اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد اپتوکوپلر و ایزوله کننده های نوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد اپتوکوپلر و ایزوله کننده های نوری

پس مشکل معلوم شد :biggrin:
    تغذیه میکروویی که قراره موتورهای قدرتمند رو کنترل کنه با یو اس بی میدن :angry:
    برای میکرو تو حالت نویز بهتره از منبع جدا اون هم از نوع خطی بدید سوئیچینگ هم کمی نویز دارد
    نقل قول از مهندس اوژن کی نژاد :mrgreen:
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    --------------------------------------------------------
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
      پس مشکل معلوم شد :biggrin:
      تغذیه میکروویی که قراره موتورهای قدرتمند رو کنترل کنه با یو اس بی میدن :angry:
      برای میکرو تو حالت نویز بهتره از منبع جدا اون هم از نوع خطی بدید سوئیچینگ هم کمی نویز دارد
      نقل قول از مهندس اوژن کی نژاد :mrgreen:
      اخه وقتی یو اس بی و برق جداگانه به میکرو وصل کنی ولتاژ بیش از حد میشه و میکرو میسوزه قبلا این بلا سرم اومده تازه اینجوری هم تست کردم اما بازم فایده نداره! :angry: :angry:

دیدگاه

خودت بهترین راه حل رو پیشنهاد دادی
        ورودی خروجی های avr رو ایزوله کن و اگه بازم مشکل داشت یک شیلد الومینیومی کوچیک بزار دقیقا روی میکرو و به زمین وصلش کن
        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
          خودت بهترین راه حل رو پیشنهاد دادی
          ورودی خروجی های avr رو ایزوله کن و اگه بازم مشکل داشت یک شیلد الومینیومی کوچیک بزار دقیقا روی میکرو و به زمین وصلش کن
          موفق باشی
          مرسی من این راه حل رو پیشنهاد ندادم یکی از دوستان گفتن ،میشه دوست عزیز روی تصویر برام توضیح بدی دقیقا متوجه نشدم ممنون!!

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد اپتوکوپلر و ایزوله کننده

نوشته اصلی توسط javad9899
            مرسی من این راه حل رو پیشنهاد ندادم یکی از دوستان گفتن ،میشه دوست عزیز روی تصویر برام توضیح بدی دقیقا متوجه نشدم ممنون!!
            تمام ورودی خروجی های اردوینو که داری ازشون استفاده میکنی مثل همون خروجی های استپ موتور رو مثل تصویر زیر بده به اپتوکوپلر و بعدش از خروجیش برای کاری که میخوای استفاده کن
            توی عکس زیر پایه های 1 به میکرو و پایه 2 به زمین و خروجیش هم که مشخصه مثل یک کلید عمل میکنه
            زمانی که خروجی میکرو ست بشه کلید هم وصله(یا به عبارتی ترانزیستور جریان رو عبور میده) و به تعداد ورودی خروجی ها اپتو کوپلر میزاری

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد اتوکوپلر و ایزوله کننده های نوری

از کامپیوتر استفاده نمیکنم؟؟؟!!! oo: oo: میکرو رو با کامپیوتر کنترل میکنم با نرم افزار GRBL controller.
              در این صورت چه احتیاجی به استفاده از میکرو داری؟
              از نرم افزار های مخصوص cnc استفاده کن. همینطور که دوستان گفتن نویز پذیری آردوینو بسیار بالاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadcharkhestani
                در این صورت چه احتیاجی به استفاده از میکرو داری؟
                از نرم افزار های مخصوص cnc استفاده کن. همینطور که دوستان گفتن نویز پذیری آردوینو بسیار بالاست
                خوب اون وقت درایور ها رو چجوری بهشون سیگنال ارسال کنم؟؟!!

دیدگاه

خوب اون وقت درایور ها رو چجوری بهشون سیگنال ارسال کنم؟؟!!
                  سیگنال از پورت پرینتر دریافت میشه. 1 بافر ساده هم سر راهش میزاری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X