اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
    شما لطف داری دوست عزیز بله مدت زیادی گیاه دارم البته انواع نور مصنوعیم تست کردم خب بریم دنبال توضیحات
    اسمم علی هست
    لامپهای متال هالید 2تا حباب دارن حباب بیرونی حباب داخلی که حتی حباب بیرونی بشکنه نور میده ولی امواج فرا بنفش بیرون میاد.در حقیقت وظیفه حباب بیرونی جذب نور فرابنفش.حالا حباب داخلی چند نوع یکی کوارتز یکی سرامیک که سرامیک مقاومترین هست .حتی حباب داخلیم نگاه کنید سرامیک داخلش مشخص.
    شما کدوم شهرید که ببینم از کجا بخرید بهتر؟
    چقدر میخواید هزینه کنید؟
    سلام علی آقا .... من تهران هستم
    هزینه معقول باشه مشکلی با آن ندارم.....
    به قول انگلیسیها من آنقدر پولدار نیستم که جنس بد و بی کیفیت بخرم (که داعما مجبور به تعویض آن شوم)
    همهیشه کیفت خوب و بهترین مد نظر من هست... اگر نداشته باشم اصلا نمیخرم ویا هزینه نمیکنم....
    ممنون که همیشه پاسخ گویید...

--------------اضافه شد---------------
    این هم خلاصه ای از توضیحات جناب علی آقا
    که به صورت عکس در آوردم...

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۰۸:۳۱ ۱۳۹۸/۰۶/۲۱.
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

ممنونم از جمع بندی بسیار خوبتون
      شما اگه بتونی لامپ فیلیپس پیدا کنی خیلی خوب اگه نشد شما برو لاله زار بگو لامپ متال هالید 70 وات سرامیکی اسرام و قلمی بگیر.فقط رو جعبه مشخصات چک کن و خود لامپم ببینید سرامیکی باشه و بگید خورشیدی میخواید نه سفید.
      برای روشن شدن این لامپها نیاز به ترانس و ایگنیتور دارید ولی نظر من این هست به جای این 2 تا از ترانس الکترونیکی استفاده کنید هم سبک هم ایگنیتور نمیخواد هم راندمان بالایی داره اینم لینکش:
      https://www.bargnama.com/nooresram/product/4594

من این ترانسو تو لاله زار پیدا نکردم اینترنتی خریدم شما یه جستجو کن ببین ارزونترش هست
      نگهدارنده این لامپم بگیرید

دیدگاه

ممنونم از جمع بندی بسیار خوبتون
        شما اگه بتونی لامپ فیلیپس پیدا کنی خیلی خوب اگه نشد شما برو لاله زار بگو لامپ متال هالید 70 وات سرامیکی اسرام و قلمی بگیر.فقط رو جعبه مشخصات چک کن و خود لامپم ببینید سرامیکی باشه و بگید خورشیدی میخواید نه سفید.
        برای روشن شدن این لامپها نیاز به ترانس و ایگنیتور دارید ولی نظر من این هست به جای این 2 تا از ترانس الکترونیکی استفاده کنید هم سبک هم ایگنیتور نمیخواد هم راندمان بالایی داره اینم لینکش:
        https://www.bargnama.com/nooresram/product/4594
        من این ترانسو تو لاله زار پیدا نکردم اینترنتی خریدم شما یه جستجو کن ببین ارزونترش هست
        نگهدارنده این لامپم بگیرید
        سلام علی آقا.... با زحمتای ما .....
        علی جان.... این ا
        سرام که میفرمایید به چه معنی است؟
        من زیاد وارد نیستم و حتما در لاله زار بهم میاندازن...
        تازه وقت زیادی برای رفتن به بازار را ندارم... 6 ماهی هست جمهوری نرفتم
        دقیقا اگر زحمتی نیست یک لینک خرید اینترنتی به من بدهید... همانی که مد نظرتون است
        با لینک ترانس و هر چیزی که لازم است .... از یک فروشگاه بخرم..... بازم افتادید تو زحمت

