اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل کاهنده ولتاژ dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبدل کاهنده ولتاژ dc

سلام دوستان
    یه مدار می خوام که مثلا ولتاژ 17 ولت رو تبدیل به 5 کنه اما در ازای کاهش ولتاژ میخوام جریان بیشتر بکشم.
    در اصل برای پنل خورشیدی 10 وات میخوامش. که ولتاژ ماکزیمم توانش 17 هست و جریان در حالت ماکزیمم توان هم حدودا 600 میلی آمپر
    که با کاهش ولتاژ به 5 ولت میخوام جریان تقریبا یک و نیم یا نهایت 2 امپر بکشم.
    البته مبدل ولتاژ کاهنده پیدا کردم اما من از فروشنده پرسیدم گفت فقط ولتاژو کاهش میده جریان بیشتر از ورودیش نمیده.
    مثلا این:

کمک کنید ایا فروشنده راست گفته ؟
    اگر این به دردم نمیخوره لطف کنید یه مدار بهم مرفی کنید که کارمو راه بندازه.
    ممنون.
    زکات علم نشر دادن آن است

پاسخ : مبدل کاهنده ولتاژ dc

نوشته اصلی توسط mojtaba elec نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه مدار می خوام که مثلا ولتاژ 17 ولت رو تبدیل به 5 کنه اما در ازای کاهش ولتاژ میخوام جریان بیشتر بکشم.
    در اصل برای پنل خورشیدی 10 وات میخوامش. که ولتاژ ماکزیمم توانش 17 هست و جریان در حالت ماکزیمم توان هم حدودا 600 میلی آمپر
    که با کاهش ولتاژ به 5 ولت میخوام جریان تقریبا یک و نیم یا نهایت 2 امپر بکشم.
    البته مبدل ولتاژ کاهنده پیدا کردم اما من از فروشنده پرسیدم گفت فقط ولتاژو کاهش میده جریان بیشتر از ورودیش نمیده.
    مثلا این:

کمک کنید ایا فروشنده راست گفته ؟
    اگر این به دردم نمیخوره لطف کنید یه مدار بهم مرفی کنید که کارمو راه بندازه.
    ممنون.
    شما در واقع مبدلی رو میخواید که تلفاتش کم باشه،جریان بیشتر از ورودی نمیده عبارت اشتباهی هست،
    در واقع در حالت بدون اتلاف حاصلضرب ولتاژ در جریان در ورودی و خروجی با هم برابره.شما با 7805 هم این کار رو انجام بدید
    چون تو خروجی ولتاژ کمتری دارید تا حد مشخصی جریان خروجی بالاتر هست ولی تلفاتش رو باید در نظر بگیرید و از سوییچینگ استفاده کنید.
    ماژولی که گذاشتید با بازده 92 درصد برای این کار مناسبه.
    جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۰۰:۲۱ ۱۳۹۵/۱۱/۲۱.

دیدگاه

پاسخ : مبدل کاهنده ولتاژ dc

سلام
      باید از یک مبدل DC به DC استفاده کنید که نمونه های اون در اینترنت زیاده ....در ضمن باید از سوئیچینگ استفاده کنید تا بتونید جریان بیشتر بکشید
      همچنین باید بگم جریان خروجی مبدل های خطی مثل 7805 هیچوقت از جریان ورودیش بیشتر نیست
      در آخر هم چیزی که شما میخواین نشدنیه چون 17 ولت و 600 میلی امپر دارین.....یعنی زیر 10 وات و 5 ولت دو امپر میخواین یعنی ده وات که نمیشه
      اما با طراحی یا تهیه مدار سوئیچینگ مناسب میتونید چیزی حدود 5 ولت و 1.5 آمپر بگیرین
      موفق باشید
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X