سلام،دوستان چطور میشه پایه های ترانزیستور JFET رو با مولتی متر مشخص کرد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشخص کردن سورس،درین و گیت ترانزیستور JFET با استفاده از مولتی متر
Collapse
X
-
پاسخ : مشخص کردن سورس،درین و گیت ترانزیستور JFET با استفاده از مولتی متر
ببینید من میخوام پایه های ترانزیستور 2N3819 رو مشخص کنم.نکته ی عجیب اینه که تو دیتاشیت ها و تصاویر مختلف پایه درین و سورس با هم فرق میکنن،یعنی یه جا یک رو درین زده و دو رو سورس و جای دیگه برعکس.البته پایه 2 رو همه جا گیت زده.چطوری میتونم پایه هاش رو تشخیص بدم؟
-
نوشته اصلی توسط Ebrahim988 نمایش پست هاسلام،دوستان چطور میشه پایه های ترانزیستور JFET رو با مولتی متر مشخص کرد؟
ترانزیستور 2N3819 دارای پکیچ TO92 می باشد. برای پیدا کردن پایه ها از این روش استفاده کنید. اگر پایه های این ترانزیستور را به سمت پائین و قسمت پلاستیکی آن را رو به بالا قرار دهید و سمت نوشته ترانزیستور به طرف شما باشد، به ترتیب از سمت چپ به راست پایه 1 سورس است که بجای امیتر و 2 گیت است بجای بیس و 3 درین است که بجای کولکتور در ترانزیستور های معمولی مورد استفاده قرار می گیرد.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست هاباسلام:
ترانزیستور 2N3819 دارای پکیچ TO92 می باشد. برای پیدا کردن پایه ها از این روش استفاده کنید. اگر پایه های این ترانزیستور را به سمت پائین و قسمت پلاستیکی آن را رو به بالا قرار دهید و سمت نوشته ترانزیستور به طرف شما باشد، به ترتیب از سمت چپ به راست پایه 1 سورس است که بجای امیتر و 2 گیت است بجای بیس و 3 درین است که بجای کولکتور در ترانزیستور های معمولی مورد استفاده قرار می گیرد.
ترانزیستوری که من دارم علامت F روش هست که اگه اشتباه نکنم یعنی ساخت Fairchild هست،به نظرتون اگه دیتاشیتی از این قطعه پیدا کنم که متعلق به این شرکت باشه پایه هاش رو درست زده؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ebrahim988 نمایش پست هاممنون از شما.ببینید خیلی جاها دقیقا همینطور که فرمودید پایه ها رو گفته ولی بعضی جاها جای سورس و درین عوض شده:
[...]
در هر دو تصویری که قرار داده اید جای پایه های Drain و Gate و Source یکسان هست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست هابا سلام و درود
در هر دو تصویری که قرار داده اید جای پایه های Drain و Gate و Source یکسان هست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ebrahim988 نمایش پست هاببینید من میخوام پایه های ترانزیستور 2N3819 رو مشخص کنم.نکته ی عجیب اینه که تو دیتاشیت ها و تصاویر مختلف پایه درین و سورس با هم فرق میکنن،یعنی یه جا یک رو درین زده و دو رو سورس و جای دیگه برعکس.البته پایه 2 رو همه جا گیت زده.چطوری میتونم پایه هاش رو تشخیص بدم؟
در این موارد روشی برای این کار بیان شده است:
1- ?2N3819 Pinout
2- 2n3819 fet
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست هاراستش منم فکر کردم که مثل این بنده خدا دارم دیوونه میشم که هر جا پایه هاش رو یه جوری میبینم.لینک ها عالین،در عین این که بنحوی گفته شده سورس و درین تو بسیاری از مواردبا هم فرقی نمیکنن،این رو هم گفتن که از رو تولید کننده میشه ترتیب پایه ها رو فهمید.تشکر از شما.
جدیدترین ویرایش توسط Ebrahim988; ۲۳:۴۸ ۱۳۹۶/۰۲/۱۹.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ebrahim988 نمایش پست هاببینید من میخوام پایه های ترانزیستور 2N3819 رو مشخص کنم.نکته ی عجیب اینه که تو دیتاشیت ها و تصاویر مختلف پایه درین و سورس با هم فرق میکنن،یعنی یه جا یک رو درین زده و دو رو سورس و جای دیگه برعکس.البته پایه 2 رو همه جا گیت زده.چطوری میتونم پایه هاش رو تشخیص بدم؟
ترانزیستور فتی که با شماره 2N3819 برای ساخت یک پری آمپلی فایر بکار بردم دقیقا از سمت چپ 1 سورس 2 گیت و 3 درین است. چون نوع فت از نوع N کانال است، در نتیجه سورس به خط منفی و درین ازطریق یک مقاومت به خط مثبت وصل می شود. لذا تصویر ارسالی شاید کمکی برای شما باشد.
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ebrahim988 نمایش پست هابسیار ممنون از زحمتی که کشیدید و مداری که گذاشتید.من ازش میخوام برای تقویت موج کوتاه(SW) برای پخش خودرو با این مدار استفاده کنم،البته MPF102 تو بازار ایران ظاهرا گیرنمیاد برا همین بجاش از 3819 استفاده میکنم:
نقشه ارسالی یک تقویت کننده پری امپ با حد اقل نویز بخاطر استفاده از ترانزیستور فت می باشد. در مورد ترانزیستور فت با پسوند f کارخانه فیرچایلد آمریکا در دیتا ها اطلاعاتی در دست رس نمی باشد.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست هاباسلام مجدد:
نقشه ارسالی یک تقویت کننده پری امپ با حد اقل نویز بخاطر استفاده از ترانزیستور فت می باشد. در مورد ترانزیستور فت با پسوند f کارخانه فیرچایلد آمریکا در دیتا ها اطلاعاتی در دست رس نمی باشد.
دیدگاه
دیدگاه