اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای رفع مشکل عجیب ترانس های ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای رفع مشکل عجیب ترانس های ولتاژ

سلام ، این از شماتیک :

متاسفانه آپلود سنتر انجمن کار نکرد !!!

نوشته اصلی توسط nikola_tesla نمایش پست ها
    و از خازن با چه ظرفیت و ولتاژی استفاده کنم که هم دارای آرک با طول و قطر مناسب باشه؟
    خواستم از دیود 2cl75 و خازن ۱۲کیلو ولت یک نانو استفاده کنم
    اما نمیدونم که این دیود با این ظرفیت و ولتاژ میتونه قوس با طول خوب و قطر مناسب ایجاد کنه؟
    پیشاپیش بخاطر پاسخ گویی دوستان متشکرم...

تا تعداد دور اولیه و ثانویه و قطرشون معلوم نشه نمیشه مقدار دقیق گفت ...
    اگر اون دیود ها و خازن رو تهیه کردید بگم چه کار کنید ؟
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
      امیدوارم حال همه خوب باشه
      آقای اسدی عزیز راستش ترانس قبلی رو سوزوندم!!!
      اما دارم یه ترانس جدید میسازم
      از سیم ۰.۱۲۰ در ثانویه استفاده کردم
      اهم سیم پیچ شده حدود ۲۳۰ اهم البته نمیدونم چند دور پیچیدم
      ولی حدودا شاید ۱۵۰۰ دوری باشه
      سیم پیچ اولیه رو هم از سیم یک میل استفاده میکنم
      ترانس جدید در دست ساخت هست و فعلا فقط ثانویه اش رو ساختم و گذاشتم تا شارلاک توی ترانس خوب خشک بشه
      از یه فریت ۴ سانتی با قطر یک سانت استفاده کردم
      و میخوام حدود ۲۵ دور برای ثانویه سیم یک بپیچم
      هنوز هیچ دیود و خازنی تهیه نکردم
      متاسفانه هیچ چیز خاصی گیرم نیومد و مجبورم یه سفر تا تهران بیام برای تهیه دیود و خازن و قرقره های ولتاژ و هسته فریت
      آیا ممکنه بفرمایید در کل از چه دیود و خازن هایی تهیه کنم؟؟؟
      که هم ولتاژ و هم جریان و سرعت مناسب داشته باشن؟؟؟
      و همین طور از چه خازنهایی برای چند برابر کننده و خازن خروجی تهیه کنم؟؟؟؟
      راستش تهران آمدن برام سخته اگه ممکنه یه لیست از خازن و دیودهایی که مناسبه برای کارم رو بهم بدین واقعا ممنون میشم...
      البته اگه ماسفت و ترانزیستوری که خاصه رو هم بگید ممنون میشم
      چون تو شهر ما قطعه خاصی پیدا نشدمیخوام از تهران تمام قطعاتی که لازم میشه رو بخرم...
      با تشکر

دیدگاه

سلام به همه دوستان
        خواهشا اگه کسی میدونه چه دیود و خازن و ماسفت هایی برای ساخت شوکر مناسبه لطفا بگه
        البته می دونم که سوالم عجیبه
        ولی فردا عازم تهران هستم و باید هر آنچه که می تونم دیود و خازن و ماسفت و هسته فریت و قرقره های ولتاژ بخرم
        لطفا دیودهایی با سرعت بالا و ولتاژ و جریان مناسب رو بگید
        و خازنهایی که هم برای قسمت چندبرابر کننده و هم برای طبقه خروجی مناسب باشه
        و ماسفت هایی که میتونه مناسب کار باشه
        با تشکر از همه دوستان

دیدگاه

سلام به همه دوستان
          خواهشا اگه کسی میدونه چه دیود و خازن و ماسفت هایی برای ساخت شوکر مناسبه لطفا بگه
          البته می دونم که سوالم عجیبه
          ولی فردا عازم تهران هستم و باید هر آنچه که می تونم دیود و خازن و ماسفت و هسته فریت و قرقره های ولتاژ بخرم
          لطفا دیودهایی با سرعت بالا و ولتاژ و جریان مناسب رو بگید
          و خازنهایی که هم برای قسمت چندبرابر کننده و هم برای طبقه خروجی مناسب باشه
          و ماسفت هایی که میتونه مناسب کار باشه
          با تشکر از همه دوستان
          دوست عزیز اگر هدفتون ساخت شوکر هست ، دست نگه دارید !!!
          تتا چند روز دیگه آموزش جدید ساخت شوکر تو تاپیک مربوطه قرار داده میشه ، و طرز صحیح عایق ترانس و ... توضیح داده میشه .

