اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن پل دیود بعد از موازی کردن خازن 10 نانو فاراد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن پل دیود بعد از موازی کردن خازن 10 نانو فاراد

دوستان به خدا من هرچی فکر میکنم نمیفهمم چرا یک خازن ده نانو باید جریان بکشه
    خواهش میکنم منو توجیه کنید
    سوختن پل دیودتون به احتمال 99.999999999999 درصد بر اثر ولتاژ القایی سیم پیچ بوده نه خازن
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

توجه کنیدجریان بعد از پل دیود dc نمیشه.بلکه باید از یک خازن صافی هم عبور کند..و هرچه جریان مصرفی شما بیشتر بشه مقدار خازن باید بیشتر باشه..
      حالا اگر این خازن رو نزارید اون خازن کوچک مثل سیم عمل میکنه و جریان زیادی میکشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این مورد و موارد احتمالی دیگه رو بارها دوستان عرض کردند و شما نادیده گرفتد...چرا؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal نمایش پست ها
        توجه کنیدجریان بعد از پل دیود dc نمیشه.بلکه باید از یک خازن صافی هم عبور کند..و هرچه جریان مصرفی شما بیشتر بشه مقدار خازن باید بیشتر باشه..
        نوشته اصلی توسط amin tal نمایش پست ها
        حالا اگر این خازن رو نزارید اون خازن کوچک مثل سیم عمل میکنه و جریان زیادی میکشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این مورد و موارد احتمالی دیگه رو بارها دوستان عرض کردند و شما نادیده گرفتد...چرا؟؟؟
        دوست عزیز بعد از رکتیفایر بریج جریان دی سی اما ریپل داریم جریان ای سی جریانی که نسبت به زمان جهتش عوض شه ... هر نوع خازنی قرار بدم پل دیود من میسوزه مگر پل دیود 400 آمپر و یا بیشتر باشه .

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
        دوستان به خدا من هرچی فکر میکنم نمیفهمم چرا یک خازن ده نانو باید جریان بکشه
        خواهش میکنم منو توجیه کنید
        سوختن پل دیودتون به احتمال 99.999999999999 درصد بر اثر ولتاژ القایی سیم پیچ بوده نه خازن
        5 سال بود کار مکیرد من خازن گذاشتم بعد سی ثانیه سوخت .
        I'm going to
        RWTH Aachen
        University

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
          سلام دوستان امیدوارم خوب باشید

من یک پل دیود دارم که مستقیما به 220 AC متصل شده در خروجی پل دیود خازن 10 نانو 400 ولت قرار دادم و بعد پل دیود 35 آمپر سوخت . بار هم یه مگنت برقی ( سلفه )

کسی میدونه چرا این اتفاق افتاده ؟

با سپاس
          سلام به اساتید گرامی

ایشون میفرمایند وقتی خازن گذاشتن پل دیود سوخته
          اگه وقتی که مدار در حال کار بوده شما یه دفعه خازن گذاشتی اون وقت این طوری میشه توجیه کرد :
          خوب وقتی خازن بزارید در لحظات اول جریان خیلی زیادی رو میکشه ( توجه کنید که پیک ولتاژ تا 311 میره بالا )
          این عمل روی پل دیود تاثیر میزاره سلف هم که تو مداره نسبت به این کار واکنش نشون میده
          یعنی وقتی شما خازن میزاری برای لحظاتی ولتاژ افت شدیدی میکنه که همین مسئله سلف رو مجبور به واکنش میکنه
          و ولتاژی دوسرش القا میشه که با ولتاژ برق جمع میشه و ولتاژ بزرگتری رو بوجود میاره که باعث شکست پیوند های پل دیود میشه

در غیر اینصورت اگه مثلا بعد از پل دیود خازن رو با سلف موازی کردین بعدش زدین به برق تحت هیچ شرایطی نباید بسوزه
          مگه اینکه اون لحظه ای که به برق زدین ولتاژ لحظه ای در حد بالایی بوده و به دلیل وجود خازن جریان لحظه ای خیلی زیادی کشیده شده و پل دیود سوخته

