اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطعه ناشناس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قطعه ناشناس

با سلام:
    بجای اوپتو ترایاک نمی توانید از ترایاک استفاده کنید. شما فقط می توانید از یک اوپتو ترایاک دیگر با این نوع پکیج پایه استفاده کنید.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

بسیار ممنون از کمکاتون
      به کیت که میخوره طعه ای سوخته باشه ؟ تریاکش رو هم تست کردم + دیاک + کلید و ولتاژ ورودی حتی خروجی ترایاک هم وجود داشت قبل از باز کردن اپتوتریاک که فک کنم به خاطر نیم سوز شدن اپتوترایاک بود احتمالا خاصیت دیودی داشت ولی وقتی ولتاژ وصل بود و روشن بود دو تا پایه خروجی وصل نبودن به هم
      ویرایش :

اون یه آی سی هم اسمش MC1454 هست که یه ای سی تایمر واسه تولید پالسه که اگه این سوخته باشه که فک نکنم اینطور باشه بدبخت میشم باید به طرز فجیهی آی س دیگه ای جایگزینش کنم شاید کار کرد :|

ویرایش دوم :
      اسم این ای سی رو سرچ کردم " خرید MC1454 " هیچ سایتی پیدا نکرد ! یعنی کلا تو ایران پیادا نمیشه . عجب وضعیتیه هرچی میاد زیر دستم درستش کنم یه گیری پیدا میشه که طرف خسته میشه بسکه پروسه تعمیر طول میکشه البته واسه خونواده خودمون تعمیر میکنم یکم گ... بازی در میارم :دی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اساتید محترم در نهایت که شنبه یه اپتو تریاک تمیز واسش میگیرم ولی میخام زودتر تستش کنم تا اگه قطعه دیگه ای لازم داره همون شنبه که میرم بگیرم بخرم واسه تست تو آی سی هام اپتوکوپلر ترانزیستوری دارم میشه دو تاشو با هم روی هم سوار کنم فقط پایه های خروجی یکی رو برعکس کنم تا از هر دو طرف ارتباط بده ؟
      جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۱:۱۱ ۱۳۹۶/۱۰/۰۷.

دیدگاه

میبخشید جناب تحریری مثل اینکه متوجه شدم اپتوکوپلرها و از این دسته ولتاژ قابل تحمل دارن میخاستم ببینم این ولتاژ قابل تحمل اگه دارن مربوط میشه به ولتاژِ که وصل میکنن(از پایه 4-6 میگذره) یا قسمت ال ای دی(1و2) اپتو؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
          بسیار ممنون از کمکاتون
          به کیت که میخوره طعه ای سوخته باشه ؟ تریاکش رو هم تست کردم + دیاک + کلید و ولتاژ ورودی حتی خروجی ترایاک هم وجود داشت قبل از باز کردن اپتوتریاک که فک کنم به خاطر نیم سوز شدن اپتوترایاک بود احتمالا خاصیت دیودی داشت ولی وقتی ولتاژ وصل بود و روشن بود دو تا پایه خروجی وصل نبودن به هم
          ویرایش :
          اون یه آی سی هم اسمش MC1454 هست که یه ای سی تایمر واسه تولید پالسه که اگه این سوخته باشه که فک نکنم اینطور باشه بدبخت میشم باید به طرز فجیهی آی س دیگه ای جایگزینش کنم شاید کار کرد :|
          ویرایش دوم :
          اسم این ای سی رو سرچ کردم " خرید MC1454 " هیچ سایتی پیدا نکرد ! یعنی کلا تو ایران پیادا نمیشه . عجب وضعیتیه هرچی میاد زیر دستم درستش کنم یه گیری پیدا میشه که طرف خسته میشه بسکه پروسه تعمیر طول میکشه البته واسه خونواده خودمون تعمیر میکنم یکم گ... بازی در میارم :دی
          اساتید محترم در نهایت که شنبه یه اپتو تریاک تمیز واسش میگیرم ولی میخام زودتر تستش کنم تا اگه قطعه دیگه ای لازم داره همون شنبه که میرم بگیرم بخرم واسه تست تو آی سی هام اپتوکوپلر ترانزیستوری دارم میشه دو تاشو با هم روی هم سوار کنم فقط پایه های خروجی یکی رو برعکس کنم تا از هر دو طرف ارتباط بده ؟
          باسلام:
          شمانمیتوانیدازاوپتوکوپلر ترانزیستوری به جای اوپتو ترایاک استفاده کنید. اگر هر نوع آپتو ترایاک پیدا کردی فقط از نظر وصل شدن پایه مطابق پایه های قبلی نهایت دقت را در وصل کردن داشته باشید.

