اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در ساخت مدار

نوشته اصلی توسط mcry نمایش پست ها
    ممنون از دوستان خوبم بابت راهنمایی

در مورد تایمر دیلی هر چی سرچ می کنم مدار مورد نظرم را پیدا نمیکنم
    همشون با اتصال لحظه ای فعال میشن و زمان خاموش شدن دیلی (تاخیر) میدن

من به یک مدار نیاز دارم که دیلی را به روشن شدن بده و با اتصال تغذیه بصورت مداوم اعمال کنه نه لحظه ای

ممنون میشوم راهنمایی کنید
    فکر کنم با یه رله بتونی
    به این صورت که 12 رو به 3 تبدیل کنی بدی به یه رله 3 ولت که یه خازن ظرفیت بالا هم بهش وصله اینجوری رله دیر روشن میشه و بعدش روشن هم میمونه( منتهی یکم دیلی تو خاموش شدن رله هم ایجاد میشه ولی چون 12 رو قطع کردی دیگه لامپا روشن نمیمونن)... 12 ولت هم بده به ورودی رله خروجی هم بده به اون خازن ها البته نمیدونم روش خازن ها چقدر عملیه چون مصرفت بالاس و خازن زیاد لازم داری
    اگه هم از اون مدار ک گذاشتی میخای استفاده کنی میتونی رله رو بذاری جای کلیدش ولی اینجوری دیلی خاموش شدن هم داری البته اگه یه کلید که بر عکس کلید اصلیت کار کنه (مثلا ازین کلید 3 پایه ها ) رو به دو پایه رله وصل کنی این دیلی هم رفع میشه چون با خاموش کردن کلید اصلی کلید رله وصل میشه و دو سرش اتصال کوتاه میشه
    من زیاد وارد نیستم تو الکترونیک اگه جاییشو اشتباه کردم ممنون میشم دوستان تصحیح کنن
    جدیدترین ویرایش توسط ARLOX; ۱۷:۳۴ ۱۳۹۵/۰۳/۲۰.

دیدگاه

کار دیود جدا کردن مسیر و شارژ و دشارژ اه با یک دیود مشکل تون حل می شه
      التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mcry نمایش پست ها

R1 Resistor 4.7 KOhm 1/4 Watt 5% Carbon Film
        R2 Resistor 33 KOhm 1/4 Watt 5% Carbon Film
        R3 Resistor 47 Ohm 1/4 Watt 5% Carbon Film
        Capacitors
        C1 Electrolytic Capacitor 470 uF 25 Volts
        Transistors
        Q1 BC548 Switching and Applications NPN Epitaxial Transistor
        ممنون از دوستان خوبم بابت توضیحاتشون

اگر بخواهم از خروجی این مدار 12 ولت بگیرم بجای 3 ولت
        مقاومت ها باید چطور تغیر کنند؟

دیدگاه

فک میکنم خروجی همین الان هم 12 باشه
          فقط باید بجای سه تا مصرف کننده ،یکی بذارین و مقاومت سری با اون رو هم عوض کنید،با توجه به بارتون
          ................Fx7SAM................

