دوست عزیز سلام آخه گره ای که با دست باز میشه چرا میخوای با دندون بازش کنی ؟؟ خب یه ترایاک بزار خودتو راحت کن ، من BTA16 رو پیشنهاد میکنم که تا 16 آمپر تحمل داره و قیمتش هم اصلا بالا نیست فکر کنم زیر 500 تومان باشه برو حالشو ببر :redface:
سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآدرد پرده بر خویشتن
ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآدرافتد به گردن به چاه
سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی
دوست عزیز سلام آخه گره ای که با دست باز میشه چرا میخوای با دندون بازش کنی ؟؟ خب یه ترایاک بزار خودتو راحت کن ، من BTA16 رو پیشنهاد میکنم که تا 16 آمپر تحمل داره و قیمتش هم اصلا بالا نیست فکر کنم زیر 500 تومان باشه برو حالشو ببر :redface:
بله چشم.... :biggrin: فکرکنم باید بریم تو کار مواد... با موفست بهتره اینکارو نکنم...
باسلام. دوست عزیز برای سوییچ کردن هر نوع مصرف کننده چه DC or AC عنصر سوییچ کننده حتما باید چند درصد بیشتراز پیک ولتاژ
انتخاب بشه. درمورد 220 ولت پیک ولتاژ 310 ولته.بنابراین ماسفت باید حداقل 400 ولتی انتخاب بشود. در ضمن مجموع توانهای تلف شده
درهنگام روشن شدن و روشن ماندن وهمچنین خاموش شدن ماسفت برای بارمقاومتی و بارسلفی(درصورتیکه مقاومت پیچیده شده) محاسبه
بشه.بعد ماسفت ها انتخاب بشه.موفق باشید.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
سلام
دوست عزیز Ebi SMPS ، پاسخ هات خوبه ، ولی ببین چقدر باید انرژی
صرف کنی تا بگی چی بچیه !
وقتی استادهائی مثل شما میگن که این بهتره یا اون ، من یا باید مقلد بشم
یا ... بهر حال جوابهای شما حاکی از تجربه هست و آرزوم اینه که هر کس با
دیدن جواب یه خورده تعمق کنه بعد سوالاشو حاضر کنه ، همه رو دوست داریم
پس به همه کمک میکنیم (تا جا ایکه توان داریم)
یک مطلب دیگه و اونم اینکه سوالاتونو کامل بپرسین تا جوابهای کامل بگیرین.
افتادگی آموز اگر طالب علمی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
دوست خوبمون Ebi SMPS راجع به ولتاژ قابل تحمل ماسفت ها درست گفتند ولی این نکته را فراموش نکنید
که توسط یک ماسفت فقط میتونید نیم سیکل برق رو صحیح عبور دهید. به شکل ضمیمه شده نگاه کنید :
هنگامی که هر دو گیت روشن هستند و در ورودی A1 ما نیم سیکل مثبت رو داریم - این نیم سیکلها از
کانال درین سورس T1 عبور کرده همچنین از دیود معکوس روی T2 هم عبور میکند و به خروجی میرود .
ولی تکلیف نیم سیکل منفی چی میشه ؟؟؟
حالا عکس عمل بالا اتفاق می افتد . نیم سیکل منفی از دیود معکوس T1 عبور کرده و همچنین از کانال
سورس درین T2 هم عبور میکند و به خروجی میرسد .
شما نمیتوانید با یک عدد ماسفت به درستی ولتاژ AC را سوئیچ کنید . چون افت ولتاژی که یک نیم سیکل
توسط مقاومت درین سورس ایجاد میشود -باعث میشود دامنه یکی از نیم سیکلها کمتر از اون یکی شود .
ولی با دو ماسفت افت ولتاژها در هر دو نیم سیکل برابر است
با سلام حضور شمادوستان عزیز.
هدف اصلی من ازدادن پاسخ به بعضی از سوالات ارائه یک پاسخ به یک نفر نیست. بلکه سعی میکنم تاحدامکان پاسخی بدهم که
برای دهها بازدیدکننده دیگر هم ارزش خواندن رو داشته باشدو حداقل ذهنیت روشنی رو ایجاد کنه.
با تشکراز حسن نظر شما دوستان.موفق باشید.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
با سلام حضور شمادوستان عزیز.
هدف اصلی من ازدادن پاسخ به بعضی از سوالات ارائه یک پاسخ به یک نفر نیست. بلکه سعی میکنم تاحدامکان پاسخی بدهم که
برای دهها بازدیدکننده دیگر هم ارزش خواندن رو داشته باشدو حداقل ذهنیت روشنی رو ایجاد کنه.
با تشکراز حسن نظر شما دوستان.موفق باشید.
جناب Ebi SMPS من به شخصه از شما متشکرم و امید وارم که بقیه هم قدر دوستانی مثل شما رو بدونن.
افتادگی آموز اگر طالب علمی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
البته می تونید سیگنال برق رو نیم موج یا تمام موج و یا حتی DC کنید و سپس از ماسفت استفاده کنید. برای حالت AC هم می تونید از دو تا ماسفت در کنار هم استفاده کنید.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
دیدگاه