سلام
یعنی نمره سیم پیچ اولیه با ثانویه تو ترانس که بستی یکیه؟
هسته فریتم که شکست شک نکن راندمان هسته یا همون شار خوب جاری نمیشه
به فرکانس ورودی ربطی نداره،
از گوگل پلی یا اپل استور اپلیکیشن محاسبه سیم پیچ دانلود کن، همه مشخصات سیم و جریان و..... بهت میده
بعد اینکه سیم پیچ خروجی اهمش خیلی کمه، حداقل باید 200،300 اهم باشه
یجای کارت میلنگه
با سلام به شما دوست عزیز حتما لازم است که ترانس را خودت بسازی؟ یا می خواهی منبع تغذیه بسازی؟اگر می خواهی منبع تغذیه بسازی که یک ترانس ۲۲۰ به ۱۲ ولت ۱۲ آمپر توی بازار آماده بخری خیلی بهتر است* ...... اما برای ساخت ترانس لازم است که۱...... ابتدا توان مورد نیاز را محاسبه میکنیم... از ثانویه ترانس ۲۲۰ ولت میخواهی ..بعدش هم ۱۲ امپر باشه یعنی ۲۲۰×۱۲=2640 ولت امپر توان احتیاج داری .خوب حالا تو جدول می توانی تمام مشخصات ترانس را پیدا کنی۲..... جدول را باید از اینترنت پیدا کنی ۳..... جدول محاسبات ترانس .۴..... حالا می خواهی ترانس با هسته EI بسازی یا هسته M؟.. هر کدام محاسباتش کمی فرق داره. ...موفق باشید
ممنون عزیز از کمکتفرمول درستشو بفهمم دوباره میپیچمش با یه هسته و ... سالم نتیجه رو میگم
ممنون از رو اون تایپیک نمیشد اخه من میخاستم یه نمونه کوچیکتر با ولتاژپایینتر بسازم اون خیلی بزرگ بود(حجمش)
میخام یکی دیگه بپیچم که همه چیش حساب شده باشه ولی محاصباتشو نمیدونم هیچ جا نیست . یه چند تا مقاله خارجی پیدا کردم اعصاب متن انگلیسی ندارم با این زبانم یکم هم خوندمش ولی دیگه نشد :d زیادی میپیچونه
سلام،شما تعداد دور اولیه رو کم پیچوندی،حداقل باید 10 دور برا
این مقدار حجم ترانس میپیچوندی.
ثانویه هم چی بگم والا ضخامتش یکمی زیاده! با سیم 0.1 هم میشد
همچین کاری بکنین.و تعداد ثانویه رو به 2000 دور افزایش بدین.
برا راه اندازی تراتس هم فرکانس مهمه شما باید یه موج مربعی یا
دندان اره ای با فرکانس 30 الی 60 کیلو هرتز به ترانسفورمرتون اعمال
کنین تا یه نتیجه خوب بگیرین.
یه پیشنهاد هم دارم خودم بار ها امتحان کردم خوب جواب میده اونم
اینکه از یه دیمر جاروبرقی استفاده کنی ،خیلی ساده دیمر رو میذاری
رو ضعیف ترین حالت ممکن( MIN) و خروجی رو میدی به اولیه
ترانس ،اگه باز هم خروجی نداری یعنی یه جای کارت میلنگه .
البته فیوز 0.5 آمپری تو ورودی دیمر یادتون نره.
البته خودم چند بار مثل شما با هسته های متنوع ترانس هایی مثل
مال شما درست کردم البته با این تفاوت که حتی با وجود اینکه بعد هر 100 دور چند دور
چسب برق باکیفیت میپیچوندم تا از جرقه درونی جلوگیری بشه.
ولی متاسفانه نتیجه همه آزمایشات یکی بود: ترانس یه 1 یا ۲ دقیقه
خوب کار میکرد ولی بعدش ناگهان بدون هیچ گرم شدن،بوی سوختگی
قطع شدن و پارگی سیم پیچ های اولیه و.... ناگهان خروجیشون
قطع میشد و دیگه خروجی نمیدادن.
نتیجه هم این شد که بدون رزین آپوکسی و قرقره های چندین طبقه،
و عایق بندی حسابی نمیشه خودمون یه های ولتاژ خوب درست کنیم.
موفق و پیروز باشید.
