من دارم دیوونه میشم
خروجی 12 امپر هست
اما چون سوییچینگ هست نمیدونم مبع تغذیش هم باید دوازده امپرباشه یا نه
لطفا اینو راهنمایی کنید
دارم دی..نه میشم از بس گشت تو اینترنت و مقاله خوندم و چیزی ازش نبود
من دارم دیوونه میشم
خروجی 12 امپر هست
اما چون سوییچینگ هست نمیدونم مبع تغذیش هم باید دوازده امپرباشه یا نه
لطفا اینو راهنمایی کنید
دارم دی..نه میشم از بس گشت تو اینترنت و مقاله خوندم و چیزی ازش نبود
ااصلا چیز نا مفهومی نیست شما از دوبل 15 تا دوبل 40 ولت میتونی بهش بدی
پی سی بی هم هیچ جا وجود نداره اگر خواستید میتونم یه کارمزدی بگیرم واستون بکشم
واسه تغذیه هم یا باید سوییچنگ بخرید یا از یه ترانس 220 به دوبل 24 استفاده کنید.
توی دیتاشیت اشاره کرده جریان خروجی برای یک کانال ۱۲ آمپر (min) .
من متوجه این قسمتش نمیشم.
سوال ۱:
جریان خروجی روی هر کانال حداقل ۱۲ آمپره...///// :|
جریان هر پایه ترانس ۱۲ آمپره (یعنی +۴۱ ولت ۱۲ آمپر و -۴۱ ولت هم ۱۲ آمپر !!!!!!!)
یا نه .... هر پایه ترانس ۶ آمپر که مجموع (دوبل) میشه ۱۲ آمپر؟؟؟
دیروز (۲۵/۵/۹۶) از پاساژ امجد قیمت گرفتم برای ترانس آی سی TDA8954 گفتن برای خروجی DC با ولتاژ دوبل ۴۱+ / -۴۱ باید ترانس ۲۲۰ به تقریبا ۳۱ ولت بگیری که بعد از پل دیود میشه حدودا ۴۰-۴۲ ولت
بهم گفت هر پایه ترانس ۶ آمپر که ولتاژ ۳۱ هست (مجموع دو سر ترانس ۱۲ آمپر) و حدودا اندازه ترانس هم ۱۲۰/۶۰ میشه که قیمت در میاد ۱۴۰-۱۴۵ هزار تومن :/
سوال ۲:
توی دیتا شیت دوتا پایه به Vpu وصل شدن
این Vpu چیه؟؟
حالا ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدید که برم یه ترانس درست حسابی بگیرم
توی دیتاشیت اشاره کرده جریان خروجی برای یک کانال ۱۲ آمپر (min) .
من متوجه این قسمتش نمیشم.
سوال ۱:
جریان خروجی روی هر کانال حداقل ۱۲ آمپره...///// :|
جریان هر پایه ترانس ۱۲ آمپره (یعنی +۴۱ ولت ۱۲ آمپر و -۴۱ ولت هم ۱۲ آمپر !!!!!!!)
یا نه .... هر پایه ترانس ۶ آمپر که مجموع (دوبل) میشه ۱۲ آمپر؟؟؟
دیروز (۲۵/۵/۹۶) از پاساژ امجد قیمت گرفتم برای ترانس آی سی TDA8954 گفتن برای خروجی DC با ولتاژ دوبل ۴۱+ / -۴۱ باید ترانس ۲۲۰ به تقریبا ۳۱ ولت بگیری که بعد از پل دیود میشه حدودا ۴۰-۴۲ ولت
بهم گفت هر پایه ترانس ۶ آمپر که ولتاژ ۳۱ هست (مجموع دو سر ترانس ۱۲ آمپر) و حدودا اندازه ترانس هم ۱۲۰/۶۰ میشه که قیمت در میاد ۱۴۰-۱۴۵ هزار تومن :/
سوال ۲:
توی دیتا شیت دوتا پایه به Vpu وصل شدن
این Vpu چیه؟؟
حالا ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدید که برم یه ترانس درست حسابی بگیرم
جریان ترانس همون 6 آمپره وجمع کردم جریان دو سر اشتباه ولی اینجور که از توان آی سی معموله 6آمپر کافی باشه. جمع ولتاژ مثبت و منفی 80 ولت میشه که اگه پنج آمپر جریان بکشه میشه همون 400 وات که معرفی کرده
سلام خدمت دوستان من با این ای سی کار کردم و جواب خوبی هم ازش گرفتم حتی از 1000وات ترانزیستوری قوی تره فقط چندتا مشکل داره که ذکر میکنم
اول که من برای ورودی برقش از پاور سویچینگ 12ولت20امپر استفاده کردم که واقعا خیلی خوب جواب داد.
دوم تو شماتیک کلی پایه vss .vcc.vpuو...هست که طبق خود ایسی پایه های منفی به gndو بقیه به ولتاژ مثبت وصل کردم
سوم خروجی این ایسی می*تونه هم به صورت معمولی 2*210وات یا بریج1*420وات باشه که خودتون باید انتخاب کنین
ولی از همه مهم تر داغ شدن ای سی هس که باید یه هیتسینگ واقعا بزرگ و دو عدد فن استفاده شود وگرنه تامام تمام
خیلی ممنون
دیدگاه