اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار تغذیه برای میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار تغذیه برای میکرو

نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri
    جدا؟
    من تا حالا دقت نکرده بودم میشه این قسمت دیتاشیت رو بذارید؟
    دیتا شیت مگا 8
    http://roboeq.ir/files/id/2339/name/atmel-8159-8-bit-avr-microcontroller-atmega8a_datasheet.pdf/

بزرگواران؟؟؟
    این قطعات رو تهیه کنم و درست کنم؟؟؟
    آخه LM2576 با LM2575 شماتیک مداریش فرق داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahimEdison
      دیتا شیت مگا 8
      http://roboeq.ir/files/id/2339/name/atmel-8159-8-bit-avr-microcontroller-atmega8a_datasheet.pdf/

بزرگواران؟؟؟
      این قطعات رو تهیه کنم و درست کنم؟؟؟
      به نظرم مدارتون خوبه چون من هم با LM2576 همین طوری میبستم همیشه
      مقادیرش هم به نظرم درسته
      خود دیتاشیت قطعه همین ها رو میگه منم که عملی درست میکردم تا جریان های بالای یک آمپر هم مشکل نداشتم(از نظر حرارتی)

دیدگاه

این نشون میده که فقط یه تاپیکی زدید و ..... .سعی کنید تاپیک میزنید یکم با دقت جواب ها رو بخونید و نه وقت خودتون رو بگیرید و نه دیگر دوستان رو ، این جواب من در دیروز بوده:
        "شماتیکی که گذاشتید مشکلی نداره، فقط به خاطر داشته باشید که اگر جریان بالاتری نیاز دارید دیود 1N5819 را حذف و جای اون 1N5822 قرار بدید"
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان

من مدار ساده ای با مگا 8 درست کردم که باید توی ماشین مصرف بشه اما رگلاتور 7805 مدار داغ میکنه
          مدار من شامل مگا 8 ، کیپد ، و دو رله و یک بازر هست که با ULN2003A تغذیه میشن، خود درایور با 12 تغذیه میشه
          به نظر من فکر نکنم فقط یه میکروکنترلر 500 میلی آمپر جریان بکشه که رگلاتور داغ میکنه
          راستی تمام قطعات مدار SMD هستن

یک سوال دیگه؟
          آیا نیازه پایه های AREF و AVCC میکرو رو هم به ولتاژ 5 وصل کرد یا نه
          جایگزینی برای 7805 هست؟؟؟
          سلام دوست عزیز ، صد در صد باید پایه های Aref و AVCC را به فریت بید یا فیلتر به تغذیه آیسی متصل کنید.

//-------------------------------

نکته دیگه اینکه داغ کردن رگولاتور طبیعیه و من تعجب میکنم از اینکه نسوخته!
          زمانیکه ولتاژ 12 به ورودی رگولاتوری که خروجی 5 ولت میده وصل میشه ، 7 ولتی که در خروجی نمیاد چی میشه؟!!!

اول ولتاژ اصلی را با یک رگولاتور قویتر بشکنید و سپس برای تغذیه ی میکرو از 1117 استفاده کنید. ضمن اینکه استفاده از خارن های صد نانو فاراد و 1-10 میکرو فاراد با ولتاژ دوبرابر تغذیه در دو طرف رگولاتورها لازمه . به تعداد پایه های VCC میکروکنترلر نیز ، خازن صدنانوفاراد چسبیده به آن الزامیه.
          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
          // - - - - - - - - - -
          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
          // - - - - - - - - - -
          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

500 میلی آمپر
            چرا 500 میلی آمپر ، مگه مدارتون فقط یه میکرو و دوتا رله نداره ؟
            نکنه رله تون هم 5 ولتیه ؟
            مدارتون lcd به همراه بک لایت داره ؟

دیدگاه

چرا دو تا رله داره
              خودشم رله ی 5 وللتی هستش
              خیر ال سی دی نداره