اما اگر مایل نیستید و اصرار دارید رو همین مدار خودتون نتیجه بگیرید باید توجه کنید که ...
          پیشنهاد من برای ثاونیه پیچیدن برای ولتاژ هزار ولت است ...
          به فرض مثال اگر اولیه 10دور باشد با ولتاژ سوییچ 12 ولت ثانویه باید 835 دور باشد ، حال شما با مدار چند طبقه مثلا 10 طبقه میتونید خروجی خوبی بگیرید...
          حال باید از خازن و دیود هایی استفاده کنید که تو طبقه های بالایی بتونن دووم بیارن و نسوزن ...
          دیود رو هم طبق دیتاشیت طوری موازی کنید که حدود 10 - 15 میلی آمپر بتونه جریان بده و ولتاژش بیشتر از 10 کیلو باشه ...
          خازن رو هم نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچیک بگیرید ، مثلا 3.3 یا 4.7 نانو 10 کیلو مناسب میباشد ...

در کل اگر هدفتون رو بیان کنید بهتر میتونم کمکتون کنم .

دیدگاه

سلام به شما آقای اسدی عزیز
            واقعا ممنونم که با حوصله جواب بنده رو دادید...
            راستش هدفم ساخت یه شوکر نسبتا سبک و قویه
            با ولتاژ حداکثر ۸ ولت و آمپر هم حداکثر تا ۴
            والا تو عایق بندی به تبحر خاصی رسیدم شکر خدا تا حدی که اگه تو حالت پلاسمایی سیمهای ترانس رو از هم فاصله زیاد بدم باز هم نشتی نمیکنه
            راستش میخوام مدار رو با یه ترانس بسازم مثل مدارای با سیم پیچ فیدبک
            خودم دارم یه اسیلاتور جدید با میکرو طراحی میکنم که اتوماتیک فرکانس هسته فریت رو تشخیص بده و بهترین فرکانس رو اعمال کنه و هم چنین بیشترین جریان رو از ترانس عبور بده
            اگه جواب بده صد در صد به امید خدا منتشرش میکنم
            چون انصافا شما خیلی بنده رو کمک کردید
            ممنونم
            راستی آخرین نتیجه ای رو که گرفتم با فیلم فردا فرار میدم انشاءالله
            بار هم ممنونم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اضافه کنم که دارم یه طرح جدید با سیم پیچ فیدبک و میکرو میسازم
            در واقع در این طرح با هر ماسفتی میتوانید بهترین بازده رو از مدار فیدبکی بگیرید
            آقای اسدی اگه ممکنه چند نمونه خازن برای چند برابر کننده بهم بگید لطفا
            البته اینم بگم که میخوام حداکثر خروجی رو به یه چهار برابر کننده وصل کنم
            یعنی مدار چهار برابر کننده میخوام حداکثر
            و شاید هم شش برابر کننده
            چون میخوام یه ترانس با خروجی قوی بسازم
            اگه ممکنه بفرمایید چند دور سیم برای اولیه ترانس مناسبه حداکثر؟که هم مغناطیس خوبی تولید کنه و هم خیلی جریان خوبی از خودش عبور بده
            و چه خازنی برای خروجی مناسبه؟؟؟
            مثلا یک نانو ۱۲ کیلو ولت خوبه،؟؟؟
            و برای دیود هم آیا ۲cl75 خوبه ایا؟؟؟
            اگه میشه لطفا چندتا ماسفت خوب هم معرفی کنید...
            ببخشید که خیلی خیلی سوال پرسیدم
            اگه ممکنه لطفا لیستی که گفتم رو قرار بدید
            و هم چنین لیست مدار جدید خودتون رو هم قرار بدید تا قطعات مدار شما رو هم تهیه کنم
            راستش باید کلی راه بیام تا تهران اگه ممکنه لطف کنید و یه لیست کامل بهم بدید ممنون میشم واقعا...
            انشاءالله جبران کنم...

آقای اسدی عزیز ببخشید که خیلی زحمت دادم بهتون
            واقعا شرمندم...
            انشاءالله جبران کنم...

