اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

با سلام و تشکر از توجه وپاسخ دوستان
    من فکر میکنم که گیاهان از لحاظ تغذیه شباهت زیادی به جانوران دارند.برای رشد طیفی از نور و برای تغذیه طیفی دیگر و برای میوه دهی طیف متفاوتی را لازم دارند.بنابراین در لحظه طیف خیلی محدودی را لازم دارند.ولی نحوه توالی و شدت طیف در زمان خیلی مهم است.(مثل جانوران بعداز تغذیه )به زمانی برای جذب و تولید (مثل هضم و دفع غذاجانوران) لازم دارند و حتی استراحت و استهلاک (پیری) باید در نظر گرفت.در کل این علم برایمان هنوز تازگی داره.با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      ممنون دوست عزیز برای به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون....
      چند سوال دیگر دوست عزیز:
      آیا LED ای طراحی شده و یا در بازار موجود میباشد که دقیقا نوری همانند لامپ متال هالید رشد گیاه
      تولید کند(نوری دقیقا مثل نور خورشید...)؟؟ که مصرف را پایین آورده؟ و طول عمر کارکرد بالای داشته باشد؟

راستی دوست من ..... یک لینک از لامپ متال هالیدی که مد نظر شما است و تایید میکنیدش...
      در اینجا قرار میدهید؟ مصرف بیشتر مدلهایی که سرچ کردم بالاست... مد نظر شما دقیقا چیست؟
      نه دوست عزیز ال ای دی نیست که مشابه متال هالید باشه.عمر متال هالید 30000 ساعت هست.
      شما دقیقا برای چه استفاده ای میخواین؟منظور از مصرفتون چند لومن بر وات هست؟
      فیلیپس از همه بهتره(من هم اسرام دارم فیلیپس ،اسرام تو ایران زیاد)
      بسته به نوع سرپیچ فرق دارن این لینک فیلیپس
      Ceramic Metal Halide lamps (CMH) are often known as Ceramic Discharge Metal-Halide lamps (CDM). Philips' CMH bulbs have excellent colour stability and produce higher colour rendition. Our new-generation Ceramic Metal Halide bulbs are used Outdoor offering efficient and pleasant white light. | Philips lighting

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
        نه دوست عزیز ال ای دی نیست که مشابه متال هالید باشه.عمر متال هالید 30000 ساعت هست.
        شما دقیقا برای چه استفاده ای میخواین؟منظور از مصرفتون چند لومن بر وات هست؟
        فیلیپس از همه بهتره(من هم اسرام دارم فیلیپس ،اسرام تو ایران زیاد)
        بسته به نوع سرپیچ فرق دارن این لینک فیلیپس
        https://www.lighting.philips.com/mai...c-metal-halide
        چند متر مربع را یک لامپ متال هالید پوشش می دهد و چند واتی را مثلا برای یک متر مربع باید در نظر گرفت...؟

پ.ن: من در فکر ساخت یک آکواریوم گیاهی (انگار اسمش اگر اشتباه نکنم تراریم است) بزرگ هستم حدود 2 متر در یک متر تا 70 سانت....
        میخواهم ابتدا کف آن چمن بکارم و کم کم با سنگ و گیاهان دیگر تکمیلش کنم....

---------------اضافه شد----------------------

من هر دورو دارم ال ای دی والواشر خودم ساختم 1 متری ال ای دی والواشر قبل گرونی 280 تقریبا قیمتش شد.
        الان نمیدونم چند میشه و 36 وات بود .الان Full Spectrum led پنجاه وات 70 تومن.ولی متال هالید 100 لومن بر وات هست که از ال ای دی کمتر هست
        و یه 70 واتش برای 1 متر در 1 متر عالی ولی ال ای دی پخش نورش مثل متال هالید نیست و کمتر.قیمت لامپ متال هالید 70 وات فکر کنم 50
        و ترانسش 100 تومن حدودا هست.

