اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محدود کردن جریان عبوری با استفاده از ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محدود کردن جریان عبوری با استفاده از ماسفت

سلام دوستان

من یک مدار نیاز دارم که با استفاده از ماسفت جریان عبوری رو به 600 میلی آمپر محدود کنه ولتاژ ورودی من 55 ولته

با سپاس فراوان
    I'm going to
    RWTH Aachen
    University

پاسخ : محدود کردن جریان عبوری با استفاده از ماسفت

سلام
    با عبارت هایی مثل Current limiter using MOSFET تا حالا جستجو کردین؟ مثلا اینا چطورن:

IRF4905 MOSFET with very few elements 5 amp current control, current limiting circuit input voltage line connected on 8 + .40 volts DC current through this circ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
      سلام
      با عبارت هایی مثل Current limiter using MOSFET تا حالا جستجو کردین؟ مثلا اینا چطورن:

IRF4905 MOSFET with very few elements 5 amp current control, current limiting circuit input voltage line connected on 8 + .40 volts DC current through this circ

https://electronics.stackexchange.co...ng-with-mosfet
      خیلی خیلی ممنونم اون مدار 320ولت رو تو مولتی سیم ببندم ببینم کار میکنه

من میخوام با این محدود کننده جریان یک شارژر باتری 48 ولت بسازم به این صورت که جریان عبوری رو بر روی 600 میلی امپر محدود کنم و به باتری بدم با یک اپ امپ دیگه اگر به یک سطح شارژ خوب رسید جریان رو قطع کنم

بنظر شما این کار شدینه ؟
      جدیدترین ویرایش توسط Azadfalah; ۱۸:۵۶ ۱۳۹۶/۰۳/۲۸.
      I'm going to
      RWTH Aachen
      University

دیدگاه

من متاسفانه هنوز به کار با باتری ها و شارژر هاشون آشنایی ندارم. منتظر می مونم تا بقیه دوستان که اشنایی دارن نظر بدن. اگه عیب یا ایراد یا پیشنهادی داشتم و دیدم بیان میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X