دیدگاه

نیازی نیست ولتاژ ها در حد چندکیلو*ولتی باشن. ترانستون رو طوری بپیچین که ولتاژ خروجی ترانس کمتر از پونصد ولت باشه. ولتاژ دیودها رو*خازنها به اندازه دو وی ام میفته روشون. یعنی اگه ولتاژ خروجی ترانس بشه چهارصد ولت روی دیودها رو*خازنها هشتصد ولت میفته و خیلی ارزون میشن. میتوانید از دیود fr107 یا uf4007استفاده بکنید که هر دو دیود فست هستند و*خیلی ارزون. بیست برابر کننده باشه با چهارصد ولت میشه هشت کیلو*ولت. میتوانید اگه بیشتر میخواید تعداد طبقات رو*زیاد بکنید. هشتاد برابر هم بشه باز هم ولتاژ دیودها رو*خازنها برای ترانس چهارصد ولتی هشتصد ولته.

Sent from my D6633 using Tapatalk
              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام به شما آقای وزیری عزیز
                از راهنمایی تون ممنونم واقعا
                راستش هدفم ساخت یه شوکر قوی اما با حداکثر چهار طبقه الی ۶ طبقه افزایش دهنده خازن و دیودی هست
                یعنی میخوام حداکثر ولتاژ خروجی ترانس رو چهار یا شش برابر کنم
                اگه لطف کنید و چند مدل دیود سریع با ولتاژ بالا مثل ۱۲ کیلو ولت یا ۱۶ کیلو ولت با جریان مناسب بهم معرفی می کردید واقعا ممنون میشدم
                بعدش آیا شما میدونید از چه خازنی برای مدار چند برابر کننده میشه استفاده کرد که هم ولتاژ و هم جریان خوبی تو خروجی داشته باشه؟؟؟ و آرک ضخیم و بلندی داشته باشه؟؟؟
                و هم چنین چه ماسفتی رو میشناسید که مناسب کارم باشه؟؟؟
                با تشکر از شما دوست عزیز...

دیدگاه

راستش هدفم ساخت یه شوکر قوی اما با حداکثر چهار طبقه الی ۶ طبقه افزایش دهنده خازن و دیودی هست

سلام ، میخواید با این چهار الی شش طبقه افزاینده چه ولتاژِی تو خروجی داشته باشید ؟ مقدار ولتاژ رو بگید تا بگم تعداد دور های ترانس و نوع دیود و خازن رو ....

دیدگاه

سلام به شما دوستان
                    ممنونم اقای اسدی
                    راستش یه ترانس جدید ساختم که در عین کوچکی خروجی بسیار خوبی داره
                    12 دور اولیه از سیم یک میل استفاده کردم
                    و سیم 0.120 برای ثانویه که نمیدونم چند دور شده اما اهمش شده 250 اهم و بسیار عالی عایق شده به صورتی که در حالت پلاسمایی سیمها رو که دور میکردم و پلاسما از بین میرفت ترانس نشتی پیدا نمیکرد حتی به مدت سی ثانیه هم تست کردم...
                    با دوتا باتری 3 سانت ارک پلاسمایی داره
                    منم با یه مدار چهار برابر کننده که قبلا خود شما در سایت قرار دادین به حالت شوکری رسوندمش(البته خازنهام 2.2 نانو فاراد هستن و و خازن خروجی که ارک میزنه از سه تا خازن 2.2 سری شده استفاده کردم) ایا خازنهای نامناسبی گذاشتم؟برای چند برابر کننده؟
                    دیودها هم معمولی هستن4007
                    الان فیلمش رو میذارم ببینید ایا خوبه به نظر شما؟
                    فاصله الکترودها رو 2.2 سانت گذاشتم چون وقتی بیشترش میکردم خازن سریع میسوخت
                    حالا به نظر شما من چه کار کنم؟
                    با این مشخصات ترانس به نظز شما از چه خازنهایی استفاده کنم؟ با چه ظرفیت و چه ولتاژی؟
                    دیود چی استفاده کنم؟
                    مدار در خروجی ارک مناسبی داره ایا بیشتر از این نیازه برای شوکر؟
                    ممنونم