اگه ایرادی وجود داره خواهش میکنم دوستان تذکر بدن

موفق باشید
          جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۰۱:۴۷ ۱۳۹۵/۰۶/۱۷.
          آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

با سلام
            خازن 10 نانویی را که میگذارید چند ولت است ؟ چون شما 220 ولت را تبدیل به میکنید پس ولتاژ خروجی پل دیود حدود 310 ولت است و لذا اگر خازن هایی را که بعد از پل دیود میگذارید دارای ولتاژ کاری حداقل 400 ولت نباشند عایق میان صفحات آنها از بین رفته اتصل کوتاه میشوند و سبب گذشتن جریان زیادی از پل دیود میگردد و در نتجه پل اتصال کوتاه میشود و میسوزد ضمناً فیوز هم میپرد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
              سلام به اساتید گرامی

ایشون میفرمایند وقتی خازن گذاشتن پل دیود سوخته
              اگه وقتی که مدار در حال کار بوده شما یه دفعه خازن گذاشتی اون وقت این طوری میشه توجیه کرد :
              خوب وقتی خازن بزارید در لحظات اول جریان خیلی زیادی رو میکشه ( توجه کنید که پیک ولتاژ تا 311 میره بالا )
              این عمل روی پل دیود تاثیر میزاره سلف هم که تو مداره نسبت به این کار واکنش نشون میده
              یعنی وقتی شما خازن میزاری برای لحظاتی ولتاژ افت شدیدی میکنه که همین مسئله سلف رو مجبور به واکنش میکنه
              و ولتاژی دوسرش القا میشه که با ولتاژ برق جمع میشه و ولتاژ بزرگتری رو بوجود میاره که باعث شکست پیوند های پل دیود میشه

در غیر اینصورت اگه مثلا بعد از پل دیود خازن رو با سلف موازی کردین بعدش زدین به برق تحت هیچ شرایطی نباید بسوزه
              مگه اینکه اون لحظه ای که به برق زدین ولتاژ لحظه ای در حد بالایی بوده و به دلیل وجود خازن جریان لحظه ای خیلی زیادی کشیده شده و پل دیود سوخته

اگه ایرادی وجود داره خواهش میکنم دوستان تذکر بدن

موفق باشید
              کی جرعت میکنه به مدار روشن خازن وصل کنه خاموش کردم و بعد وصل کردم . احتمال قوی واکنش سلف باعث سوختن شده باید برسی کنم و دلیل رو پیدا کنم .

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
              با سلام
              خازن 10 نانویی را که میگذارید چند ولت است ؟ چون شما 220 ولت را تبدیل به میکنید پس ولتاژ خروجی پل دیود حدود 310 ولت است و لذا اگر خازن هایی را که بعد از پل دیود میگذارید دارای ولتاژ کاری حداقل 400 ولت نباشند عایق میان صفحات آنها از بین رفته اتصل کوتاه میشوند و سبب گذشتن جریان زیادی از پل دیود میگردد و در نتجه پل اتصال کوتاه میشود و میسوزد ضمناً فیوز هم میپرد .

خواهش میکنم لطفا پست اول رو خوب بخونید .

با سپاس
              I'm going to
              RWTH Aachen
              University

دیدگاه

دوست عزیز بعد از رکتیفایر بریج جریان دی سی اما ریپل داریم جریان ای سی جریانی که نسبت به زمان جهتش عوض شه ... هر نوع خازنی قرار بدم پل دیود من میسوزه مگر پل دیود 400 آمپر و یا بیشتر باشه .

