اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ساخت دیمر آنالوگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ساخت دیمر آنالوگ

سلام دوستان
    منطبق این نقشه که با همه نقشه های دیگه تقریبا یکیه یه دیمر بستم کار نکرد . یعنی ولتاژ از 220 تا حده اعقل 200 ولت تغییر میکرد . هر چی هم مقاومت مدار رو افزایش دادم یا بعد از دیاک مقاومت گذاشتم یا تریاک رو تعویض کردم دیاک رو تعویض کردم انگار اصلا نمیشه ! هر کاری میکنم نهایت بین 200 تا 220 ولت تغیر میکنه .
    دیگه دیوونم کرده البته مصرف کننده سر راهش قرار ندادم ولی یادمه قدیما یکیشو بستم مصوف کننده هم مثل رلامپ وصل نکرده بودم ولی ولتاژ حده اعقل تا 50 ولت پایین میومد .
    جالب اینجاس تو پروتئوس هم شبیه سازی میکنم وضعیت همینه ! دقیقا همون 20 ولت کم و زیاد !
    بسیار ممنون میشم کمک کنین
    نقشه :

پاسخ : مشکل در ساخت دیمر آنالوگ

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
    سلام دوستان
    منطبق این نقشه که با همه نقشه های دیگه تقریبا یکیه یه دیمر بستم کار نکرد . یعنی ولتاژ از 220 تا حده اعقل 200 ولت تغییر میکرد . هر چی هم مقاومت مدار رو افزایش دادم یا بعد از دیاک مقاومت گذاشتم یا تریاک رو تعویض کردم دیاک رو تعویض کردم انگار اصلا نمیشه ! هر کاری میکنم نهایت بین 200 تا 220 ولت تغیر میکنه .
    دیگه دیوونم کرده البته مصرف کننده سر راهش قرار ندادم ولی یادمه قدیما یکیشو بستم مصوف کننده هم مثل رلامپ وصل نکرده بودم ولی ولتاژ حده اعقل تا 50 ولت پایین میومد .
    جالب اینجاس تو پروتئوس هم شبیه سازی میکنم وضعیت همینه ! دقیقا همون 20 ولت کم و زیاد !
    بسیار ممنون میشم کمک کنین
    دیمر ولتاژ رو کم نمیکنه بلکه فاز رو برش میده!
    پس اگه مدار درست منتاژ شده باشه اگه بار رو بهش وصل کنی جواب میده.
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام
      مداری که شما قرار دادید رو من هم بستم. کاملا درست کار میکنه. یه لامپ رشته ای به عنوان مصرف کننده بهش وصل کن و تغییرات رو ببین.
      موفق باشی

دیدگاه

میدونم برش میده مثل PWM ولی یعنی فقط رو جریان تاثیر داره ؟ یا وقتی زیر بار رفت ولتاژ هم عمل میکنه ؟
        ممنون از دوستان من فکر میکردم کلا بدرد نخوره الان یه لامپ بهش وصل میکنم ببینم چی میشه
        ولی من یادمه یه دیمر از مشهد کیت گرفتم قبلنا ولتاژو تا 50 ولت میاورد پایین و بالا . البته مولتیمترم پیشرفته تر شده الان شاید مربوط به این باشه :|

دیدگاه

یک مقاومت 10 کیلو 1وات تو خروجی بزار ولتاژت تغییر میکنه
          البته دوستان گفتند اصل کار چیز دیگه هست

دیدگاه

یک مقاومت 10 کیلو 1وات تو خروجی بزار ولتاژت تغییر میکنه
            ایول ممنون چون میخاستم وقتی ولتاژ اومد پایین تبدیل به دی سی کنم و استفاده اونجوری معلوم نبود
            اونوقت ببخشید یه مقاومتایی هست خیلی ریز در حد و اندازه SMD و لی SMD نیست اون نیم واته فک کنم . بعد یه مقاومت با اندازه معمولی هست که اکثرا" استفاده میشه 1.5 واته درسته ؟!
            البته دوستان گفتند اصل کار چیز دیگه هست
            ممنون اصل کار چیه ؟ کاش مارو هم روشن میکردی
            جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۱:۳۴ ۱۳۹۶/۰۱/۲۵.

دیدگاه

اصل کار اینه که در مقدار پیک تا پیک ولتاژ تغییری ایجاد نمیشه -- و برای همین باید از یک مقاومت به عنوان بار استفاده کنی تا بتونی مقدار موثر را بخونی مقاومت استاندارد های زیادی داره ولی 1.5 وات ندیدم-- 1 وات یا 2 وات بوده...

دیدگاه

دمت گرم داداش در مورد مقاومت همین الان تو گوگل سرچ چ کردم یه چیزایی اومد دستم از واتش ممنون تست میکنم میخبرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X