اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لچ بودن PT2272-M4

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لچ بودن PT2272-M4

نوشته اصلی توسط شوکول نمایش پست ها
    چون همچین مقاومتهایی نداشتم از سری کردن سه تا مقاومت ( 1 مگا+100کیلو +100 کیلو) جمعاً به اندازه 1.2 مگا و در گیرنده از دو تا 100 کیلویی جمعاً 200 کیلو (براساس دیتا شیت) استفاده کردم. البته شایان ذکره که وقتی از ماژول ASK استفاده نکنم و خروجی 2262 رو مستقیماً به ورودی 2272 وصل کنم جواب میده یعنی با وصل کردن تغذیه 2262، اطلاعات در 2272 دریافت و آشکار میشه. پس مقدار مقاومتها درسته. آیا اینطور نیست؟ اما وقتی پای ماژول ASK میاد وسط چیزی توی گیرنده آشکار نمیشه.
    راستش میخوام عکسشو آپ کنم اما مجاز نیستم من کی مجاز به پیوست کردن فایل میشم؟
    برای 2262 از مقاومت 3.3 مگا اهم و برای 2272 ، از 680 کیلو استفاده کن نتیجشو بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
      این مدار هیچی نداره که ادم خطازیادی داشته باشه.نکتش همون مقاومته که من با 4.7مگا اهم بستم و تقریبا 50کیلو تلرانس داشتم.ولی با این وجود گیرندش کارمیکرد.چونکه مال من هم فرستنده کار نرد امکان داره از انتن باشه.
      من هم از همین متعجبم که مدار به این سادگی چرا جواب نمیده!!

مگه میشه که نتونی عکس اپ کنی؟اینجا همچی چیزی نداریم.فقط باید عکس تو تو یه هاست اپلود کنی از pico fil استفاده کن.و لینکشو بذار
      در انتهای صفحه هایی که من باز میکنم نوشته « شما نمیتوانید فایل پیوست کنید» این نمیتوانید کی تبدیل به میتوانید میشه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
      برای 2262 از مقاومت 3.3 مگا اهم و برای 2272 ، از 680 کیلو استفاده کن نتیجشو بگو
      چشم انجام میدم و اعلام نتیجه خواهم کرد

دیدگاه

من همیشه مطابق روش های زیر عکس اپ می کنم.

eshop-hodhod.ir

دیدگاه

من همیشه مطابق روش های زیر عکس اپ می کنم.
          ممنونم اما میخوام بدونم آیا به طور مستقیم از توی سیستم رایانه خودم نمیتونم فایل آپ کنم؟ به عبارت دیگه سوال بالا رو تکرار میکنم:
          در انتهای صفحه هایی که من باز میکنم نوشته « شما نمیتوانید فایل پیوست کنید» این نمیتوانید کی تبدیل به میتوانید میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شوکول نمایش پست ها
            ممنونم اما میخوام بدونم آیا به طور مستقیم از توی سیستم رایانه خودم نمیتونم فایل آپ کنم؟ به عبارت دیگه سوال بالا رو تکرار میکنم:
            برای من هم همینطویه..."شما نمیتوانید فایل پیوست کنید."

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مدارم و تست کردم، لینک فیلم شو قرار میدم براتون.ولی یه خورده حجیمه .
            تست مدارگیرنده
            eshop-hodhod.ir

دیدگاه

مدارم و تست کردم، لینک فیلم شو قرار میدم براتون.ولی یه خورده حجیمه .
              تست مدارگیرنده
              ممنون. فیلمو دیدم. چندتا سوال:
              1- ریموت فرستنده از مدل خاصیه یا هر ریموت مشابهی میتونم استفاده کنم؟
              2- مقاومت گیرنده 2272 رو چند گذاشتی؟(بین پایه های 15 و 16)
              3- برای ماژول گیرنده از چه مدلی استفاده کردی؟(ask و ... و چه فرکانسی)
              4- مگه پینهای آدرس 2272 نباید با پینهای فرستنده مشابه باشه؟ شما پینهای آدرس رو آزاد گذاشتین؟
              5- تغذیه مدار چند ولته؟
              جدیدترین ویرایش توسط شوکول; ۲۲:۴۴ ۱۳۹۵/۰۷/۲۱.