5 سال بود کار مکیرد من خازن گذاشتم بعد سی ثانیه سوخت .
                بله درسته.پوزش میخوام..منظور من جریان سیگنال بزرگ هست.. این ریپل برای این خازن بزرگه ..
                اگه سلف تو مدار نباشه و خازن باشه ایا باز هم دیود میسوزه؟

دیدگاه

من برای بار آخر میگم........
                  هیچ دلیلی برای جریان کشی خازن ده نانویی وجود نداره!
                  خازن اگر ظرفیت چند صد میکروفارادی داشته باشه در ابتدا جریان میکشه اما در این ظرفیت کم جریانی نمیکشه
                  خوددانید
                  ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام ،
                    خازن 10 نانو تو فرکانس 100 هرتز ، امپدانسی حدود 160 کیلو اهم از خودش نشون میده و جریان ناچیزی رو عبور میده ...
                    حالا اینکه شما میگید با اضافه کردن خازن 10 نانو بریج رو سوزوندید باید بررسی کنیم ...
                    اول از همه نحوه خاموش کردن مدارتون چطور هست ؟ پاور رو قطع میکنید یا سلف رو از مسیر خارج میکنید ؟
                    شما برای اطمینان به دو سر خروجی یک بریج نیم آمپری یک خازن 10 نانو موازی کنید خواهید دید که اتفاقی نمیفته ...
                    همچنین یک اسنابر ترکیبی با دیود و خازن و مقاومت موازی کنید با دوسر سلفتون یا فقط از یک دیود معکوس موازی استفاده کنید ...
                    همچنین اهم دوسر سلف رو اندازه بگیرید احتمال خرابی سیم پیچ و اتصال کوتاه شدن اون تو دور های پایین هم هست ...
                    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                    ارتباط با من : ir02x6
                    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

با سلام حداکثر ولتاژ کاری دیود ها چقدر هست ؟
                      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید

من یک پل دیود دارم که مستقیما به 220 AC متصل شده در خروجی پل دیود خازن 10 نانو 400 ولت قرار دادم و بعد پل دیود 35 آمپر سوخت . بار هم یه مگنت برقی ( سلفه )

کسی میدونه چرا این اتفاق افتاده ؟

با سپاس
                        خدا به داد ما برسه ما که علم غیب نداریم بدون مدار تشخیص بدیم / لطفا مدارتونو بفرستید .
                        نوع خازن پلی استر هست؟
                        Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                        // - - - - - - - - - -
                        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                        // - - - - - - - - - -
                        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

.
                          وقتی خازن رو تو مدار قرار دادی یه مدار LC موازی ساختی

تشدید

اتصال کوتاه شدنخازن و بار سلفی

سوختن پل دیود

.
                          *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

سلام همون طور که یکی از دوستان قبلا گفتن در صورت استفاده از خازن الکترولیتی ممکنه به اندازه دوتا افت دیود ولتاز منفی روی خازن قرار بگیره (البته اگه هنوز پل دیود ها تو مسیر باشند)برای همین شما حتما از خازن پلی استر باید استفاده بکنید اگر از خازن الکترولیتی استفاده می کنید(چون مدارت مشخص نیست برای هر نوع خازنی که میذاری این کار رو بکن) یک دیود هرز گرد دو سر خازن قرار بدید خازن های الکترولیتی ولتاژ بالا تحمل اندکی ولتاژ منفی رو دارند - اما در مورد تاثیر خازن شما هرچی خازن بیشتری برای حذف ریپل قرار بیدی در عمل دارید مقدار DC ولتاژ رو افزایش میدید و این جوری میانگین ولتاژ اعمالی به سلف رو افزایش میدی که منجر به افزایش جریان سلف میشه ( باید توجه داشته باشید نباید از جریان نامی فراتر بری چون باعث افزایش حرارت توی سیم پیچ میشه)

دیدگاه

سلام
                              مشخصات دیود هرزگرد بر چه اساس انتخاب شود؟
                              جدیدترین ویرایش توسط Keyvan76; ۱۶:۴۱ ۱۳۹۸/۰۴/۲۶.

دیدگاه

سلام
                                یک جای مدار مبهم است.بنظر میاد با یک NTC مناسب بعداز دیود مشکل حله.دیود هرز گرد بر اساس ولتاژ شکست و جریان عبوری مشخص میشه.چون در کسری از ثانیه جریان معکوس را تخلیه میکنه طبق دیتاشیت چند برابر جریان نامی را میتونه تحمل کنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X