اینم لینک دانلودش خدمت شما...
                    جدیدترین ویرایش توسط ir02x6; ۰۰:۰۱ ۱۳۹۵/۰۵/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikola_tesla
                      http://upload7.ir/1lzL
                      اینم لینک دانلودش خدمت شما...
                      خوب الان خروجی شما خیلی خوبه ، فقط از دیود های فست استفاده کنید به جای 1n4007 از fr107 استفاده کنید که هم قیمت هستند ...
                      خازن رو هم اگر 3.3 نانو استفاده کنید قدرت خروجی بیشتر میشه اما نباید الکترودها رو خیلی دور کنید ، اگر تعداد دور ثانویه رو میدونستید میشد مقدار دقیق ولتاژ خروجی ترانس رو فهمید و خازن با ولتاژ متناسب با اون انتخاب کرد ...شما برای اطمینان 2 تا خازن 6.8 نانو 2000 ولت پولی استر به ازای هر خازن سری کنید ، وخازن خروجی رو 4 تا 10 نانو 2000 یا 1600 ولت بزارید ...

دیدگاه

سلام به دوستان
                        ممنونم آقای اسدی عزیز
                        راستش تو شهر ما قطعات های*ولتاژ پیدا نمیشه و منم مجبورم بیام تهران و یه لیست کلی از خازن و دیودها تهیه کنم و باید با احتیاط یه لیست کامل رو تهیه کنم و گرنه برگردم شهر خودم دیگه هیچ خازن و دیودی رو نمیتونم تهیه کنم
                        الان ممکنه کمکم کنید و بفرمائید که درکل چه خازن و دیودهایی مناسب کار ساخت،شوکره؟
                        البته شما لطف کردید و فرمودید از چه خازنهایی استفاده کنم ممنونم ولی باید یه لیست کل داشته باشم
                        مثلا خازن هایی که ولتاژشون خیلی بالاست مثل 12 کیلو ولت ایا مناسب کارم هستن؟یا نه؟
                        اگه.مناسب نیستن چرا؟
                        بعدش میخوام یه آرک با طول سه تا چهار سانت داشته باشم حداکثر با این تفاسیر چه خازنی برای خازن خروجی مناسبه؟مثلا 12 کیلو ولت 1 نانو خوبه؟
                        و با جستجو تو انجمن یه لسیت هم از دیودها تهیه کردم ببینید کدومشون مناسب کارم هستن؟
                        2cl4512
                        2cl69~76
                        2cl01
                        Rf107
                        Mur180
                        Uf4007
                        Ba159
                        اگه سوالام رو با دقت جواب بدید دیگه هیچ سوالی نخواهم داشت...
                        و اگه ممکنه لطف بفرمایید لیست قطعات مدار جدید خودتون رو هم برام بفرستید تا اون رو هم بسازم چون کلیپش رو دیدم و به نظرم عالیه...
                        راستی میخوام رزین بخرم تو تهران از کجا تهیه کنم؟و چه نوع رزینی خوبه؟اپوکسی؟اگه میشه قیمتش رو هم بگید...
                        ببخشید واقعا سوالام خیلی خیلی خیلی زیاد شد...شرمندم
                        انشأالله جبران کنم.

و این که اگر ظرفیت خازن خروجی مثلا 10 نانو یا 4.7 نانو و ولتاژش 12 کیلو ولت باشه آیا مدار میتونه یه آرک سه تا چهار سانتی با صخامت خوب داشته باشه؟
                        متشکرم
                        لیست مدار خودتون هم لطفا فراموش نشه...

