اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد مدار ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد مدار ساده

سلام آیا میشه کاری کرد که این رله توی مدار بازدن دکمه ریموت فقط یه بار برای یک لحظه رله کنه ودوباره به حالت اول برگرده رله . الان تو این مدار با زدن روی دکمه ریموت چند بار این عمل رو سریع انجام میده چه تغییر باید بکنه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

پاسخ : کمک در مورد مدار ساده

سلام
    این مدار خودش اشتباه بسته شده حالا چه جوری رو همین مدار پیشنهاد بدم . داری بیس کیو2 را بشدت شارژ میکنی
    سنسور ای ار شما از کدام مدلهاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210 نمایش پست ها
      سلام آیا میشه کاری کرد که این رله توی مدار بازدن دکمه ریموت فقط یه بار برای یک لحظه رله کنه ودوباره به حالت اول برگرده رله . الان تو این مدار با زدن روی دکمه ریموت چند بار این عمل رو سریع انجام میده چه تغییر باید بکنه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      سلام دوست عزیز
      اغلب ریموت ها دارای سیگنال مودوله هستند. یعنی یه پالس ممتد نیستند و نوسان دارند به خاطر همین هم رله نویز می گیره. می تونی با دوربین موبایل چشمک زدن امواج مادون قرمز فرستنده رو مشاهده بکنی.

برای این کار شما اول باید خروجی فتوترانزیستور رو با خازن صافی صاف کنی یا یه مدار تایمر در حد دو ثانیه قرار بدی و بعد از آن یک مدار تایمر معکوس ( یعنی 0 شدن خروجی بعد از مدت زمان تایمر به شرط 1 بودن ورودی) بسازی که ساده ترین اونا یه خازن هستش.

در نهایت ممکنه بفرمایید برای چی می خواهید رله لحظه ای عمل بکنه؟ چونکه اگه لچ باشه می تونید یک وسیله رو با زدن دکمه رله روشن و با دوباره زدن آن خاموش شود.
      ارادت داریم!

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون برای یه موردی خاص وپیش پا افتاده برا سویچ کردن در بازکن میخوام . در افرادی که معلولیت دارن تا بخوان خودشون رو به آی فون برسونه یه مدت طول میکشه ولی اگه ریموت دستش باشه با دیدن تصویر شخص دیگه لازم نیست بلند بشه با ریموت تلوزیون یا هر ریموتی میتونه در رو باز کنه . در پاسخ دوست kamy007 باید بگم بنده این مدار رو تو گوگل دیدم وهنوز نبستم ولی چون خروجی ریموت رو دیدم برا همون سوال کردم که چطوری یه لحظه وفقط برای یه بار این عمل انجام بشه . حالا که میگید این مدار مورد داره صحیحش چطوریه؟
        معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون برای یه موردی خاص وپیش پا افتاده برا سویچ کردن در بازکن میخوام . در افرادی که معلولیت دارن تا بخوان خودشون رو به آی فون برسونه یه مدت طول میکشه ولی اگه ریموت دستش باشه با دیدن تصویر شخص دیگه لازم نیست بلند بشه با ریموت تلوزیون یا هر ریموتی میتونه در رو باز کنه . در پاسخ دوست kamy007 باید بگم بنده این مدار رو تو گوگل دیدم وهنوز نبستم ولی چون خروجی ریموت رو دیدم برا همون سوال کردم که چطوری یه لحظه وفقط برای یه بار این عمل انجام بشه . حالا که میگید این مدار مورد داره صحیحش چطوریه؟

سلامی مجدد.
          چه ایده خوبی ... احسنت برشما.
          بد نیست تاپیک های زیر رو مطالعه کنی.

فعال سازی رله به صورت بیسیم - بدون میکرو:
          سلام خدمت اساتید بزرگوار من می خواستم یه رله رو با امواج رادیویی یا مادون قرمز روشن و خاموش کنم. البته بدون میکرو. اگه با RF برد 20 متری با مانع می خوام و اگه با IR برد 10 متری بدون مانع کافیه. می دونم ماژول های این کار آماده تو بازار هست ولی خودم می خوام با کمترین هزینه بسازمشون... به نظر شما راه اصولی تر کدام است و مدار آن

مشکل با سنسور نظامی مادون قرمز:
          سلام . وقت همگی بخیر من یه سنسور مادون قرمز نظامی سه پایه رو با LM358 راه اندازی کردم مشکلم اینه که led مربوط به خروجی یه لحظه بیشتر روشن نمی مونه . باید فرستنده رو مدام خاموش و روشن کنم که خرجی مدارم خاموش و روشن بشه من میخوام تا زمانی که ارتباط بین فرستنده وگیرنده به وسیله مانعی قطع نشده خروجی داشته باشم که در صورت قطع شدن

سوالی چیزی داشتی با بچه های انجمن در میان بذار.
          ارادت داریم!