متال هالید ورش به آب خالیم میتاب جلبک میزنه
        اگر به این صورت که میفرماید باید دقیقا مثل نور خورشید باشد که آب جلبک سبز میزند
        چون من سالها آکواریوم داشتم با انواع مهتابی ها تست کردم.... فقط گیاه ها به سختی رشد میکرد
        اما آب جلبک نمیزد....فقط آکواریومی که زیر نور خورشید بود جلبک داشت و سبز میکرد که ماهی ها هم
        کلی کیف میکردند... اون زمان مدتها دنبال لامپی بودیم که بتواند نور خورشید را شبیه سازی کند و خلاصه آب جلبک بزند.
        فقط تازه هالوژن آمده بود و همین بخار جیوه که میگوید... که آن ها هم دوستان استفاده کرده بودند و نتیجه نگرفتند...
        ومهتابی سفید بهترین گزینه آن زمان بود.... این متال هالید چند وقته وارد بازار شده....؟
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
          سلام علی آقا.... با زحمتای ما .....
          علی جان.... این ا
          سرام که میفرمایید به چه معنی است؟
          من زیاد وارد نیستم و حتما در لاله زار بهم میاندازن...
          تازه وقت زیادی برای رفتن به بازار را ندارم... 6 ماهی هست جمهوری نرفتم
          دقیقا اگر زحمتی نیست یک لینک خرید اینترنتی به من بدهید... همانی که مد نظرتون است
          با لینک ترانس و هر چیزی که لازم است .... از یک فروشگاه بخرم..... بازم افتادید تو زحمت

اگر به این صورت که میفرماید باید دقیقا مثل نور خورشید باشد که آب جلبک سبز میزند
          چون من سالها آکواریوم داشتم با انواع مهتابی ها تست کردم.... فقط گیاه ها به سختی رشد میکرد
          اما آب جلبک نمیزد....فقط آکواریومی که زیر نور خورشید بود جلبک داشت و سبز میکرد که ماهی ها هم
          کلی کیف میکردند... اون زمان مدتها دنبال لامپی بودیم که بتواند نور خورشید را شبیه سازی کند و خلاصه آب جلبک بزند.
          فقط تازه هالوژن آمده بود و همین بخار جیوه که میگوید... که آن ها هم دوستان استفاده کرده بودند و نتیجه نگرفتند...
          ومهتابی سفید بهترین گزینه آن زمان بود.... این متال هالید چند وقته وارد بازار شده....؟
          سلام سینا جان بله نور متال هالید تو آکواریوم گیاهی خیلی استفاده میشه من از اونجا به اینجا رسیدم بعد 1 هفته آب جلبک میزنه و سبز سبز میشه .بخار جیوه استفاده نمیشه برای گیاه ولی بخار سدیم تو گلخونه ها استفاده میشه.والا متال هالید نمیدونم چند وقت اومده ولی من 5 سالی دارم جالب نمیسوزن
          Osram هم اسم سازنده لامپ هست
          خب شما زنگ بزن این شماره به احتمال زیاد همه چی دارن
          فقط اگه مارک فیلیپس داشت اون بگیر قبلا داشت .اگه نه همون اسرام
          فقط بگین لامپ متال هالید سرامیکی 70 وات قلمی با نگه دارنده و ترانس الکترونیکی(بگید ترانس سیم پیچ نمیخوام الکترونیکی، همون که عکسشو لینک دادم)
          اینم لینک عکس لامپ اسرام مدل HCL_TS (مدل مورد نظر) بازم میگم فیلیپس گرونتر ولی خیلی بهتر

جدیدترین ویرایش توسط mindhunter; ۱۰:۲۳ ۱۳۹۸/۰۶/۲۱.

