اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه ساخت سیستم صوتی ساده خونگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت سیستم صوتی ساده خونگی

نوشته اصلی توسط hadi797 نمایش پست ها
    سلام مهندس.
    من این سیستمی رو که میخواستم بسازم الان نزدیک یه ساله که نتونستم کامل کامل تمومش کنم عید 96 شب اخر وقت بعد تکمیل کردن پری امپلی خواستم بازم امتحان کنم همه چی رو وصل کردم بعد سوئیچینگ رو هم به برق زدم بعد چند ثانیه دیدم بوی سیم سوخته میاد زود از برق کشیدم بعد دقت کردم دیدم پخش کن صفحه لحیم شدش رو گذاشتم رو سوئیچینگ صفحه سوئیچ هم که استیل اتصال کرده بعد سیمهای خروجی پخش کن سوخته بودن بعد کلن اعصابم داغون شد جمع کردم همه چیرو تا چن ماه کلن وخت نداشتم و یسری مشکلاتی هم پیش اومده بود نمیتونستم دوباره راه بندازمشون الانم شروع نشده چهارتا باند بهش اضافه کردم فعلا یه چنتا مدار کم دارم منتظر اینا هستم.
    میخوام از پخش کن 4تا خروجی بگیرم(یدونه پری امپلی فایر.یدونه فیلتر ساب.دوتا امپلی هم برا اون یکی بلندگوها )بعد از پری دوتا خروجی بگیرم دوتا امپلی فایر دو کانال بهش وصل کنم بعد از فیلتر هم یدونه خروجی بگیرم و یدونه امپلی دو کانال بهش وصل کنم و دو تا هم امپلی رو بدون فیلتر بدون پری وصل کنم.بنظرت شدنیه؟؟؟
    بعد میخوام بجای سوئیچ از ترانس استفاده کنم بنظرت برا این مدار ها ترانس دو سر باید وصل بشه یا سه سر؟(مدار ها هم که امپلی ها یکیش tda7297 یکی هم میخوام دو تا 20واتی بسازم ولی نمیدونم چه ایسی خوبه سه تا هم tda7377 پری هم که بازم نمیدونم یعنی هر چقد گشتم پیدا نکردم حتی تو اینجا)حالا بقیه موارد مونده بنظر شما مثلا پری چی بسازم؟امپلی فایر چی؟بعد چه ترانسی به کار اینا میاد؟
    شرمنده که اینقد طولانی شد
    سلام

به نظر من شما که تازه کاری این همه رو میخوای بسازی که نمیشه اول یکم تجربه کسب کن اولین پروژته بیا با یه 7377 و یه جفت باند کواکسیال قال قضیه رو بکن که یه سیستم خونگی خوب هم میشه من سیستم خونگیم یه 7377 و یه جفت باند پریمر هست با این که باند پریمیر برند چینی واشغالی هست واسه یه سیستم ابتدایی خیلی خوبه و من راضیم تو خونه دارمش نخواستی یه جفت باند پایونیر 6932 ببند صداش بیسته
    به جای فیلتر و پری و.....این همه درد سر راجت تر کن کار رو تا بتونی راه بندازی همون روز اول نمیشه همه رو بست که
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام

به نظر من شما که تازه کاری این همه رو میخوای بسازی که نمیشه اول یکم تجربه کسب کن اولین پروژته بیا با یه 7377 و یه جفت باند کواکسیال قال قضیه رو بکن که یه سیستم خونگی خوب هم میشه من سیستم خونگیم یه 7377 و یه جفت باند پریمر هست با این که باند پریمیر برند چینی واشغالی هست واسه یه سیستم ابتدایی خیلی خوبه و من راضیم تو خونه دارمش نخواستی یه جفت باند پایونیر 6932 ببند صداش بیسته
      به جای فیلتر و پری و.....این همه درد سر راجت تر کن کار رو تا بتونی راه بندازی همون روز اول نمیشه همه رو بست که
      موفق باشی
      باند های قبلی رو که خریده بودم اونا رو ترکوندم تو ماشین برا خونه هم یه جف کیکر دارم خب من اینکارو کردم ولی بدون پری نمیشه بیس بیش تر از بقیه صداهاس واسه همین میخواستم پری بسازم که فرکانس هارو کنترل کنم
      به ساز نرقص بساز برقص ...