سلام دوستان ایا با این ترانس ها میشه برق220رو بین 12تا30کرد به جای افزاینده high voltageکاهنده ساخت ایا با این مدار ها میشه ایا این مدار ها رو نمیشه برعکس کرد بشه کاهنده در ضمن نوسان خروجی برای من مهم نیست و توی عکس دوم مقاومت ها اتصال نمیکنه داغ نمیشه کدوم یک از این مدار ها بهتره و ایا میشه با این مدار ها افزاینده مثلا 12به24یا12به220ساخت و کاهنده 220به 12یا24یا30 با تشکر از شما
سلام دوستان ایا با این ترانس ها میشه برق220رو بین 12تا30کرد به جای افزاینده high voltageکاهنده ساخت ایا با این مدار ها میشه ایا این مدار ها رو نمیشه برعکس کرد بشه کاهنده در ضمن نوسان خروجی برای من مهم نیست و توی عکس دوم مقاومت ها اتصال نمیکنه داغ نمیشه کدوم یک از این مدار ها بهتره و ایا میشه با این مدار ها افزاینده مثلا 12به24یا12به220ساخت و کاهنده 220به 12یا24یا30 با تشکر از شما
سلام و درود.
بله، میشه از این مدار ها به عنوان کاهنده 220 به 12 یا 24 ولت استفاده کرد.
ولی تعداد قطعات بیشتر میشه و نیاز به اسنابر و غیره هست.
ضمنا این مقادیرقطعات به درد نمیخوره و مقدار اولیه و ثانویه ترانس و
مقادیر مقاومت ها باید تغییر کنه.
ضمنا خروجی مدار داعما در حال نوسان خواهد بود.
موفق و پیروز باشید.
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز که راهنماییکردین اسنابر خروجی یا ورودی باید باشه و به چه صورت در مدار قرار میگیره و کدام یک از مدار های بالا بهتر عمل میکنه و اون قطعاتی گفتید رو میشه بزارین البته بدون ای سی باشه شکل مدارش هم باشه لطفا در ضمن گفتم که نوسان برای من مهم نیست چون قرار نیست مصرف کننده حساسی بهش وصل بشه و اون مقاومت های مدار دومی نمیسوزه داغ نمیشه در چه صورت مقاومت ها رو تعغیر بدم ایا مقاومت ربطی به ولتار ورودی یا ترانزیستور داره من میخوام یک کاهنده 220به 30ولت و افزاینده 12به 30ولت درست کنم با تشکر از شما
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز که راهنماییکردین اسنابر خروجی یا ورودی باید باشه و به چه صورت در مدار قرار میگیره و کدام یک از مدار های بالا بهتر عمل میکنه و اون قطعاتی گفتید رو میشه بزارین البته بدون ای سی باشه شکل مدارش هم باشه لطفا در ضمن گفتم که نوسان برای من مهم نیست چون قرار نیست مصرف کننده حساسی بهش وصل بشه و اون مقاومت های مدار دومی نمیسوزه داغ نمیشه در چه صورت مقاومت ها رو تعغیر بدم ایا مقاومت ربطی به ولتار ورودی یا ترانزیستور داره من میخوام یک کاهنده 220به 30ولت و افزاینده 12به 30ولت درست کنم با تشکر از شما
اسنابر در ورودی قرار میگیرد.
پیشنهاد بنده ،این مدار هست که تقریبا ساده ترین مدار منبع تغذیه سویچینگ هست.
با تغییر دور ثانویه، ولتاژخروجی هم تغییر میکند.
این هم یک مدار دیگر که خود بنده هم از آن استفاده میکنم.
این مدار تحت بار 5.5 ولت میدهد و با تغییر ولتاژ زنر و تعداد دور های ثانویه میتوان
ولتاژخروجی را افزایش یا کاهش داد.
موفق و پیروز باشید.
سلام خدمت اساتید
میبخشید دوستان من یه ترانس کوچیک 9 ولت به 1500 ولت درست کردم میخام ببینم میشه دوباره یه ترانس کوچیک دیگه درست کنم با ورودی 1500 ولت تا خیلی ولتاژو ببرم بالاتر ؟! مانع کار چیه ؟ روش خازنی رو میدونم واسه بالا بردن ولتاژ میخاستم ببینم اینجوری چجوریه قضیش اولییه رو حده اعقل چند دور میشه بست و ...
بسیار ممنون
!!!
واقعا متوجه سوالم نشدی ؟!
اونا که بلدن میدونن چی میگم شما به کارت برس ممنون
ویرایش :
ممنون از اساتید این سوال مربوط به خیلی وقته خودم جوابشو گرفتم دیگه
جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۰:۲۶ ۱۴۰۳/۰۳/۱۵.
دیدگاه