سلام
بنده قصد دارم از یه باتری کتابی 270mAh برای تغذیه بوردم استفاده کنم که حدودا 5mA جریان مصرف میکنه. این بورد لازم نیست دائما روشن باشه و اگه بخوام از باتری دائم 5mA جریان بکشم سه روز بیشتر دوام نمیاره. مجبورم یه پالس تولید کنم که هر 3 دقیقه 2 ثانیه تغذیه رو وصل کنه و دوباره قطع بشه . برای این کار یه مولد پالس میخوام که اگه از 555 استفاده کنم ظاهرا آی سی 555 در حالت غیرفعال 3 میلی آمپر مصرف میکنه که خیلی فرقی نمیکنه(3 روز میشه 4 روز)
سوال:
یه مدار تولید پالس astable با جریان زیر 10 میکرو آمپر میشه ساخت؟ فرض کنیم باری بهش وصل نیست.
سوال:بنده قصد دارم از یه باتری کتابی 270mAh برای تغذیه بوردم استفاده کنم که حدودا 5mA جریان مصرف میکنه. این بورد لازم نیست دائما روشن باشه و اگه بخوام از باتری دائم 5mA جریان بکشم سه روز بیشتر دوام نمیاره. مجبورم یه پالس تولید کنم که هر 3 دقیقه 2 ثانیه تغذیه رو وصل کنه و دوباره قطع بشه . برای این کار یه مولد پالس میخوام که اگه از 555 استفاده کنم ظاهرا آی سی 555 در حالت غیرفعال 3 میلی آمپر مصرف میکنه که خیلی فرقی نمیکنه(3 روز میشه 4 روز)
سوال:
یه مدار تولید پالس astable با جریان زیر 10 میکرو آمپر میشه ساخت؟ فرض کنیم باری بهش وصل نیست.
آیا ترانزیستوری هست که با جریان بیس حدود 5 میکرو آمپر کاملا اشباع بشه؟ تو بازار گیر میاد؟
ممنون
دیدگاه