دیدگاه

سلام سینا جان بله نور متال هالید تو آکواریوم گیاهی خیلی استفاده میشه من از اونجا به اینجا رسیدم بعد 1 هفته آب جلبک میزنه و سبز سبز میشه .بخار جیوه استفاده نمیشه برای گیاه ولی بخار سدیم تو گلخونه ها استفاده میشه.والا متال هالید نمیدونم چند وقت اومده ولی من 5 سالی دارم جالب نمیسوزن
            Osram هم اسم سازنده لامپ هست
            خب شما زنگ بزن این شماره به احتمال زیاد همه چی دارن
            فقط اگه مارک فیلیپس داشت اون بگیر قبلا داشت .اگه نه همون اسرام
            فقط بگین لامپ متال هالید سرامیکی 70 وات قلمی با نگه دارنده و ترانس الکترونیکی(بگید ترانس سیم پیچ نمیخوام الکترونیکی، همون که عکسشو لینک دادم)
            اینم لینک عکس لامپ اسرام مدل HCL_TS (مدل مورد نظر) بازم میگم فیلیپس گرونتر ولی خیلی بهتر
            بازم سوالی بود در خدمتم.
            سلام .... منظور همان بخار سدیم بود همان لامپهای زرد بی روح
            که پوست را همانند بیماری زردی نشون میداد (یادم هست که دوستان
            برای آواریوم گذاشتند و میگفتند نتیجه نداد....)
            هالوژن هم من تست کردم مثل لامپ رشته ای بود... تقریبا بود و نبودش
            فرقی نداشت..... بعضی مهتابی سفید - قرمز و آبی هم میگذاشتند که باز هم
            فایده آنچنانی نداشت...
            داستان یا خاطرات نوجوانی:
            من و پسر عمه ام پیام ... همسایه دیوار به دیوار بودیم و عاشق آکواریوم.....
            اتاق من شمالی بود و اصلا نورمستقیم آفتاب نداشت و اتاق ایشون جنوبی و یک پنجره داشت که داعما
            نور به یکی از آکواریومهایش می تابید... آکواریوم سرحال و لجن خارش توپول و موپول
            مال من لاغر و مردنی بود و فقط آکواریوم هایم بعد از مدتی با مهتابی سیاهی میزد که
            به احتمال زیاد یا جلبک مناطق کم نور آب بود و یا قارچ.... بعد از مدتی هم لجن خوار را
            میکشت.... همیشه آکواریوم را تمیز میکردم و باز مشکل داشتم... اما مال پسر عمه
            بهترین اکوسیستم بود... به هر حال همیشه ..... بماند ... کل کامنت من اسپم شد...
            پ.ن: من آدرس و شماره تلفن را یاداشت کردم و از روش عکس گرفتم
            بی زحمت اون خط آخر را پاک کنید که بر خلاف قوانین سایت است و اشاره مستقیم
            به فروشنده ...و تبلیغاتیست... اما لینک فروشگاهی مشکلی ندارد (میخواستم در PM
            یا پیغام خصوصی ازتون بگیرم...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
              سلام .... منظور همان بخار سدیم بود همان لامپهای زرد بی روح
              که پوست را همانند بیماری زردی نشون میداد (یادم هست که دوستان
              برای آواریوم گذاشتند و میگفتند نتیجه نداد....)
              هالوژن هم من تست کردم مثل لامپ رشته ای بود... تقریبا بود و نبودش
              فرقی نداشت..... بعضی مهتابی سفید - قرمز و آبی هم میگذاشتند که باز هم
              فایده آنچنانی نداشت...
              داستان یا خاطرات نوجوانی:
              من و پسر عمه ام پیام ... همسایه دیوار به دیوار بودیم و عاشق آکواریوم.....
              اتاق من شمالی بود و اصلا نورمستقیم آفتاب نداشت و اتاق ایشون جنوبی و یک پنجره داشت که داعما
              نور به یکی از آکواریومهایش می تابید... آکواریوم سرحال و لجن خارش توپول و موپول
              مال من لاغر و مردنی بود و فقط آکواریوم هایم بعد از مدتی با مهتابی سیاهی میزد که
              به احتمال زیاد یا جلبک مناطق کم نور آب بود و یا قارچ.... بعد از مدتی هم لجن خوار را
              میکشت.... همیشه آکواریوم را تمیز میکردم و باز مشکل داشتم... اما مال پسر عمه
              بهترین اکوسیستم بود... به هر حال همیشه ..... بماند ... کل کامنت من اسپم شد...
              پ.ن: من آدرس و شماره تلفن را یاداشت کردم و از روش عکس گرفتم
              بی زحمت اون خط آخر را پاک کنید که بر خلاف قوانین سایت است و اشاره مستقیم
              به فروشنده ...و تبلیغاتیست... اما لینک فروشگاهی مشکلی ندارد (میخواستم در PM
              یا پیغام خصوصی ازتون بگیرم...)
              پاک کردم سینا جان البته این سایت ناظماش نیستن کلی اسپم تو اینجا هست.یادش بخیر آکواریوم... منم اوم موقع مهتابی داشتم دقیقا جلبک سیاه میزد .,ولی با متال هالید دیگه آرزوتون براورده میشه
              راستی زنگ زدید بگید نورش خورشیدی باشه
              گه عکسی از تراریومتم داری خواستی خصوصی کن و جایی که میخوای نورت وصل شه.البته از عکسای من متوجه شدی تابش نورش به چه صورت