دیدگاه

من این مدارو بستم ولی فقط ال ای دی رو روشن میکنه ورله 5 ولتی رو نتونست از یه ترانزیستور به عنوان سویچ استفاده کردم ولی انگار جریان کم بود وترانزیستور هم همل نکرد ترانزیستور هم سالم بود ومطمئین هستم درست پایه هاشو زدم چون وقتی به بیس ترانزیستور خودم ولتاز دادم عمل کرد حالا چیکار میتونم بکنم ؟ ایا جریان خروجی کمه؟ چطوری افزایشش بدم تا بتونه حداقل یه ترانزیستور رو روشن کنه تا به عنوان یه سویچ ازش استفاده کنم تا رله رو با یه جریان مناسب راه بندازم . آیا تقویت ترانزیستوری میتونه جواب بده ؟ چطوری باید انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
            اینم لینک فیلم تصویر زیر که کار رو نشون میده https://minomino1396.000webhostapp.c...te_tester_.mp4
            معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

من نتوستم فیلم را ببینم سوال: در حال حاظر فبل از اینکه ریموت را بزنی ال ای دی روشن است؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دیدگاه

سلام
                به نظر من همین مدارو ببندید و فقط یه تاخیر 2 ثانیه ای(یا یه چیزی به اندازه مورد نیاز)ایجاد کنید مثلا وقتی ریموت رو زدید رله روشن بشه تا 1 ثانیه روشن بمونه و بعد از یه ثانیه خاموش بشه واسه این کار میشه یه خازن روی بیس ترانزیستور گذاشت من خودم اینو امروز تست می کنم نتیجشو میگم
                موفق باشید
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بنده این مدار رو تستش کردم نتیجه نداد
                  باید خروجی سنسور ای ir رو با اپ امپ تقویت کرد و خروجی اپ امپو یه خازنی تایمری چیزی گذاشت (به نظرم یه تایمر ترانزیستوری کوچیک جواب میده)
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من این مدارو بستم ولی فقط ال ای دی رو روشن میکنه ورله 5 ولتی رو نتونست از یه ترانزیستور به عنوان سویچ استفاده کردم ولی انگار جریان کم بود وترانزیستور هم همل نکرد ترانزیستور هم سالم بود ومطمئین هستم درست پایه هاشو زدم چون وقتی به بیس ترانزیستور خودم ولتاز دادم عمل کرد حالا چیکار میتونم بکنم ؟ ایا جریان خروجی کمه؟ چطوری افزایشش بدم تا بتونه حداقل یه ترانزیستور رو روشن کنه تا به عنوان یه سویچ ازش استفاده کنم تا رله رو با یه جریان مناسب راه بندازم . آیا تقویت ترانزیستوری میتونه جواب بده ؟ چطوری باید انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
                    اینم لینک فیلم تصویر زیر که کار رو نشون میده https://minomino1396.000webhostapp.c...te_tester_.mp4
                    سلام داداش. مدار داخلی چشمی پارس به شکل زیر است.

ببین وقتی ir می یاد خروجی demulator یک می شود بنابراین ترانزیستور داخلی فعال و پایه خروجی صفر می شود که در فیلم از این پایه به عنوان سینک استفاده شده است. یعنی زمین ال ای دی رو سوییچ می کنه. اگه دقت بکنی می بینی ال ای دی رو برعکس گذاشته...
                    شما باید یه جوری زمین یه رله را سویچ کنی. اگه جواب نداد خروجی رابه صورت مستقیم به یه گیت نات not یا نند nand برای نفی کردن خروجی استفاده کن. و بعد از اون به ترانزیستوری که کلکتور اون رله وصله متصل کن. (ترانزیستور منفی یا npn)

اگه حرفام واضح نیست به بزرگی خودت ببخش.
                    ارادت داریم!

دیدگاه

چطوری افزایشش بدم تا بتونه حداقل یه ترانزیستور رو روشن کنه تا به عنوان یه سویچ ازش استفاده کنم تا رله رو با یه جریان مناسب راه بندازم .
                      سلام داداش.
                      ایده شما منو کنجکاو کرد. رفتم یه چشمی پارس (tsop 1838) خریدم. باهاش ور رفتم به یه نتیجه ای رسیدم. مدارم هنوز ناقصه ولی فکر کنم برای شما کار راه بیندازه...
                      اصلا حال نداشتم با کامپیوتر شماتیکشو بکشم، برا همین رو یه کاغذ کشیم. ببخشید یخورده تو هم تو هم شد. من هم برا اینکه یکم خوشکلش بکنم یه افکت زدم روش.
                      برد 18 متری ازش گرفتم (طول ساخمان خونمون )
                      تقدیم به شما

قسمت بعد رله که می ره توی آی سی 4013 خروجی لحظه ای هستش که شما می تونید به سیستم آیفون خونتون متصل بکنید.

راستی ایده شما یه اشکال خیلی بزرگ داره و اون اینه که تو اتاقی که تلویزیون یا کولر گازی یا هر وسیله ای که ریموت IR داره، نمی شه استفاده کرد، چون اونا رو کار هم اختلال ایجاد می کنن. یعنی می خوای صدا تلوزیون رو زیاد بکنی یهویی در خونه باز می شه!
                      ارادت داریم!

دیدگاه

چطوری باید انجام بدم؟
                        سلام داداش.
                        اینم شماتیک مدار...
                        خروجی 555 خروجی لحظه ای داره و خروجی 4013 لچ می باشد. هرکدوم رو خواستی به رله وصل کن.
                        اطلاعات بیشتر در:

ارادت داریم!

دیدگاه

جناب S.A.T لطف کردین بی نهایت ممنون
                          معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

جناب S.A.T لطف کردین بی نهایت ممنون
                            خواهش میکنم.
                            موفق باشید.
                            ارادت داریم!

دیدگاه

جناب S.A.T من مدار رو بستم ولی پایه 3 ---------> 555 همیشه 1 هست با اعمال تغذیه رله فعال میشه بود نوبد سنسور هم فرقی ندار
                              چرا؟؟؟؟؟
                              معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X