دیدگاه

باند های قبلی رو که خریده بودم اونا رو ترکوندم تو ماشین برا خونه هم یه جف کیکر دارم خب من اینکارو کردم ولی بدون پری نمیشه بیس بیش تر از بقیه صداهاس واسه همین میخواستم پری بسازم که فرکانس هارو کنترل کنم
        خوب بیسش زیاده میتونی خازن ورودی امپلی فایر رو میتونی مقدارشو کم کنی به خاطر اینکه اول کاری گفتم حداقل کیت بگیر وفقط مونتاژ کن یا پری اماده بگیر
        فقط واسه این میگم که یکم دستت بیاد و تجربت زیاد بشه
        بدرود
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خوب بیسش زیاده میتونی خازن ورودی امپلی فایر رو میتونی مقدارشو کم کنی به خاطر اینکه اول کاری گفتم حداقل کیت بگیر وفقط مونتاژ کن یا پری اماده بگیر
          فقط واسه این میگم که یکم دستت بیاد و تجربت زیاد بشه
          بدرود
          امپلی فایر همون 7377رو از اینجا گرفتم.خازن ورودی چی بذارم که حدودا نصف نصف باشه؟
          من ورودی صدای امپلی فایر رو از لب تاپ میدم با فیش AUX فک کنم اینم تو بیس زیاد ربط داره.برا حذف کامل نویز چیکار کنم؟ترانس سه سر هم دارم برا برق امپلی جواب میده؟

دیدگاه

امپلی فایر همون 7377رو از اینجا گرفتم.خازن ورودی چی بذارم که حدودا نصف نصف باشه؟
            من ورودی صدای امپلی فایر رو از لب تاپ میدم با فیش AUX فک کنم اینم تو بیس زیاد ربط داره.برا حذف کامل نویز چیکار کنم؟ترانس سه سر هم دارم برا برق امپلی جواب میده؟
            نصف نصف چیه برادر تست کن 10 نانو بزار صدا تقریبا بدون بیس میشه یکم یکم ببرش بالا هرجاکه خوب بود همون مقدار رو بزارش
            اگه به کامپیوتر میدی بهترین راه استفاده از نرم افزار های اکولایزر و تنظیم صدای دلخواه هستش
            واسه 7377 یه تغذیه تک 12 ولت 3.5 امپر لازمه
            موفق باشی
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نصف نصف چیه برادر تست کن 10 نانو بزار صدا تقریبا بدون بیس میشه یکم یکم ببرش بالا هرجاکه خوب بود همون مقدار رو بزارش
              اگه به کامپیوتر میدی بهترین راه استفاده از نرم افزار های اکولایزر و تنظیم صدای دلخواه هستش
              واسه 7377 یه تغذیه تک 12 ولت 3.5 امپر لازمه
              موفق باشی
              اهان ممنون داداش حله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها

بله کیفیتی که 7377 داره هیچ کدوم از ای سی های 7560 7388 یا....ندارن اصلا پخش ها از این ای سی ها استفاده نمی کنن ای سی هاشون بهتره بیشتر پخش های ایرانی از این ای سی استفاده می کنن
                7377 به اون صورت داغ نمی کنه حالا شاید یکم اینو و اون ور که خوب به کیفیتش میرزه من با هیتسینک سی پی یو وفنش هنکش می کنم با اخرین توانش گرمم نمیشه اصلا با بهترین کیفیت کار میکنه الان یه سیستم صوتی خونگی درست کردم همین 7377 رو داره من که راضیم
                بدرود
                مهندس 7850چه جور ای سی هس یا 7294 یا7498e یا 2050 کودوم یک از اینا دیستوریشن ندارن وصداشون‌نرمو خوبه اطلاعاتو یا تجربه استفاده از اینا رو دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط LINUX2017 نمایش پست ها

مهندس 7850چه جور ای سی هس یا 7294 یا7498e یا 2050 کودوم یک از اینا دیستوریشن ندارن وصداشون‌نرمو خوبه اطلاعاتو یا تجربه استفاده از اینا رو دارید؟
                  نوشته که «همکار سابق» و از آخرین بازدیدشون از انجمن حدود ۱.۵ سال میگذره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X