اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل اینورتر تمام پل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل اینورتر تمام پل

با سلام خدمت دوستان من یک اینورتر تمام پل درست کردم با ای سی درایور ir2113 و مشکلی که وجود داره اینه که تا ولتاژ ورودی رو به 80 ولت میرسونم پالس خروجی گیت درایور به سمت ماسفت به هم میریزه دوستان اگه مدار پایداری دارند که تا ولتاژ ورودی 400 ولت جواب میده زحمت بکشند بذارند و یا من رو راهنمایی کنید تا مشکلش رو حل کنم. خودم بیشتر احتمال میدم مال خازن بوت استرپ هست

البته من مقومت 1K هم بین گیت- سورس سویچ ها بستم
    جدیدترین ویرایش توسط amin20107; ۰۰:۳۷ ۱۳۹۵/۰۳/۱۱.
    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
    همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

پاسخ : مشکل اینورتر تمام پل

اینجا چشم غیب نداریم که شماتیک و مدار شما رو ببینیم

حداقل یه کتیبه ای ، سنگ نوشته ای چیزی بذارین تا بفهمیم جریان از چه قراره

دیدگاه

من چندین مدل مشابه این مدار را بسته ام و جواب نگرفته ام. به دلیل کیفیت پایین آی سی ها.
      توی یک اینورتر صنعتی همین آیسی را که درست کار میکرد رو با یک آیسی که خریده بودم عوض کردم که متأسفانه igbt هام آتش گرفت.
      بهترین کار اینه که خودتون مدار بوت استریپ رو بسازید و درایو کنید. اپتو کوپلر های سریع و یا tlp ها خوب جواب میدهند.

دیدگاه

البته میدونم ممکنه این یه اشتباه کوچیک تو کشیدن شماتیک باشه و در عمل مقدار درست بکار رفته باشه
        ولی باید بگم تو شماتیک مقاومت گیت یکی از سوییچ ها یک کیلوهه!
        عه! یه چیز دیگه
        البته شما خودتون استادین ها
        شایدم من اشتباه میکنم
        ولی 1n4148 برای مقاومت گیت مناسبه؟
        تو این فرکانس درست کار میکنه؟
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

نقشه شماتیک درسته ولی اینکه مقاومت گیت یک کیلو گذاشته برمیگرده به خازن گیت و فرکانس کریر. اگه بخواهید با فرکانس بالا کار کنید حتماً باید مقاومت رو پایین تر بیارید ( من تا 3.3 اهم آورده ، البته برای igbt آمپر بالا (ماژول )) اوکی؟
          دیود 4148 ساده ترین کار برای زودتر خاموش کردن گیته. و سرعت خوبی هم داره . اگه بخواهید سریعتر خاموش کنید که مشکل دت تایم را نداشته باشید حتماً باید با ترانزیستور خاموشش کنید.
          امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.

دیدگاه

بله مقاومت 1K اشتباه شده مقاومت گیت 8.2 اهم هست. این مدار در واقع داره تا 80 ولت به خوبی و با کیفیت بالا کار میکنه مشکلی که وجود داره اینه که تا ولتاژ ورودی از 80 میزنه بالا شکل موج پالس گیت ها به هم می خوره و این باعث میشه شکل موج خروجی هم خراب بشه... دوستان من چند نمونه نقشه مدار در سایت ها جستجو کردم که در زیر مشاهده می کنید... به نظرتون کدوم میتونه عملکرد بهتری داشته باشه؟

دیدگاه

قبل از اینکه راهنمایی کنم ، خواهشمند است کاربرد و فرکانس کریر خود را بگید تا دقیقاً بهتون بگم چکار کنید
              ولی اصلاً سراغ ir نروید. tlp و اپتو برا فرکانس بالا خوب جواب میدن و ترانس پالس برای igbt
              نقشه هاتون رو دیدم و فقط یه سوال داشتم . چرا ir?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
                قبل از اینکه راهنمایی کنم ، خواهشمند است کاربرد و فرکانس کریر خود را بگید تا دقیقاً بهتون بگم چکار کنید
                ولی اصلاً سراغ ir نروید. tlp و اپتو برا فرکانس بالا خوب جواب میدن و ترانس پالس برای igbt
                نقشه هاتون رو دیدم و فقط یه سوال داشتم . چرا ir?
                برای اینکه زمان گاردتایم رو خودش در نظر میگیره، توی بازار هم در دسترس هست. فرکانس سویچینگ من 8300 هرتز هست. من مدار رو با ir بستم دوستان اگر مداری رو که با IR2113 بستند و قرار بدند راهنمایی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X