اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع نغذیه 5آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع نغذیه 5آمپر

سلام
    یه منبع تغذیه 30ولت 5 آمپر درست کردم با آیسی lm338آی سی ها داغ میشه و میسوزه میخواستم شما جایگزینی پیشنهاد کنید ویا اگه مداری با این جریان درست کردید و جواب گرفتید در تاپیک قرار بدید فقط سوئیچینگ نباشه

پاسخ : منبع نغذیه 5آمپر

تو چه آمپراژی به مشکل میخورید ؟ اگر دقیق 5 آمپر میکشید که بعیده با کیفیت قطعات موجود در کشور جواب خوبی بگیرید ولی برای 3.5 نباید مشکلی باشه
    مدارتونو قرار بدید و بعد دنبال جایگزین باشید ون اصلا نمیدونیم که چی کطراحی کردید

موفق باشید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
      منبع تغذیه 35 ولت 1 آمپر موجود است و اگه کارتون رو را میندازه می تونم در اختیارتون بزارم.
      برای حداکثر جریان 10 آمپر و حداکثر 37 ولت هم میتونید از رگولاتورهای LM723 استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliakm36 نمایش پست ها
        سلام
        یه منبع تغذیه 30ولت 5 آمپر درست کردم با آیسی lm338آی سی ها داغ میشه و میسوزه میخواستم شما جایگزینی پیشنهاد کنید ویا اگه مداری با این جریان درست کردید و جواب گرفتید در تاپیک قرار بدید فقط سوئیچینگ نباشه
        دوست عزیز چه خبره! دهن رگولاتور ها رو سرویس کردین!
        شما دقیقا دارین از رگولاتور تا سر حد مرگ رگولاتور استفاده میکنید.

مشکل شما با سوئیچینگ چیه؟ بهترن که.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
          تو چه آمپراژی به مشکل میخورید ؟ اگر دقیق 5 آمپر میکشید که بعیده با کیفیت قطعات موجود در کشور جواب خوبی بگیرید ولی برای 3.5 نباید مشکلی باشه
          مدارتونو قرار بدید و بعد دنبال جایگزین باشید ون اصلا نمیدونیم که چی کطراحی کردید

موفق باشید

شماتیک مدار
          من باید 4 آمپر رو حداقل داشته باشم
          شما چه مداری پیشنهاد میکنید؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها

دوست عزیز چه خبره! دهن رگولاتور ها رو سرویس کردین!
          شما دقیقا دارین از رگولاتور تا سر حد مرگ رگولاتور استفاده میکنید.

مشکل شما با سوئیچینگ چیه؟ بهترن که.

مشکل سوئیچینگ نویزشه که هر کاری هم بکنی نمیره
          من دقیقا 5 آمپر نکشیدیم من 4 آمپر نیاز دارم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط shayan66 نمایش پست ها
          با سلام
          منبع تغذیه 35 ولت 1 آمپر موجود است و اگه کارتون رو را میندازه می تونم در اختیارتون بزارم.
          برای حداکثر جریان 10 آمپر و حداکثر 37 ولت هم میتونید از رگولاتورهای LM723 استفاده کنید.
          فکر کنم lm723 بیشتر از 3 آمپر نکشه

دیدگاه

مشکل سوئیچینگ نویزشه که هر کاری هم بکنی نمیره
            من دقیقا 5 آمپر نکشیدیم من 4 آمپر نیاز دارم
            شما اینو از کسی شنفدید یا خودتون دیدید؟
            مگه واسه چی می خوایید استفاده کنید؟

فکر کنم lm723 بیشتر از 3 آمپر نکشه
            توی دیتاشیتش نوشته با اضافه کردن ترانزیستور میشه تا 10A هم کشید.

دیدگاه

[QUOTE=rozeh;625167]
              شما اینو از کسی شنفدید یا خودتون دیدید؟
              مگه واسه چی می خوایید استفاده کنید؟

منبع تغذیه هست اسمش روشه متغیر برای کارای مختلف حالا زد خواستیم برای مدارات صوتی استفاده کنیم نوزشو چه کنیم

دیدگاه

منبع تغذیه هست اسمش روشه متغیر برای کارای مختلف...
                اسم چی روشه؟ کلا این قسمت از جمله تون رو نفهمیدم.
                ...حالا زد خواستیم برای مدارات صوتی استفاده کنیم نوزشو چه کنیم
                کی گفت نویز داره؟
                شما نباید حرف هر کسی رو باور کنید. الان بهترین طراحی های الکترونیکی به دلیل ویژگی های منابع تغذیه سوئیچینگ، از منابع سوئیچینگ دارن توشون استفاده میکنن. بعنوان مثال یه
                PSU رو در نظر بگیر. مگه به کامپیوتر میکروفون یا بلندگو وصل نمیکنی؟ خیلی مدارات حساس تر از مدارات صوتی توی مادر برد وجود دارن و در حال استفاده هستن. مشکلی هست؟ این حرفا رو کی توی گوش شما خونده؟ مدارات تقویتی خودشون حساس هستن و شما باید توی طراحی شون بیشتر دقت کنید. خواه تغذیه سویچینگ داشته باشه، خواه خطی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها

اسم چی روشه؟ کلا این قسمت از جمله تون رو نفهمیدم.

کی گفت نویز داره؟
                  شما نباید حرف هر کسی رو باور کنید. الان بهترین طراحی های الکترونیکی به دلیل ویژگی های منابع تغذیه سوئیچینگ، از منابع سوئیچینگ دارن توشون استفاده میکنن. بعنوان مثال یه
                  PSU رو در نظر بگیر. مگه به کامپیوتر میکروفون یا بلندگو وصل نمیکنی؟ خیلی مدارات حساس تر از مدارات صوتی توی مادر برد وجود دارن و در حال استفاده هستن. مشکلی هست؟ این حرفا رو کی توی گوش شما خونده؟ مدارات تقویتی خودشون حساس هستن و شما باید توی طراحی شون بیشتر دقت کنید. خواه تغذیه سویچینگ داشته باشه، خواه خطی!
                  آقا ما مشکلمون سره این نیست که چرا از سوئیچینگ استفاده نمیکنیم مشکلمون مدار بالا هست شما میتونی به من مدار یه منبع تغذیه خطی معرفی کنی که بتونه 5 آمپر بده بدون مشکل من فعلا میخوام خطی درست کنم بعدا دوباره مشاوره میگیرم ازتون برای ساخت سوئیچینگ
                  ممنون

دیدگاه

آقا ما مشکلمون سره این نیست که چرا از سوئیچینگ استفاده نمیکنیم مشکلمون مدار بالا هست شما میتونی به من مدار یه منبع تغذیه خطی معرفی کنی که بتونه 5 آمپر بده بدون مشکل من فعلا میخوام خطی درست کنم بعدا دوباره مشاوره میگیرم ازتون برای ساخت سوئیچینگ
                    ممنون

خودتون باید وقت بذارید و پیدا کنید.:

خرید انواع رگولاتورها خروجی ثابت و متغیر پلاستیکی و فلزی در پکیج های مختلف TO-220،TO-263،SOP-8،SOT-223،TO-92TO-252 و سایر پکیج ها دیتاشیت و مشخصات با قیمت مناسب

ECA رو نگاه نکردم ولی بعضی از رگولاتور های ایران میکرو سوئیچینگ هم قاطی شون هست. با قطعات آشنایی ندارن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X