دیدگاه

سلام.
                اقای مهندس مصرف میکرو خیلی کمتر از این حرفا هست که بخواد اونقدر جریان بکشه که رگولاتور داغ کنه.
                شما هرچی مصرف کننده روی پین های میکرو داری بردار. هر چی led هست و بازر.
                اگه میکرو داره ترانزیستوری سویچ میکنه از مقاومت 1کیلو تا 10 کیلو رو پایه بیس سری کن.حتی اگه میتونی از ماسفت استفاده کن. واسه سویج هیچ جریانی نمیکشه.
                به جای uln هم از ترانزیستور استفاده کن. رله و بازر ارزش uln ندارن.هزینه کمتر میشه.
                از بازر 12ولتی استفاده کن که با ترانزیستور سویچ کنی.
                جوری مدار تو در بیار که رگولاتور فقط میکرو رو تغذیه کنه. در این حالت بیش از تقربا 10 میلی امپر مصرف نداره و افت ولتاژ روی رگولاتور که حدود 7=5-12 هست، داغ نمیکنه.
                نهایت یه مقاومت 220 اهم 1 وات بزار. اگه دیدی داغ میکنه مدارت با قطعه مشکل داره. من اینجور مداری ساختم کاملا جواب گرفتم.
                اگه شمای مدارتو بدی هم که بهتر میشه کمک کرد.
                موفق باشید همه ی اقایون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadde25
                  سلام.
                  اقای مهندس مصرف میکرو خیلی کمتر از این حرفا هست که بخواد اونقدر جریان بکشه که رگولاتور داغ کنه.
                  شما هرچی مصرف کننده روی پین های میکرو داری بردار. هر چی led هست و بازر.
                  اگه میکرو داره ترانزیستوری سویچ میکنه از مقاومت 1کیلو تا 10 کیلو رو پایه بیس سری کن.حتی اگه میتونی از ماسفت استفاده کن. واسه سویج هیچ جریانی نمیکشه.
                  به جای uln هم از ترانزیستور استفاده کن. رله و بازر ارزش uln ندارن.هزینه کمتر میشه.
                  از بازر 12ولتی استفاده کن که با ترانزیستور سویچ کنی.
                  جوری مدار تو در بیار که رگولاتور فقط میکرو رو تغذیه کنه. در این حالت بیش از تقربا 10 میلی امپر مصرف نداره و افت ولتاژ روی رگولاتور که حدود 7=5-12 هست، داغ نمیکنه.
                  نهایت یه مقاومت 220 اهم 1 وات بزار. اگه دیدی داغ میکنه مدارت با قطعه مشکل داره. من اینجور مداری ساختم کاملا جواب گرفتم.
                  اگه شمای مدارتو بدی هم که بهتر میشه کمک کرد.
                  موفق باشید همه ی اقایون.
                  سلام
                  این شد حرف حساب

رله و بازر نیاز به ولتاژ رگوله ندارند او نا رو از مدل 12 ولتی انتخاب کنین و بدون رگولاتور وصلش کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری
                    سلام دوست عزیز ، صد در صد باید پایه های Aref و AVCC را به فریت بید یا فیلتر به تغذیه آیسی متصل کنید.

//-------------------------------

نکته دیگه اینکه داغ کردن رگولاتور طبیعیه و من تعجب میکنم از اینکه نسوخته!
                    زمانیکه ولتاژ 12 به ورودی رگولاتوری که خروجی 5 ولت میده وصل میشه ، 7 ولتی که در خروجی نمیاد چی میشه؟!!!

اول ولتاژ اصلی را با یک رگولاتور قویتر بشکنید و سپس برای تغذیه ی میکرو از 1117 استفاده کنید. ضمن اینکه استفاده از خارن های صد نانو فاراد و 1-10 میکرو فاراد با ولتاژ دوبرابر تغذیه در دو طرف رگولاتورها لازمه . به تعداد پایه های VCC میکروکنترلر نیز ، خازن صدنانوفاراد چسبیده به آن الزامیه.
                    سلام
                    دوستان برای جلوگیری از افتادن نویز روی خط ولتاژ میکرو باید چیکار کنیم؟
                    این فیلتر که گفتید چه نوع فیلتری هست؟
                    و میکرو هم مگا8 هست با 4 تا سنسور که قراره کنار اینورتر کار کنه.به نظرتون دیگه چه کارایی باید انجام بشه که نویز روی کار میکرو تاثیر نذاره؟
                    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
                      سلام
                      و میکرو هم مگا8 هست با 4 تا سنسور که قراره کنار اینورتر کار کنه.به نظرتون دیگه چه کارایی باید انجام بشه که نویز روی کار میکرو تاثیر نذاره؟
                      ممنون
                      فیلتر:

//-------------------

خازن صد نانو را به پایه ی VCC میکرو بچسبونید. (در نزدیکترین حالت ممکن . من همیشه پشت آیسی میذارم + پلیگان در مسیرهای خیلی حساس با Via >> توی عکس زیر دقت کنید)

Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                      // - - - - - - - - - -
                      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                      // - - - - - - - - - -
                      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
                        ممنون
                        در تکمیل صحبتهای آقای خیری، پیشنهاد میکنم به جای فیلتر LC از CLC استفاده کنید، یعنی خازن 100 نانو هر دو طرف سلف باشه( همگی نزدیکترین جای ممکن به تغذیه میکرو) و همچنین به جای سلف از فریت بید استفاده کنید.
                        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X