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
          میبخشید جناب تحریری مثل اینکه متوجه شدم اپتوکوپلرها و از این دسته ولتاژ قابل تحمل دارن میخاستم ببینم این ولتاژ قابل تحمل اگه دارن مربوط میشه به ولتاژِ که وصل میکنن(از پایه 4-6 میگذره) یا قسمت ال ای دی(1و2) اپتو؟
          فقطپایه6 و 4 ولتاژ تحمل دارند و پایه 1 و 2 عبور یک جریان 10 میلی آمپری کفایت می کند.
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

اساتید اپتو تریاک رو تعویض کردم ولی نشد ! خیلی عجیبه چون تو پایه A1 A2 ترایاک ولتاژ220 وجود داره (یعنی پالس واردش میشه دیگه ؟) از اونجا به بعد هم چیزی نیست که بخاد سوخته باشه نمیدونم چرا هنوز کار نمیکنه باید بیشتر تستش کنم . هیچ سیاه شدگی همونطور که تو عکس میبینید وجود نداره هیچ قطعه ای هم داغ نمیکنه که نشونه سوختگی باشه به نظر شما مشکل چیه ؟
            اونوقت یه نکته دیگه من تست کردم با ولتاژ 12 ولت مستقیم موتورِ جاروبرقی کار کرد مگه موتورش AC نیست ؟ موتور AC با ولتاژ DC حرکت میکنه ؟!
            باورم نمیشه کیت به این سادگی قشنگ همه چیش قابل فهمه چند تا دیمر هم تا حالا ساختم اونوقت نمیفهمم این چشه یعنی دیوونم کرده

اصلا یه نکته ای توی این کیت هست من نمیفهمم خیلی ممنون میشم روشنم کنید آی سی تایمر که با ولتاژ DC کار میکنهپس چجوری یکسوکننده وجود نداره تو این مدار ؟!

دیدگاه

شاید موتورش یونیورساله یعنی هم با AC کار میکنه هم با DC. درست مثل موتور دریل. اتفاقا با DC بهتر و نرم تر هم کار میکنه
              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

من مدارتو حدودی نگاه کردم به نطرم یک دیمر معمولی توشه و اون ایسی و اوپتوکوپلر نقشی در دیمر نداره و تریاک هم درایو نمیکنه. چه اپشنهایی داره جارو برقیت؟
                چند تا مقاومت کم اهم یکچارم وات داره اونا رو تست کن ولوم کشویی رو هم با مولتی متر بدون برق تست کن
                جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۲۳:۴۱ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰.

دیدگاه

عاغا دمتون گرم اوکی شد
                  من مدارتو حدودی نگاه کردم به نطرم یک دیمر معمولی توشه و اون ایسی و اوپتوکوپلر نقشی در دیمر نداره و تریاک هم درایو نمیکنه. چه اپشنهایی داره جارو برقیت؟
                  چند تا مقاومت کم اهم یکچارم وات داره اونا رو تست کن ولوم کشویی رو هم با مولتی متر بدون برق تست کن
                  دستت طلا واسه وقتی که گذاشتی . اون ای سی رو سرچ کردم ای سی تایمره با اپتو با هم همون دیمرو تشکیل میدن دیجیتالش :دی
                  اپشن خاصی نداره جز کم و زیاد کردن قدرت و یه لامپ واسه داغ کردن و یکی هم واسه پر شدن کیسه که این مکانیکیه یعنی با فشار هوا کار میکنه جداس .
                  حالا مشکل خیلی خیلی عجیب بود .
                  بعد از تعویض اپتو همونطور که گفتم کاملا برق توی پایه های ترایاک میومد ولی ...
                  که در نهایت واسه این بود که یه کلید مخفی(خیلی هم مخفی!) داشت واسه باز شدن در (پیچها) دستگاه !
                  اصلا منطق پشتشو نمیفهمم مگه بمبه ؟! مثلا اینا رو گذاشتن که یکی درشو باز کرد روشن نشه ؟! که چی ؟! مارک پاناسونیک !
                  خلاصه ممنون از دوستان خیلی اعصاب خرد کن شده بود :دی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X