اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در باره ی آمپلی فایر هیئت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در باره ی آمپلی فایر هیئت

با سلام من در تایپیک دیگری گفتم که می خواهم آمپلی فایر بسازم و دو عدد آمپلی فایر با آی سی TDA1562Q را با کمک دوستم درست کردم با دو باند قدیمی 100 وات متصل کردم حالا بگزریم در چند وقت گذشته به خاطر اشتباه مسئول هیئت دوباند 200 وات 16 اهم و یک باند 100 وات 6 اهم در کانال راست و دو باند 200 وات 16 اهم و دوباند 75 وات 4 اهم در کانال چپ متصل کرد اما بعد از دو هفته فیوز پشت دستگاه سوخت و بعد از عوض کردن فیوز بعد از یک روز دوباره سوخت حالا مشکل من این است آیا دلیل سوختن باند به دلیل باند ها است یا نه
    ببخشید ممکن است به من در باره ی سوال هایم بخندید اما
    مسئله من در باره هیئت است ممنون

پاسخ : کمک در باره ی آمپلی فایر هیئت

نوشته اصلی توسط Mr Mohsen نمایش پست ها
    با سلام من در تایپیک دیگری گفتم که می خواهم آمپلی فایر بسازم و دو عدد آمپلی فایر با آی سی TDA1562Q را با کمک دوستم درست کردم با دو باند قدیمی 100 وات متصل کردم حالا بگزریم در چند وقت گذشته به خاطر اشتباه مسئول هیئت دوباند 200 وات 16 اهم و یک باند 100 وات 6 اهم در کانال راست و دو باند 200 وات 16 اهم و دوباند 75 وات 4 اهم در کانال چپ متصل کرد اما بعد از دو هفته فیوز پشت دستگاه سوخت و بعد از عوض کردن فیوز بعد از یک روز دوباره سوخت حالا مشکل من این است آیا دلیل سوختن باند به دلیل باند ها است یا نه
    ببخشید ممکن است به من در باره ی سوال هایم بخندید اما
    مسئله من در باره هیئت است ممنون
    سلام
    شما ای سی رو نابود که هیچ......باباشو در اوردین به معنای واقعی کلمه
    چند تا باند زدین بهش ببا امپدانسش کم وزیاد بشه می سوزه خوب
    فیوز هم که میسوزه واسه اینه که جریان زیاد کشیده میشه و میسوزه(دقیقا کار فیوز همینه)فیوز ای سی رو نجات میده شما باند زیاد وصل کردی جریان زیاد می کشه
    هرکانال1562 باید 4اهم یا 8اهم باشه شما باند هارو موازی یا سری کنین امپدانس کم میشه
    ولی امپدانس به دست اومده باید 4اهم یا 8 اهم باشه نه کمتر یا بیشتر این مشکل ساز میشه
    موفق باشید
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۲:۴۱ ۱۳۹۵/۰۹/۰۳.
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ببخشید وقتی چهار باند بزرگ رو دو به دو موازی می کنیم و به هر کانال دو باند بزرگ وصل می شه بازم فیوز می سوزه و دستگاه آمپ داغ میکنه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ببخشید چهار باند بزرگ و سه باند دیگه به آمپلی فایر دیگری که 800 وات بود وصل بود و آمپTDA1562Q رو به خروجی آمپ 800 موازی کردیم یعنی درکل صدا از میکروفن به آمپ 800 و از خروجی آن به چهار باند بزرک و سه باند کوچک و مدار پری و اتصال آمپTDA1562Q به پری است و دو باند 100 وات هم به TDA1562Q است

حالا یک سوال دیگه یکی از آشنایانم می گفت که دو عدد باند 10 اینچ د وبل قدیمی در انبار هست که آهنربای آن ها شکسته بود ک با درد سر آن ها درست شدند و هر کدام از باند های دوبل 400 وات 8 اهم قدرت دارند و حالا این دوست من می گوید آمپلی فایر خوب برای آن ها سراغ ندارید نظر دوست من این است که با یک مدار پری و آمپ در لینگ زیر هست بخرد اما قبل از خرید نظر شما مهم است منظور برای هر دو باند
      http://paytakht-elec.com/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%87%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D8%B4%D9%86-p-706.html

دیدگاه

ببخشید وقتی چهار باند بزرگ رو دو به دو موازی می کنیم و به هر کانال دو باند بزرگ وصل می شه بازم فیوز می سوزه و دستگاه آمپ داغ میکنه

ببخشید چهار باند بزرگ و سه باند دیگه به آمپلی فایر دیگری که 800 وات بود وصل بود و آمپTDA1562Q رو به خروجی آمپ 800 موازی کردیم یعنی درکل صدا از میکروفن به آمپ 800 و از خروجی آن به چهار باند بزرک و سه باند کوچک و مدار پری و اتصال آمپTDA1562Q به پری است و دو باند 100 وات هم به TDA1562Q است

