکترونیک و برق چندان تناسبی با سلامتی نداره و تنها با راه هایی میشه از خطرات کم کرد، برق گرفتگی، دود روغن لحیم، دود سیم لحیم ، بخار های وان قلع و ..... همگی مشکل زا هستند ولی ....

ارزونی رو ولش :mrgreen:
                              بهترین راه کدومه؟
                              من بهترین رو میخوام
                              بهترین راه وان های آلتراسونیک هستند که بعد از شستشو برد رو تبدیل به برد نو میکنند .

منتها برای شستشوی دستی الکل ایزوپروپیل ( 2پروپانول) هتش که باید برد رو داخل غوطه ور کنید و با انواع فرچه به خوبی تمیز کنید و بهتره بعدش برد رو باد بگیرید. با این روش برد میشه مثل آینه
                              از لحاظ قیمتی هم روی خرده فروشی فکر کنم حدود لیتری 12000 تومن باشه که با هر لیترش بسته به کثیف بودن برد بین 10 تا 20 تا برد رو میشه شست.
                              این روش کاملن روغن لحیم و چربی دست و ... رو پاک میکنه و این هزینه برای کارهایی به صرفه هستش که برد تحویلی به مشتری مهم باشه .

دیدگاه

تو همین یک جمله، بهترین جواب ممکنه رو به خودتون دادید.
                                جناب مهندس خودتون بهتر میدونید که الکترونیک و برق چندان تناسبی با سلامتی نداره و تنها با راه هایی میشه از خطرات کم کرد، برق گرفتگی، دود روغن لحیم، دود سیم لحیم ، بخار های وان قلع و ..... همگی مشکل زا هستند ولی ....
                                بهترین راه وان های آلتراسونیک هستند که بعد از شستشو برد رو تبدیل به برد نو میکنند .

منتها برای شستشوی دستی الکل ایزوپروپیل ( 2پروپانول) هتش که باید برد رو داخل غوطه ور کنید و با انواع فرچه به خوبی تمیز کنید و بهتره بعدش برد رو باد بگیرید. با این روش برد میشه مثل آینه
                                از لحاظ قیمتی هم روی خرده فروشی فکر کنم حدود لیتری 12000 تومن باشه که با هر لیترش بسته به کثیف بودن برد بین 10 تا 20 تا برد رو میشه شست.
                                این روش کاملن روغن لحیم و چربی دست و ... رو پاک میکنه و این هزینه برای کارهایی به صرفه هستش که برد تحویلی به مشتری مهم باشه .
                                این مورد اول رو به شدت موافقم
                                اصلا زندگی کردن توی امواج موبایل دزدگیر تلوزیون ماهواره رادیو و... کوفت دیگه :mrgreen:
                                یه الکل چه اهمیتی داره
                                من فعلا از تینر فوری استفاده میکنم ولی عجب بوی خوبی داره :nice:
                                الکل ایزوپروپیل رو هم از تهران تهیه کردم تو راهه ولی اینجا از یکی به اندازه یه قوطی اسپری گرفته بودم که امتحان کنم بهتر از تینر بود ولی بوی تینر بهتره شبیه عطر های امروزه است
                                راستی التراسونیک چجوریه روش کارش؟؟؟؟
                                یعنی برد رو کلا میزارن تو دستگاه oo:
                                راستی به نظرتون برای تسریع لحیم کاری روغن لحیم بهتره یا فلاکس؟؟
                                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X