ببخشید من این پست شما را انگار جا انداخته بودم... نمیدونم چرا ندیده بودم!
        در حال بررسی تاپیک از اول بودم که چشمم به این پست افتاد و بیشتر سوالاتم
        را از آن گرفتم... اگر توضیح دیگری به نظرتان میرسد بفرمایید....
        ------------------------------------------------

راستی دوست من چند ساعت نوردهی با LED و متال هالید لازم است ....؟

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۸:۱۷ ۱۳۹۸/۰۶/۱۸.
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

چند متر مربع را یک لامپ متال هالید پوشش می دهد و چند واتی را مثلا برای یک متر مربع باید در نظر گرفت...؟

پ.ن: من در فکر ساخت یک آکواریوم گیاهی (انگار اسمش اگر اشتباه نکنم تراریم است) بزرگ هستم حدود 2 متر در یک متر تا 70 سانت....
          میخواهم ابتدا کف آن چمن بکارم و کم کم با سنگ و گیاهان دیگر تکمیلش کنم....
          راستی دوست من چند ساعت نوردهی با LED و متال هالید لازم است ....؟
          به نظر من تراریوم بسته درست کن. بذارش یجای پر نور و تا 50 سال هم دست نزن بهش! یه اکوسیستم جالب تشکیل میشه توش و چرخه ی آب و ... هم بوجود میاد توش.
          به این صورت هست که کف رو شن میریزن روش پودر ذغال. بعد یک توری میذارن روی این ها روی توری خاک میریزن و گیاه و ... که رطوبت دوست هستن میکارن(مثل فیکوس فیتونیا و ..) چند عدد کرم خاکی و موجودات دیگه توش میذارن بعد درش رو کامل میبندن(سیل میکنن) (البته قبلش آب میریزن کمی توش) بعد این سیستم تا ابد توش میمونه و نیازی به آبیاری و غیره نیست! فقط نور خورشید میطلبه

امیرحسین ضیا

دیدگاه

یک سوال دیگر...
            این LED های فول اسپکتروم (Full Spectrum) چی؟ همان LED های است که در فروشگاه
            فروخته میشود و یا نوع دیگریست و جدیدتر از آنها است...؟
            انگار نوری سفید همانند متال هالید دارد!

پ.ن: این لینک را هم بی زحمت یک نگاهی بیندازید:
            https://www.alibaba.com/product-deta...127917326.html

این لینک نمونه تعدادی از LED های فول اسپکتروم خورشیدی است که دقیقا نوری همانند نور خورشید تولید میکند :

Solar Full Spectrum Grow Plant LED

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۰:۲۴ ۱۳۹۸/۰۶/۱۹.
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

یک سوال دیگر...
              فروخته میشود و یا نوع دیگریست و جدیدتر آن است...؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام امیر جان...
              خوب آب کپک نمیزنه و کلا بو نمیگیره...؟
              یا گیاه هوا نمیخواد؟
              کرم خاکی ها چی... بده خدا ها هوا کم نمیارن...؟
              فکر نکنم بشه!
              عکس دارید قرار دهید... خیلی خوشم اومد
              نه عزیز! در اون محیط بسته یک اکوسیستم کامل تشکیل میشه! گیاهان و جانوران چرخه اکسیژن رو روال میکنن! در یوتیوب کافیه سرچ کنین sealed terrarium

امیرحسین ضیا

دیدگاه

یک سوال دیگر...
                فروخته میشود و یا نوع دیگریست و جدیدتر از آنها است...؟
                انگار نوری سفید همانند متال هالید دارد!

پ.ن: این لینک را هم بی زحمت یک نگاهی بیندازید:
                https://www.alibaba.com/product-deta...127917326.html

من مدل سفیدشو تو ایران ندیدم.شما واسه کارتون همون متال هالید 70 وات کافیه مصرفشم 70 وات ولی هرچی زیرش سبر میشه .من گیاها خاص زیرش دارم و اوکی هست.فقط داخل تراریوم نمیتونی بزاری از فاصله 30 تا 40 سانتی لامپ بزار بالاش.از نوع قلمی هم استفاده کن خیلی جای کمی میگیره.فقط متال هالید سرامیکی خورشیدی نه کوارتز.

