اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لاستیک عایق الکتریکی بین ماسفت و هیتسینک؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لاستیک عایق الکتریکی بین ماسفت و هیتسینک؟

طلق های سیلیکون با جنس خوب بصورت متری هم توسط برخی فروشندگان خاص عرضه می شود که برای برخی کاربردها استفاده از این طلق ها می تواند به صرفه باشد.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chico67 نمایش پست ها
      سلام مجدد.
      خیلی تجربه های خوب و البته تلخ در مورد عایق ها داریم. نمیدونم چقدر این بحث انتقال حرارت برای شما حیاتی هستش، ولی شرکتی که در اون هستم، ضررهای چند صد میلیونی مستقیم و میلیاردی غیر مستقیم رو بابت این انتقال حرارت تجربه کرده.
      بله نسبت به میکا این عالیه، ولی اون چیزی که توی اکثر فروشگاه های امجد و جمهوری هست، تفاوت زیادی با کاغذ ندارن.
      شما یه لایه نازک کاغذ روزنامه هم زیر قطعه بزاری بهرحال حرارت منتقل میشه!
      اون پدهایی که تو بازار هست به درد کارهای آماتور میخورن، دوست دارم ببینم کسی هست زیر حرارت 90 درجه مستمر ازشون کار کشیده باشه و قطعه دار فانی رو وداع نکنه؟

اما در کل حرف شما درسته، سیلیکون بهتر از میکاست، ولی به این معنی نیست پد سیلیکون قطعا بهتر از میکاست.

موفق باشی
      سلام دوستان
      خوب من هم همیشه از همین موضوع میترسیدم که برای هر یک از ماسفتها یک هیتسینک جدا قرار میدادم....
      یک تجربه تلخ با چسب سیلیکنی داشتم که دی گر بی خیال هر چیز پلاستیکی از خانواده سیلیکن شدم
      فقط خمیر درجه یک سیلنی را استفاده میکنم....

پ.ن: جناب طراح , دوست عزیز
      از کجا میتوان لاستیکهای سیلکنی درجه یک و برند دار را تهیه کرد؟
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

دوستانی که دنبال سیلیکون های با کیفیت هستند میتونن از سیلیکون پد های مارک 3M استفاده کنند که ضریب هدایت حرارتیشون 3 وات بر متر بر درجه سانتی گراد هست یعنی بالاتر از ضریب معمول سیلیکون ها و قیمتش هم در خرده فروشی ممکنه برای هر ترانزیستور حدود 400 - 500 تومن در بیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020 نمایش پست ها
          دوستانی که دنبال سیلیکون های با کیفیت هستند میتونن از سیلیکون پد های مارک 3M استفاده کنند که ضریب هدایت حرارتیشون 3 وات بر متر بر درجه سانتی گراد هست یعنی بالاتر از ضریب معمول سیلیکون ها و قیمتش هم در خرده فروشی ممکنه برای هر ترانزیستور حدود 400 - 500 تومن در بیاد https://www.digikey.com/en/product-h...interface-pads https://www.digikey.com/product-deta...137-ND/3758248
          سلام دوست عزیز در ایران - از کجا میشه تهیش کرد؟
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و درود
            اطلاعی ندارم ولی در جمهوری جنس های خوب هم پیدا میشه باید بگردید ولی کلا این چیزا 5 تا 10 تا که ارزش خرید نداره همون طلق رو بذارید ولی اگر کار تولیدیه میتونید سفارش بدید فرضا هزار تا با قیمت خیلی کمتر وارد کنند براتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
              پ.ن: جناب طراح , دوست عزیز
              از کجا میتوان لاستیکهای سیلکنی درجه یک و برند دار را تهیه کرد؟
              ارسال پاسخ سریع به این پیام
              در جمهوری در فروشگاه چهره الکترونیک و همچنین دو مغازه در طبقه اول پاساژ امجد (که نام آنها را به خاطر ندارم)، قبلا طلق های سیلیکون مرغوب را بصورت متری موجود داشتند.
              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام
                یه پاور سوییچینگ صنعتی ۱۲ ولت ۱۰ امپر دارم

چند وقت پیش دوتا مقاومت ۲.۲ اهم پایه وسط ترانزیستورهای قدرت و یه دیود زنر به اضافه هر دوتا ترانزیستورهای ۱۳۰۰۷ سوخت
                همشونو عوض کردم و قبل از اینکه مجدد توی قاب ببندمشون تست گرفتم
                نزدیک ۵ آمپر هم ازش گرفتم و درست بدون مشکل کار کرد به محض اینکه بستمش توی قاب زدم به برق دیدم کار نمیکنه
                باز کردم چک کردم دیدم چیزیش نیست و مجدد بستمش
                این دفعه همینکه زدم به برق فیوز سوخت. فیوز رو عوض کردم و مجدد به برق زدم اینبار دوتا مقاومت ۲.۲ اهم و ترانزیستورا سوختن

میخوام ببینم ربطی به اون واشر عایق داره؟؟؟ پشت ترانزیستورای ۱۳۰۰۷ اون عایق نبود اصلا. خودم فکر میکنم وقتی بستمش به قاب بدنه دوتا ترانزیستور عایق نبودن این اتفاق میافته!؟!؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javado008 نمایش پست ها
                  سلام
                  یه پاور سوییچینگ صنعتی ۱۲ ولت ۱۰ امپر دارم

چند وقت پیش دوتا مقاومت ۲.۲ اهم پایه وسط ترانزیستورهای قدرت و یه دیود زنر به اضافه هر دوتا ترانزیستورهای ۱۳۰۰۷ سوخت
                  همشونو عوض کردم و قبل از اینکه مجدد توی قاب ببندمشون تست گرفتم
                  نزدیک ۵ آمپر هم ازش گرفتم و درست بدون مشکل کار کرد به محض اینکه بستمش توی قاب زدم به برق دیدم کار نمیکنه
                  باز کردم چک کردم دیدم چیزیش نیست و مجدد بستمش
                  این دفعه همینکه زدم به برق فیوز سوخت. فیوز رو عوض کردم و مجدد به برق زدم اینبار دوتا مقاومت ۲.۲ اهم و ترانزیستورا سوختن

میخوام ببینم ربطی به اون واشر عایق داره؟؟؟ پشت ترانزیستورای ۱۳۰۰۷ اون عایق نبود اصلا. خودم فکر میکنم وقتی بستمش به قاب بدنه دوتا ترانزیستور عایق نبودن این اتفاق میافته!؟!؟!
                  سلام دوست عزیز پشت ترانزیستور رو باید عایق بزاری ک اتصال نشن هم گرما بهتر انتقال داده میشه هم ایزوله میشه پد سیلیکون هم میگن بستگی داره ترانزیستور ها رو طراح تغذیه چطور بسته باشه .ولی در اکثر مواقع باید پد رو بزاری ک پشت ترانزیستور ها باهم و ب هیت سینک اتصال نکنه و بهترین راه برای جلوگیری از سوختن قطعات تعویض هنگام تست مدار (لامپ تنگستن ی سری با برق ورودی تغذیه هست)
                  یحتمل بخاطر همون بوده پد نزاشتی ترانزیستور ها اتصال شدن و مابقی جریان
                  جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۳:۲۶ ۱۳۹۷/۰۹/۲۳.
                  زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
                  عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X