دیدگاه

1-ریموت فرستنده رو ازشهرخودمون بجنورد گرفتم ولی فروشگاه eca داره لینک شو در زیر میذارم.معمولا الکترونیکی ها تو همه شهرستان ها دارند.به نظرم برای فرستنده از همین مدل استفاده کنید بهتره.چون اول اینکه تو قاب مخصوصه ،دنگ فنگ راه اندازی نداری,،اگه خودت راه بندازی میشه 6 تومن هزینه که تازه بدون قاب و...بنابراین بخری کارت و راحت کردی.از هرمدلی از فرستنده ها استفاده کنی میشه.ولی گیرنده چون به مدارفرمان وصله خودت بساز.
                لینک ریموت فرستنده ask
                لینک فرستنده های ایران میکرو
                2-باید اول نگاه کنی ببینی مدارفرستنده (ریموت )برای پایه های 15 و 16 ای سی 2272چند گذاشته .و معادل اون رودرگیرنده بذاری.چون در فرستنده 4.7مگا اهم برای pt2262 گذاشته بودند .من در گیرنده مقاومت 820 کیلو اهم 5درصد استفاده کردم( با اهم متر اتورنج دقیق ،اندازه گرفتم مقدارش شد833کیلو اهم ،یعنی 13کیلو خطا ولی بااین وجودهنگام تست فرستنده در یک اتاق بسته تحریک شد،دیتای فرستنده به راحتی و بدون قطعی در گیرنده و در اتاق دیگر به فاصله 10 متر دریافت شد).
                3-ماژول گیرنده هم ask 315 استفاده کردم .(می تونید ازاینجا ببینید.) و به تناسب اون از فرستنده 315ask که دربالا نمونه گذاشتم.
                4پین های ادرس ریموت در فرستنده کاملا بازه و ازاده.ودرکنارهر پایه های مخصوص ادرس ای سی pt2262 در فرستنده ، یک پدمثبت برای یک شدن و همچنین یک پد منفی برای صفرشدن قرارداده اند .شما می توانید در گیرنده و فرستنده به دلخواه خود هر دو پایه های ای سی فرستنده و گیرنده مطابق هم دیگر به این پد ها لحیم کنید وبه دیتا ارسالی ادرس بدهید .من پین های ادرس رو در فرستنده و گیرنده ازاد گذاشته ام،بخاطر اینکه این مداررو واسه تست بستم.
                5-تغذیه مدار فرستنده که یک باتری قلمی 12 ولتی است.که عمر طولانی هم دارد .چونکه فقط برای یک لحظه ر وشن می شود و دیتا را ارسال می کند .وبلافاصله خاموش می شود.
                در گیرنده که روی برد برد بستم هم ای سی pt 2272و هم ماژول ask315 تغذیه 5ولتی رگوله شده ازlm7805 گرفتم.
                جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۰۳:۰۴ ۱۳۹۵/۰۷/۲۲.
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

من دو تا ریموت تهیه کردم. یکیش فکر کنم کد لرن باشه چون توی مدارش فقط یه آیسی 8 پایه داشت که جایی هم برای تنظیم پایه های آدرس نداشت
                  یکی دیگه آیسی قیری داشت(متأسفانه) که از بین پایه هایی که ازش خارج شده بود هشت تاش رفته بود به همون پدی که گفتی و بالای اون پد 5 ولت و پایینش زمین بود و چندتا از اون هشت پایه به 5 ولت و چند تا هم به زمین وصل شده بود که خُب لابد پینهای آدرس بودن اما نتونستم دو تا پینی که مقاومت اسیلاتور بهشون وصل میشه رو پیدا کنم. به نظرتون چه جوری بفهمم مقاومتش چنده که بتونم مقاومت گیرنده رو متناسب با اون تنظیم کنم؟

دیدگاه

من ادامه موضوع رو به صورت تاپیک مستقل در لینک زیر مطرح کردم. لطفاً در ادامه روند کمکم کنین. ممنون
                    سلام خدمت اساتید گرامی من با استفاده از ماژول گیرنده ASK 315MHz و آیسی دیکدر PT2272-L4 یه مدار گیرنده ساختم. برای فرستنده هم طبق توصیه دوستان در اینجا (http://www.eca.ir/forums/thread73970.html#post636209) از ریموت آماده استفاده کردم. اما مشکل اینجاست که با زدن کلیدهای ریموت، اتفاقی توی گیرنده نمیفته. ممنون میشم کمک کنین ایراد

دیدگاه

الحمدلله مشکل حل شد. با مراجعه به لینک بالا میتونین نتیجه رو ببینین

دیدگاه

سلام لطفا یکی بر طرف کردن مشکل فیلیپ فلاپ کردن خروجی لچ رو یاد بده لطفا روش ساده

دیدگاه

بیشتر توضیح میدی مشکلت چیه؟

دیدگاه

سلام اقای sorena01 اگه شما از این مدار جواب گرفین میتونین یه دیقه بیایین تو تلگرام به ای دی @Rm79626 منتظرتونم یکی دوتا سوال دارم ازتون ممون میشم بیایید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X