نور دهی هم 10 تا 12 ساعت کافیه البته واسه تراریوم کمترم میشه.من تایمر دارم خودش 9 صبح روشن میشه و 7 شب خاموش.البته به سمت زمستون که میریم زمانشو کم میکنم که گیاه ره تو فاز استراحت
                جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۲۱:۲۶ ۱۳۹۸/۰۶/۱۸.

دیدگاه

من مدل سفیدشو تو ایران ندیدم.شما واسه کارتون همون متال هالید 70 وات کافیه مصرفشم 70 وات ولی هرچی زیرش سبر میشه .من گیاها خاص زیرش دارم و اوکی هست.فقط داخل تراریوم نمیتونی بزاری از فاصله 30 تا 40 سانتی لامپ بزار بالاش.از نوع قلمی هم استفاده کن خیلی جای کمی میگیره.فقط متال هالید سرامیکی خورشیدی نه کوارتز.
                  نور دهی هم 10 تا 12 ساعت کافیه البته واسه تراریوم کمترم میشه.من تایمر دارم خودش 9 صبح روشن میشه و 7 شب خاموش.البته به سمت زمستون که میریم زمانشو کم میکنم که گیاه ره تو فاز استراحت
                  سلام و خسته نباشید دوست عزیز
                  از این که تجربیات گران بهاتونو در اختیار من و دوستان قرار میدهید سپاسگذاریم...
                  لطفا اگر امکانش هست چند تا عکس از گیاهاتون (کلا از سیستمتون)قرار دهید ممنون میشیم...
                  پ.ن: جالبه بدونید در اینترنت که در مورد این سری از لامپها و LED ها سرچ میکردم دیدم بعضی ها از
                  این سیستم برای پروش ماری جوانا استفاده میکنند فکر ما انسانها زود به سمت کارهای ناجور میره
                  و از تکنولوژی برای کارهای نا پسند استفاده میکنیم.... به هر حال این سیستم ها میتونه انقلابی در
                  کشت محصولات برای کشورهای مختلف مخصوصا کشورهای اسکاندیناوی که نور کمی دارند بشه.....

----------------اضافه شد----------------------
                  این ویدئو را ببینید:

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۲:۰۰ ۱۳۹۸/۰۶/۱۹.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید دوست عزیز
                    از این که تجربیات گران بهاتونو در اختیار من و دوستان قرار میدهید سپاسگذاریم...
                    لطفا اگر امکانش هست چند تا عکس از گیاهاتون (کلا از سیستمتون)قرار دهید ممنون میشیم...
                    پ.ن: جالبه بدونید در اینترنت که در مورد این سری از لامپها و LED ها سرچ میکردم دیدم بعضی ها از
                    این سیستم برای پروش ماری جوانا استفاده میکنند فکر ما انسانها زود به سمت کارهای ناجور میره
                    و از تکنولوژی برای کارهای نا پسند استفاده میکنیم.... به هر حال این سیستم ها میتونه انقلابی در
                    کشت محصولات برای کشورهای مختلف مخصوصا کشورهای اسکاندیناوی که نور کمی دارند بشه.....

----------------اضافه شد----------------------
                    این ویدئو را ببینید:

سلام دوست عزیز ما استفاده میکنیم از تجربیات شما.بله ماریجوانا پرورش میدن ولی اینو بدونید مثل ایران صرفا به عنوان توهم ازش استفاده نمیکنن و استفاده پزشکی هم داره.چشم عکس میگیرم میزارم و تو هاردمم از سیستم ال ای دی عکس پیدا کردم میزارم

تو لینک یوتوب هم میبینید CMH یا همون متال هالید سرامیکی شبیه ترین طیف نور نسبت به خورشید داره

اینم از عکسها فقط از ال ای دی عکس درست پیدا نکردم فقط یکمش معلوم شما هر روشی انتخاب کردی من در خدتم

جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۲:۱۱ ۱۳۹۸/۰۶/۱۹.

