اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی رله 24 ولتی با میکرو بدون اپتوکپلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی رله 24 ولتی با میکرو بدون اپتوکپلر

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
    تشکر از دوستان.میگم اومدیم این ترانزیستور یه بلایی سرش اومد ولتاژ 24 وارد میکرو شد.معقول نیست با یه زینر از pin میکرو محافظت شود.؟
    سلام
    همچین اتفاقی نمیفته..یه دیود بزارسر راه میکرو به بیس
    یا بهتر از همون دیود زنر استفاده کن
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۲:۲۱ ۱۳۹۵/۰۴/۱۳.
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
      جالبه که دوستان این همه پست میذارن ولی هنوز استارتر به جوابش نرسیده!
      جایی گفتید که قراره فقط از ترانزیستور استفاده کنید و جای دیگه هم گفتید که جریان عبوری رله 20ma هست.
      خب با این فرض ها میتونید از دو نوع npn که smd اون ها هم به وفور در بازار یافت میشه استفاده کنید:

BC337 با جریان کلکتور فوروارد 800ma
      خرید ترانزیستور BC337 SMD پکیج SOT-23 ترانزیستور بی جی تی BJT نوع NPN و PNP با پایه امیتر کلکتور بیس کاربردی در مدارات - مشخصات دیتاشیت و قیمت قطعات الکترونیک DIP , SMD

BC547 با جریان کلکتور فوروارد 100ma

پیشنهاد من استفاده از BC337 هست

اگر مدار خاصی پیدا نکردید این رو ببینید:

تنها کاری که باقی مونده اینه که به جای اون مقاومت 10k یک مقاومت مناسب برای کار خودتون پیدا کنید.باید ترانزیستور رو در ناحیه اشباع درایو کنید.
      با فرض اینکه ولتاژ کاری میکرو 5v باشه و جریان عبوری از امیتر تقریبا با جریان کلکتور برابر باشه و همون 20ma باشه و همچنین بتای ترانزیستور در بدترین حالتش مثلا 100 باشه، شما باید مقاومتی با مقدار کمتر از 4.3k استفاده کنید.
      اگر قصد دارید زمان سوئیچ شدن کاهش پیدا کنه میتونید بیس ترانزیستور رو با یه مقاومت 10k به زمین متصل کنید.یا اینکه مقاومت بیس رو با یه خازن مناسب موازی کنید.
      مطالعه لینک های زیر میتونه مفید باشه:

http://electronics.stackexchange.com...npn-transistor
      تایید میشه
      کاملا کار میکنه
      فقط بهتره بین بیس و امیتر یک مقاومت 10 کیلو قرار داده بشه
      مقاومت بین بیس و پورت میکرو رو هم 2.2 کیلو اهم بگیرین .

دیدگاه

نترس نمیشه .....
        قراره یک رله رو راه اندازی کنه دیگه ....
        میخوای رو پایه های میکرو یک زنر و مقاومت مثلا 1 کبلو بزاربزار ....

دیدگاه

جالبه که دوستان این همه پست میذارن ولی هنوز استارتر به جوابش نرسیده!
          سلام مهندس..الان شما ایشونو به جوابش رسوندی؟؟پس چرا دو صفحه دیگه پر شده؟؟؟
          من که فقط یک پست کوتاه نوشتم و گله ای ندارم اما اگه دو صفحه اول رو بخونی متوجه میشی قبل از پست شما عزیزانی مثل مهندس احمدی یا microprocesor انواع راه ها رو جلوش گذاشتند..حتی پیشنهاد کردند که از یک ترانزیستور هم میشه استفاده کرد اما ایشون گفت که نمیشه یا نتونسته یا نمیخواد...
          در ضمن بقیه هم میدونند که ترانزیستور چیه..دوست من اینکه اینطور زحمات و راهنمایی های دیگران رو نادیده بگیری کار اصلا درستی نیست ..

دیدگاه

دیدگاه

از تک تک دوستان سپاسگذارم.از منظر بنده وقتی عزیزی وقتشو واسه کمک و پاسخ دادن به جواب سوال میزاره حتی اگر کمکش خالی از خطا نباشد بازم کمک و نیت و حرکت او قابل تقدیره. وقتی که صرف جواب میکنه بارزش و مقدسه.
              هدف دوستمون هم فکنم این بوده که برای یه سوال جوابهای مختلف مطرح شده .
              با سپاس.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal نمایش پست ها
                سلام مهندس..الان شما ایشونو به جوابش رسوندی؟؟پس چرا دو صفحه دیگه پر شده؟؟؟
                من که فقط یک پست کوتاه نوشتم و گله ای ندارم اما اگه دو صفحه اول رو بخونی متوجه میشی قبل از پست شما عزیزانی مثل مهندس احمدی یا microprocesor انواع راه ها رو جلوش گذاشتند..حتی پیشنهاد کردند که از یک ترانزیستور هم میشه استفاده کرد اما ایشون گفت که نمیشه یا نتونسته یا نمیخواد...
                در ضمن بقیه هم میدونند که ترانزیستور چیه..دوست من اینکه اینطور زحمات و راهنمایی های دیگران رو نادیده بگیری کار اصلا درستی نیست ..

سلام
                دوست عزیزم خب منم دقیقا همینو دارم میگم دیگه...میگم این همه پست میزارن ولی هنوز به جوابش نرسیده ...یعنی چی؟...
                فکر کنم سوتفاهم پیش اومده....
                تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

شما از آیسیهای ترکیب دارلینگتون استفاده کن ، نسبت به ترکیب ترانزیستور ، مقاومت ، دیود و... جای کمتری هم میگیرن . معروفترینش uln2003 هست، هفت تا دارلینگتون داره .همیشه استفاده میکنم، مشکل نویز و ... نداری چون خودش دیود هرزگرد داخلی داره و مقاومتهای موردنیاز هم توش تعبیه شده، جریان نیم آمپری رو هم سینک میکنه. توجه داشته باشید عموما رله ها زیر 200mA نیاز دارند. بیشتر از نیم هم خواستی ، دوتاشو موازی کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
                    شما از آیسیهای ترکیب دارلینگتون استفاده کن ، نسبت به ترکیب ترانزیستور ، مقاومت ، دیود و... جای کمتری هم میگیرن . معروفترینش uln2003 هست، هفت تا دارلینگتون داره .همیشه استفاده میکنم، مشکل نویز و ... نداری چون خودش دیود هرزگرد داخلی داره و مقاومتهای موردنیاز هم توش تعبیه شده، جریان نیم آمپری رو هم سینک میکنه. توجه داشته باشید عموما رله ها زیر 200mA نیاز دارند. بیشتر از نیم هم خواستی ، دوتاشو موازی کن.
                    دوست عزیز میشه توضیح بیشتری درباره ترکیب دارلینگتون بدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mbkarami92 نمایش پست ها
                      دوست عزیز میشه توضیح بیشتری درباره ترکیب دارلینگتون بدی
                      زوج دارلینکتون دوتا ترانزیتسورن که ضریب قدرت رو افزایش میدن

خودمون با دوتا ترانزیستورمی تونیم این کارو انجام بدیم

بعضی از ترانزیستور ها هم هستن که داخلشون این کر انجام شده

به این لینک برو اطلاعات خوبی میگیری ازش

Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X