دیدگاه

اگه سوالام رو با دقت جواب بدید دیگه هیچ سوالی نخواهم داشت...
                          و اگه ممکنه لطف بفرمایید لیست قطعات مدار جدید خودتون رو هم برام بفرستید تا اون رو هم بسازم چون کلیپش رو دیدم و به نظرم عالیه...
                          راستی میخوام رزین بخرم تو تهران از کجا تهیه کنم؟و چه نوع رزینی خوبه؟اپوکسی؟اگه میشه قیمتش رو هم بگید...
                          ببخشید واقعا سوالام خیلی خیلی خیلی زیاد شد...شرمندم
                          انشأالله جبران کنم.
                          و این که اگر ظرفیت خازن خروجی مثلا 10 نانو یا 4.7 نانو و ولتاژش 12 کیلو ولت باشه آیا مدار میتونه یه آرک سه تا چهار سانتی با صخامت خوب داشته باشه؟
                          متشکرم
                          لیست مدار خودتون هم لطفا فراموش نشه...
                          سلام دوست عزیز ، همان طور که قبلا گفتم با ندونستن مقدار ولتاژ خروجی ترانس نمیشه مقادیر دقیق گفت ...
                          اما از اونجایی که شما آرک سه الی چهار سانت میخواید من مبنا رو میزارم بر هر یک میلیمتر ، هزار ولت و فاصله الکترود خروجی رو هم میگریم 35 میلی متر ، پس شما به ولتاژی در حدود 35 کیلو ولت نیاز دارید و از طرفی میخواید حد اکثر پنج طبقه افزاینده داشته باشید ، از طرفی باید خروجی ترانس شما حداقل 7 کیلو ولت باشه و چون خازن های با ولتاژ بیشتر معمولا ظرفیت کمتری دارن پس ما میایم تعداد طبقات رو به هفت افزایش میدیم ، حال کافیه از ترانسی استفاده کنیم که 5 کیلو ولت تو ثانویه ولتاژ ایجاد بشه ...
                          با فرض12 دور اولیه ترانس و ولتاژ ورودی 12 ولت ، شما باید حدود 4950 دور تو ثانویه سیم بپیچید ...
                          حال کافیه از خازان های 3.3 نانو یا 4.7 نانو ، 10 کیلو ولت برای خازن های مدار افزاینده استفاده کنید ، دیود هم 2CL72 ( به صورت 3 تا 3 تا موازی به ازای هر دیود) برای دیود های مدار افزاینده استفاده کنید.

دیدگاه

ممنونم از شما
                            برای خازن خروجی از چی استفاده کنم؟
                            خازنی که ولتاژ مثلا 12 کیلو و ظرفیت مثلا 4.7 نانو داشته باشه خوبه؟
                            بعدش دوباره یه ترانس میخوام بپیچم می شینم محاسبه میکنم برای ولتاژ حداکثر 7.2 ولت که خروجی 7 کیلو ولت بده
                            تا به طبقات کمتری نیاز داشته باشم...
                            راستی درباره خرید رزین هم اگه میشه بفرمایید از کجا تهیه کنم و چه نوع رزینی خوبه؟
                            قیمت هم اگه دستتون هست بفرمایید
                            انشأالله حداکثر ظرف ده روز آینده مدار رو قرار میدم که دوستان دیگه هم استفاده کنن...
                            با تشکر از شما آقای اسدی عزیز.

دیدگاه

ممنونم از شما
                              برای خازن خروجی از چی استفاده کنم؟
                              خازنی که ولتاژ مثلا 12 کیلو و ظرفیت مثلا 4.7 نانو داشته باشه خوبه؟
                              بعدش دوباره یه ترانس میخوام بپیچم می شینم محاسبه میکنم برای ولتاژ حداکثر 7.2 ولت که خروجی 7 کیلو ولت بده
                              تا به طبقات کمتری نیاز داشته باشم...
                              راستی درباره خرید رزین هم اگه میشه بفرمایید از کجا تهیه کنم و چه نوع رزینی خوبه؟
                              قیمت هم اگه دستتون هست بفرمایید
                              انشأالله حداکثر ظرف ده روز آینده مدار رو قرار میدم که دوستان دیگه هم استفاده کنن...
                              با تشکر از شما آقای اسدی عزیز.
                              خازن خروجی تقریبا یک سوم ولتاژ خروجی ولتاژ و ظرفیت هم حدود 3.3 تا 4.7 نانو
                              برای ترانس با خروجی 7 کیلو باید قطعاتتون بتونن 14 کیلو ولت رو تحمل کنن ، که فکر نکنم بتونید گیر بیارید برای همین خروجی رو برای 5 کیلو بپیچید ...
                              زرین خیابان ناصرخسرو سمت میدان امام خمینی ( توپخونه) رزین اپوکسی بگیرید

دیدگاه

آقای اسدی خیلی خیلی ممنونم
                                متشکرم واقعا
                                چشم ترانسم رو برای پنج کیلو ولت میپیچم
                                فقط یه سوال ترانس من تو خروجی خودش حدود سه تا چهار آرک پلاسمایی داره
                                میشه از روی طول ارکش فهمید چند ولته؟
                                بعدش اگه ممکنه لطفا لیست قطعات مدار خودتون رو هم بذارید لطفا که از تهران تهیه کنم
                                ممنونم
                                انشأالله مدار رو تو هفته آینده برای دوستانی که مشکل در ساخت داشتن قرار میدم
                                باز هم متشکرم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X