دیدگاه

سلام دوست عزیز ما استفاده میکنیم از تجربیات شما.بله ماریجوانا پرورش میدن ولی اینو بدونید مثل ایران صرفا به عنوان توهم ازش استفاده نمیکنن و استفاده پزشکی هم داره.چشم عکس میگیرم میزارم و تو هاردمم از سیستم ال ای دی عکس پیدا کردم میزارم
                      تو لینک یوتوب هم میبینید CMH یا همون متال هالید سرامیکی شبیه ترین طیف نور نسبت به خورشید داره
                      سلام
                      بله دقیقا ....
                      این تبلیغ یک کمپانی تولید LED هست به نام Migro که چند فیلم دیگر هم از آن دیدم...
                      ادعا میکند که LED های ما همانند متال هالید فیلیپس عمل می کند... و به نور خورشید
                      بیشترین شباهت را دارد....
                      پ.ن : از بابت عکسها هم که قرار دادی ممنونم...

دیدگاه

سلام
                        بله دقیقا ....
                        این تبلیغ یک کمپانی تولید LED هست به نام Migro که چند فیلم دیگر هم از آن دیدم...
                        ادعا میکند که LED های ما همانند متال هالید فیلیپس عمل می کند... و به نور خورشید
                        بیشترین شباهت را دارد....
                        پ.ن : از بابت عکسها هم که قرار دادی ممنونم...

بله اگه ال ای دی شبیهش بشه که عالی
                        ولی شما اگه تراریوم بخوای بسازی از ال ای دی ترکیبی استفاده کنی نور بنفش داری که اصلا گیاه زیرش بد منظره میشه که تو یکی از عکسای منم هست.ولی متال هالید ورش به آب خالیم میتاب جلبک میزنه شما همون 70 وات کافیه و مصرفیم نداره و تراریومت عالی میشه اگه هم میخوای هزینه کم کنی و تراریومت گیاه خاصی نداره از لامپ مهتابی T5 استفاده کن.

دیدگاه

بله اگه ال ای دی شبیهش بشه که عالی
                          ولی شما اگه تراریوم بخوای بسازی از ال ای دی ترکیبی استفاده کنی نور بنفش داری که اصلا گیاه زیرش بد منظره میشه که تو یکی از عکسای منم هست.ولی متال هالید ورش به آب خالیم میتاب جلبک میزنه شما همون 70 وات کافیه و مصرفیم نداره و تراریومت عالی میشه اگه هم میخوای هزینه کم کنی و تراریومت گیاه خاصی نداره از لامپ مهتابی T5 استفاده کن.
                          سلام مجدد
                          دقیقا من از همین نور صورتی که خارج میشود...خوشم نمی آید ولی فکر میکردم خوب بهترین نور
                          که بشر برای پرورش ساخته همین است و کاریش نمیتوان کرد... به فکر تابش در شب بودم....
                          اگر LED های نور طبیعی خورشید را بسازند ... حتی برای نور پردازی در خانه ها و موزه ها
                          خیابانها...خیلی بهتر خواهد بود و حتی در شب حس روز به انسان دست میدهد و اشیاء در موزه
                          و حتی گالری ها طبیعی تر به نظر میرسند...
                          نکته دیگر دوست عزیز:
                          این اصطلاحات از قبیل
                          HPS
                          CMH
                          MH
                          T5
                          CFL

چیست؟ میتوانید هر یک را توضیح دهید؟
                          با تشکر

دیدگاه

سلام مجدد
                            دقیقا من از همین نور صورتی که خارج میشود...خوشم نمی آید ولی فکر میکردم خوب بهترین نور
                            که بشر برای پرورش ساخته همین است و کاریش نمیتوان کرد... به فکر تابش در شب بودم....
                            اگر LED های نور طبیعی خورشید را بسازند ... حتی برای نور پردازی در خانه ها و موزه ها
                            خیابانها...خیلی بهتر خواهد بود و حتی در شب حس روز به انسان دست میدهد و اشیاء در موزه
                            و حتی گالری ها طبیعی تر به نظر میرسند...
                            نکته دیگر دوست عزیز:
                            این اصطلاحات از قبیل
                            HPS
                            CMH
                            MH
                            T5
                            CFL

