اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به یک نیرو نیاز دارم؛ کمکم کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

به یک نیرو نیاز دارم؛ کمکم کنید

سلام
    خیلی خوشحالم که با این انجمن آشنا شدم؛امیدوارم همه موفق باشید.

من در پی ساخت یک اختراع هستم که خیلی هم مهم و تاریخی هست.حدود پنج ماهه که روش کار میکنم. منتها یه جای کارم گیر کردم؛ اگه این مشکلو حل کنم دیگه تمومه!
    من به یک نیروی مکانیکی نیاز دارم که با برق کار کنه؛ وسیله ای که هر سه چهار ثانیه یکبار یه نیروی نسبتا قدرتمندی بده مثلا ضربه بزنه یا یک اهرمی رو هل بده.
    من چطوری و با چه چیزی می تونم این نیرو رو داشته باشم؟

خواهشا هر کی در هر حدی که می تونه راهنمایی کنه. ممنون

پاسخ : به یک نیرو نیاز دارم؛ کمکم کنید

اگه نیاز به نیرو بصورت متناوب باشه می تونید از ساختار میل بادامک استفاده کنید.یک موتوری که دوراون بسته به نیاز شما قابل تنظیم باشه .می تواند مولد نیرو ی میل بادامک باشد.
    می تونید ازموتورلنگ داراستفاده کنید.با چرخش موتورهروقت قسمت بلند لنگ به اهرم شما رسید .اونو هل بده
    جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۰۶:۱۰ ۱۳۹۵/۰۸/۲۳.
    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
      اگه نیاز به نیرو بصورت متناوب باشه می تونید از ساختار میل بادامک استفاده کنید.یک موتوری که دوراون بسته به نیاز شما قابل تنظیم باشه .می تواند مولد نیرو ی میل بادامک باشد.
      می تونید ازموتورلنگ داراستفاده کنید.با چرخش موتورهروقت قسمت بلند لنگ به اهرم شما رسید .اونو هل بده
      ممنونم بابت جوابت.
      اینو میدونستم.
      غیر از موتور از چه چیزی میشه استفاده کرد؟

دیدگاه

دوست گرامی
        غیر موتور و میل بادامک که دوستمان اشاره کردند سولنوئید هم هست که یک هسته داخل یک سیم پیچ انرژی الکتریکی را به ضربه تبدیل میکند

اینها ساده ترین روشها بود میتوایند از سیستمها پینوماتیک ( بادی ) و هیدرولیک نیز استفاده فرمایید که باعث افزایش پیچیدگی سیستم میگردد
        جدیدترین ویرایش توسط emitor; ۱۴:۰۱ ۱۳۹۵/۰۸/۲۳.
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

با سلام : طول کورس حرکت چند سانتی متر باشد.؟
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

میشه از یه کمپرسور قوی استفاده کرد و بسته به نیاز اونو قطع و وصل کرد....

دیدگاه

یکم بیشتر توضیح بده لطفا
              چطوری طراحی کنم؟!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
              دوست گرامی
              غیر موتور و میل بادامک که دوستمان اشاره کردند سولنوئید هم هست که یک هسته داخل یک سیم پیچ انرژی الکتریکی را به ضربه تبدیل میکند

اینها ساده ترین روشها بود میتوایند از سیستمها پینوماتیک ( بادی ) و هیدرولیک نیز استفاده فرمایید که باعث افزایش پیچیدگی سیستم میگردد
              فکر میکنم اینها گزینه های خیلی خوبی هستن.
              اگه اطلاعات زیادی داری یکم بیشتر توضیح بده. این مطالبی که تو اینترنت راجع به اینا نوشته پیچیدست؛ کسی هست اینا رو طوری توضیح بده که راحت تر بشه درکش کرد؟!

خواهش میکنم کمکم کنید... خیلی مهمه

دیدگاه

دوست عزیز کمی بیشتر توضیح بده
                به چقدر نیرو نیاز دارید ؟ در چه فاصله ای نیرو باید وارد بشه ؟ زمانش چقدر باشه ؟ مثلا به ضربه زدن چکش شباهت داره ؟
                پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

دوست عزیز پیچیدگی یک اختراع هیچ کمکی به جایگاه ارزشی اون نمی کنه.هرچقدر اون طرح شما ساده تر باشه و صد البته کم هزینه تولید بشه بهتره .چه دلیلی داره وقتی شما می تونید با یه موتور خیلی ساده این نیرو رو تولید کنید بریددنبال روش های پیچیده بیفتید.
                  ضمنا شما چرا ساختارمیل بادامک را قبول نمی کنید.؟
                  eshop-hodhod.ir

دیدگاه

جناب emitor خییییلی آقایی... خیلی ممنونتم داداش
                    امشب یه حال اساسی بهم دادی . خدا دلت رو شاد کنه پسر! انرژی دادی بهم
                    من اون نیرویی رو که دنبالش بودم رو با راهنمایی تو پیداش کردم؛ سیلندر پنیوماتیک!!!!!!! دقیقا همون چیزیه که دنبالش بودم. یکم از تو نت فیلماشو دان کردم، خودشه... این یک قدم خیلی خیلی بزرگی بود برای من تو حل مسئله.
                    از فردا روش تحقیق میکنم و ادامه راه...
                    داداش مدیونم کردی... بعد اینکه اختراش کردم جبران میکنم این لطف بزرگتو...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X