اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بنظر شما آیا قطعات S.M.D نسبت به قطعات معمولی برق کم تری مصرف می کنند.؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بنظر شما آیا قطعات S.M.D نسبت به قطعات معمولی برق کم تری مصرف می کنند.؟

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
    با سلام:مقاومت s.m.d1206 طبق دیتا شیت 1.6 وات است. طبیعیست که باید بیش از 4 برابر خود نسبت به یکم قاومت 1/4 وات جریان تحمل کند.بحث سرکدام قطعه بهتر و بد تر بودن نیست, طبیعیست که اس ام دی جای کم تری می گرد و گران تر است. بحث سر این است که قطعات اس ام دی نسبت به دی آ پی نمی تواند با یکسان بودن توان قطعات از نظر دیتا شیت مصرف کم تری داشته باشند. فقط ابزار لحیم کاری گران تری دارند. کم ترین قیمت یک هویه پنسی برای بیرون آوردن یک خازن ساده اس ام دی بالای 100 هزار تومان است. سوال من ازتمام کاربران عزیز اینست آیا بنظر شما تمام قطعات اس ام دی نسبت به دی آ پی با توجه به یک سان بودن وات اهم و ... توان کم تری مصرف می کنند.؟
    با سلام
    چون تجربه ای در زمینه قطعات smd ندارم حرفی هم برای گفتن ندارم اما با دنبال کردن صحبت ها و کمی مطالعه سوال برام بوجود اومده
    من با یه سرچ کوچیک در مورد توان مقاومت های smd در پکیج های مختلف به سایت ویکیپدیا و یه دیتاشیت از شرکت پاناسونیک رسیدم
    کد HTML:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Surface-mount_technology#Two-terminal_packages
    پکیج 1206 که شما فرمودید 1.6 وات توان داره در هر دو منبعی که گفتم 0.25 وات مطرح شده
    چرا؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X