چیست؟ میتوانید هر یک را توضیح دهید؟
                            با تشکر
                            HPS:لامپ بخار سدیم همون لامپ گازی که در جاده ها و در شب استفاده میشه و نورش به زردی میزنه و به دلیل طیفی که داره دید وسیعی میده
                            CMH: متال هالید سرامیکی
                            MH:متال هالید
                            T5:یک نوع لامپ فلوروسنت یا همون مهتابی های بزرگ که قطر تیوب کمتر
                            CFL:کامپکت فلوروسنت که میشه لامپهای مهتابی که کوچکترن و تو خونه ها زیاد استفاده میشه

دیدگاه

HPS:لامپ بخار سدیم همون لامپ گازی که در جاده ها و در شب استفاده میشه و نورش به زردی میزنه و به دلیل طیفی که داره دید وسیعی میده
                              CMH: متال هالید سرامیکی
                              MH:متال هالید
                              T5:یک نوع لامپ فلوروسنت یا همون مهتابی های بزرگ که قطر تیوب کمتر
                              CFL:کامپکت فلوروسنت که میشه لامپهای مهتابی که کوچکترن و تو خونه ها زیاد استفاده میشه
                              سلام .... بینهایت ممنون
                              ماشا... خوب واردید.... خوب شد با شما آشنا شدیم...
                              اطلاعات خوبی به من و دوستان دادید... باز هم ممنون
                              پ.ن: دوست عزیز (اسمتونم نمیدون) فرق متال هالید با
                              متال هالید سرامیکی (MH-CMH) در چیست؟
                              من و دوستان انگار باید نوع سرامیکی را خریداری کنیم؟

اگر زحمتی نیست میتوانید یک لینک دقیقا از آن چیزی که من برای
                              تراریومم نیاز دارم قرار دهید تا خریداری کنم..... هما 70 وات که فرمودید..
                              ترانس یا هر چیزی که باید با آن خریداری کنم هم بی زحمت معرفی کنید...
                              راستی چه گل و گیاه های زیبایی پرورش دادید...باید خیلی علاقه داشته باشید....
                              و مطالعات زیادی در این زمینه کرده اید....

دیدگاه

سلام .... بینهایت ممنون
                                ماشا... خوب واردید.... خوب شد با شما آشنا شدیم...
                                اطلاعات خوبی به من و دوستان دادید... باز هم ممنون
                                پ.ن: دوست عزیز (اسمتونم نمیدون) فرق متال هالید با
                                متال هالید سرامیکی (MH-CMH) در چیست؟
                                من و دوستان انگار باید نوع سرامیکی را خریداری کنیم؟

اگر زحمتی نیست میتوانید یک لینک دقیقا از آن چیزی که من برای
                                تراریومم نیاز دارم قرار دهید تا خریداری کنم..... هما 70 وات که فرمودید..
                                ترانس یا هر چیزی که باید با آن خریداری کنم هم بی زحمت معرفی کنید...
                                راستی چه گل و گیاه های زیبایی پرورش دادید...باید خیلی علاقه داشته باشید....
                                و مطالعات زیادی در این زمینه کرده اید....
                                شما لطف داری دوست عزیز بله مدت زیادی گیاه دارم البته انواع نور مصنوعیم تست کردم خب بریم دنبال توضیحات
                                اسمم علی هست
                                لامپهای متال هالید 2تا حباب دارن حباب بیرونی حباب داخلی که حتی حباب بیرونی بشکنه نور میده ولی امواج فرا بنفش بیرون میاد.در حقیقت وظیفه حباب بیرونی جذب نور فرابنفش.حالا حباب داخلی چند نوع یکی کوارتز یکی سرامیک که سرامیک مقاومترین هست .حتی حباب داخلیم نگاه کنید سرامیک داخلش مشخص.
                                شما کدوم شهرید که ببینم از کجا بخرید بهتر؟
                                چقدر میخواید هزینه کنید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X