حالا یک سوال دیگه یکی از آشنایانم می گفت که دو عدد باند 10 اینچ د وبل قدیمی در انبار هست که آهنربای آن ها شکسته بود ک با درد سر آن ها درست شدند و هر کدام از باند های دوبل 400 وات 8 اهم قدرت دارند و حالا این دوست من می گوید آمپلی فایر خوب برای آن ها سراغ ندارید نظر دوست من این است که با یک مدار پری و آمپ در لینگ زیر هست بخرد اما قبل از خرید نظر شما مهم است منظور برای هر دو باند
        http://paytakht-elec.com/%D8%A8%D8%B...%86-p-706.html
        اره اگه امپدانس کم یا زیاد باشه میسوزه

قسمت دئم رو هم دقیق متوجه نشدم خروجی 800واترو دادی به ورودی 1562؟؟؟؟

اون لینکی که دادید امپش خوبه وی از اون باند های شکسته مطمئن بشید که خوب کار می کنه

بدرود
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
          بلندگو رو اگه موازی ببندی امپدانس کم میشه.برای مثال دو تا 4 اهم موازی ببندی میشه 2 اهم .
          و اگه میخواهید دوتا بلندگو با امپدانس متفاوت موازی کنید و نمیدونید امپدانسش چقدر میشه از فرمول R1*R2/R1+R2 استفاده کنید.
          و اگه دو یا چند بلنگو رو سری ببندید امپدانس زیاد میشه.برای مثال دو تا 4 اهم رو سری ببندید میشه 8 اهم.(یعنی امپدانس ها با هم جمع میشند)

مورد بعدی اینه که اگه مثلا یه امپ رو 4 اهم استیبل باشه اگه بلندگو کمتر از 4 اهم بهش وصل کنید میسوزه.
          ولی اگه بلندگو با امپدانس بیشتر از 4 اهم وصل کنید مشکلی برای امپ پیش نمیاد فقط توانی که به بلندگو میرسه کمتر میشه و به امپ هم فشار کمتری میاد.

دیدگاه

با سلام من خروجی 800 وات رو به 15 و چهار باند بزرگ و سه باند کوچک دادم

یعنی با این آمپ می شه دو باند شکسته رو با کیفیت بالا و قدرت بالا وصل کرد ممنون

دیدگاه

با سلام من خروجی 800 وات رو به 15 و چهار باند بزرگ و سه باند کوچک دادم

یعنی با این آمپ می شه دو باند شکسته رو با کیفیت بالا و قدرت بالا وصل کرد ممنون
              امپدانس مهمه هااا نزنی داغونش کنی 15تا باند وصل کردی؟؟دقیقا چیکار کردین میشه دقیق توضیح بدید؟
              بدرود
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام آمپ 800 دو خروجی 400 دارد و به خروجی اول دو باند 200 وات 16 اهم و یک باند 100 وات 6 اهم موازی بود و به خروجی دوم دو باند 200 وات 16 اهم و دو باند 75 وات 4 اهم موازی بود

دیدگاه

با سلام آمپ 800 دو خروجی 400 دارد و به خروجی اول دو باند 200 وات 16 اهم و یک باند 100 وات 6 اهم موازی بود و به خروجی دوم دو باند 200 وات 16 اهم و دو باند 75 وات 4 اهم موازی بود
                  سلام
                  فک نمی کنی خیلی امپدانس رو کمش کردی؟؟؟اینجوری که من همینطوری حدس می زنم امپدانسش خیلی کمه

امپدانس خروجی هرکانال امپ چقدره؟؟

نکنید این کارارو می سوزه هاا

بدرود
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام در کانال اول 6 اهم و در دوم 6 اهم است

دیدگاه

با سلام در کانال اول 6 اهم و در دوم 6 اهم است
                      سلام مجدد
                      امپدانس خیلی کمه دستگاهتون می سوزه هیچ وقت کم نکنید امپدانس رو بهتره باند های 6اهم رو وصل کنید بقیه رو بیخیال بشید اگه دستگهتون واستون مهمه

بدرود
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام به خاطر حادثه های اخیردر کربلا نتوانستم به انجمن بیایم یعنی باید باند های کوچک رو قطع کنم

دیدگاه

با سلام به خاطر حادثه های اخیردر کربلا نتوانستم به انجمن بیایم یعنی باید باند های کوچک رو قطع کنم
                          سلام
                          امپدانس رو با امپدانس دستگاه یکی کنید حالا ببینیدکدومش یکیه همونو بزاریدش
                          موفق باشید
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام پس شد چهار باند 200 درسته یعنی 8 اهم برای هرکانال

دیدگاه

با سلام پس شد چهار باند 200 درسته یعنی 8 اهم برای هرکانال
                              سلام

اگه امپدانس هر کانال 8 اهم هستش اره مناسبه واسش
                              موفق باشید
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X