دیدگاه

اقا چرا خودت رو زجر میدی برادر من اینهمه که خودتو اذیت میکنی یه اردوینو بگیر نیاز به برنامه ریزی خاصی نداره بلوکی میشه بدون برنامه نویسی براش کد زد
            اینهمه بگرد دنبال تایمر و خاذن و فلان و بیسار سرجمع به یه میکرو و 4 تا چیز دیگه حل میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-black نمایش پست ها
              اقا چرا خودت رو زجر میدی برادر من اینهمه که خودتو اذیت میکنی یه اردوینو بگیر نیاز به برنامه ریزی خاصی نداره بلوکی میشه بدون برنامه نویسی براش کد زد
              اینهمه بگرد دنبال تایمر و خاذن و فلان و بیسار سرجمع به یه میکرو و 4 تا چیز دیگه حل میشه.
              آردوینو که نمیشه دوست عزیز...این همه امکانات واسه یه ال ای دی؟؟؟
              یه attiny ارزون در حد 2 تومن...مثل attiny261 که فک کنم 1500 قیمت داره...همه کار میشه باهاش کرد!!
              یعنی قیمت و حجم مدار با یه میکرو 1500 تومنی از مدار آنالوگی که این همه واسش میزنین به این در و اون در کمتر در میاد!
              دنیا دنیای دیجیتاله!(تازه دیجیتال هم قدیمی شده!الان دنیا دنیای نوره!)
              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
                یه attiny ارزون در حد 2 تومن...مثل attiny261 که فک کنم 1500 قیمت داره...همه کار میشه باهاش کرد!!
                یعنی قیمت و حجم مدار با یه میکرو 1500 تومنی از مدار آنالوگی که این همه واسش میزنین به این در و اون در کمتر در میاد!
                بله مدار انالوگ ارزون تر در میاد در ضمن مدارات دیجیتال مشکلات خودشون رو دارن و توان زیاد ای هم مصرف می کنند یک مورد دیگه هم اینکه دنیا وافعا انالوگ هست اش پس دست کم نگیرینش
                همهیاینها البته از ارزش مدار های دیحیتال کم نمی کنه اما هر چیزی جای خودش رو داره
                التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra نمایش پست ها
                  بله مدار انالوگ ارزون تر در میاد در ضمن مدارات دیجیتال مشکلات خودشون رو دارن و توان زیاد ای هم مصرف می کنند یک مورد دیگه هم اینکه دنیا وافعا انالوگ هست اش پس دست کم نگیرینش
                  همهیاینها البته از ارزش مدار های دیحیتال کم نمی کنه اما هر چیزی جای خودش رو داره
                  با شما موافقم
                  به نظر من اول باید از انالوگ شروع کرد بعدش رفت روی دیجیتال
                  با این روش راحتی میشه مدار طراحی کرد قوانین وتجربه بیشتری به دست اورد
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مشکل اینجاست که آنالوگ خیلی سخته
                    مثل تفاوت ماشین با موشک میممونه
                    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                    --------------------------------------------------------
                    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                    --------------------------------------------------------
                    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wikielectronic نمایش پست ها
                      مشکل اینجاست که آنالوگ خیلی سخته
                      مثل تفاوت ماشین با موشک میممونه
                      نه بابا از دیجیتال (برنامه نویسی منظورمه)راحت تره
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.ra نمایش پست ها
                        اتفاقا دنیا دیجیتاله!
                        شما ممکنه فکر کنید که همه چیز انالوگه ولی شاید باور نکنید که حنی یه سیگنال انالوگ هم دیجیتاله!
                        حتما میگید چطور؟
                        این حرفو من نمیگم...فیزیک کوانتومی میگه و البته با دلیل هم میگه...ما در فیزیک کوانتومی اثبات میکنیم که حتی یک پاندول که ظاهرا حرکت نرمی داره در واقع داره گسسته حرکت میکنه یعنی اینکه انرژی پاندول گسسته ست...حتی الان که من دارم تایپ میکنم انرژی گسسته ای دارم ولی چون جرمم خیلی خیلی زیاده این گسسته بودن حس نمیشه...این گسستی رو میشه در مورد الکترون ها ب سادگی دید!
                        تا به حال به این قضیه توجه کرده بودین؟؟؟
                        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

اتفاقا دنیا دیجیتاله!
                          شما ممکنه فکر کنید که همه چیز انالوگه ولی شاید باور نکنید که حنی یه سیگنال انالوگ هم دیجیتاله!
                          حتما میگید چطور؟
                          این حرفو من نمیگم...فیزیک کوانتومی میگه و البته با دلیل هم میگه...ما در فیزیک کوانتومی اثبات میکنیم که حتی یک پاندول که ظاهرا حرکت نرمی داره در واقع داره گسسته حرکت میکنه یعنی اینکه انرژی پاندول گسسته ست...حتی الان که من دارم تایپ میکنم انرژی گسسته ای دارم ولی چون جرمم خیلی خیلی زیاده این گسسته بودن حس نمیشه...این گسستی رو میشه در مورد الکترون ها ب سادگی دید!
                          به به چقدر جالب نه تابحال فکر نکرده بودم
                          لایک نکته جالبی بود
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

برای کسی که هیچی بلدنیست بهتر ازینه که درگیر پروگرام کردن و این داستانها بشه.

دیدگاه

اتفاقا دنیا دیجیتاله!
                              حتما میگید چطور؟

با تعریف کلاسیک ما از خیلی مسایل دنیا انالوگ اه با این وجود تعریف سیگنال دیجیتال سیگنالی هست که هم در زمان و هم مقدار گسسته باشه این صحبت شما گسسته گی در مقدار رو بیان می کنه اما در زمان هنوز پیوسته ایم

در کل اگه نخوایم بحث فلسفی انجام بدیم برای ساده ترین مورد برای تولید صوت مدارتون حتما قسمت های انالوگ داره

یک مورد دیگه هم در مورد سختی هر چیزی رو بستگی داره بخواین تو چه لول ای کار کنین مدارات دیجیتال ساده تر هستن در یادگیری شون اما مدارات انالوگ هم زیبایی خودشون و کاربرد خودشون رو دارن من خودم خیلی با انواع مدارات دیجیتال کار کردم اما هیچ موقع خودم رو از مدارات انالوگ بی نیاز ندیدم...
                              التماس دعا

دیدگاه

اتفاقا دنیا دیجیتاله!
                                حتما میگید چطور؟
                                عه!!!!!!چه جالب!!!
                                شاید باورتون نشه؛همین دو سه روز پیش داشتم دقیقا به همین فکر میکردم،میگفتم انکار همه چی دیجیتاله
                                بعدش که کمی فکر کردم گفتم شاید بخاطر سیستم اندازه گیری و ریاضی و تفکری که داریم و دیجیتاله اینطور فکر میکنیم
                                ینی هر حرکت نرمی رو که بخایم اندازه گیری کنیم ،هر چقدر هم که دقت اندازه گیری مون زیاد باشه باز هم داریم دیجیتال اندازه گیری میکنیم
                                خلاصه میگم شاید سیستم تفکرمون دیجیتاله،نه طبیعتمون!!
                                ................Fx7SAM................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X