دیدگاه

پاک کردم سینا جان البته این سایت ناظماش نیستن کلی اسپم تو اینجا هست.یادش بخیر آکواریوم... منم اوم موقع مهتابی داشتم دقیقا جلبک سیاه میزد .,ولی با متال هالید دیگه آرزوتون براورده میشه
                راستی زنگ زدید بگید نورش خورشیدی باشه
                گه عکسی از تراریومتم داری خواستی خصوصی کن و جایی که میخوای نورت وصل شه.البته از عکسای من متوجه شدی تابش نورش به چه صورت
                سلام علی آقا ... دستتون درد نکنه... پس مشکل از نور دهی آکواریوم بود....
                علی جان میخواهم یک تراریوم درست کنم.... ندارم.... دارم روی آن تحقیق میکنم
                و عکس مدلهای مختلف را در اینترنت بررسی میکنم... بیشتر در فکر ساخت یک
                مدل سخره ای هستم...سوال زیاد است و در تاپیک دیگر ی در بحث آزاد باید ادامه داد...

دیدگاه

دیدگاه

لامپهای فوتو سنتز و یا رشد گیاهی که دقیقا همانند نور خورشید عمل کرده و
                    بالاتر از کیفیت متال هالید هستند را یک سرکت تولید LED به نام سئول با
                    نام تجاری سان لایک یا Sun Like از سال 2017 شروع به تولید آن کرده و
                    مدعی است که تا به امروز بهتری کیفیت نور و شبیه ترین نور به خورشید را
                    ساخته و دقیقا نورهای U.V و IR بی نیاز را فیلتر کرده و دقیقا نور طبیعی را برای
                    چراغ خانه و موزه ها و گلخانه ها به ارمغان آورده.... حال ببینیم این حرفها درست است یا خیر

دیدگاه

لامپهای متال هالید سرامیکی درست مصرفش بالاتر ولی خیلی بهتر از led جواب میده
                      سلام دوست عزیز، یه سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین:
                      میخوام علوفه تولید کنم، بنظرتون چه لامپی استفاده کنم؟ و چند وات برای هر متر مربع؟
                      تو توضیحاتتون نوشتین از انواع ال ای دی ها استفاده کردین.
                      چرا نمیشه فقط از لامپ ال ای دی سفید و ال ای دی فول اسپکتروم استفاده کرد؟
                      چون ال ای دی سفید هم همه ی رنگ ها رو داره دیگه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط poggije نمایش پست ها
                        سلام دوست عزیز، یه سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین:
                        میخوام علوفه تولید کنم، بنظرتون چه لامپی استفاده کنم؟ و چند وات برای هر متر مربع؟
                        تو توضیحاتتون نوشتین از انواع ال ای دی ها استفاده کردین.
                        چرا نمیشه فقط از لامپ ال ای دی سفید و ال ای دی فول اسپکتروم استفاده کرد؟
                        چون ال ای دی سفید هم همه ی رنگ ها رو داره دیگه.
                        سلام دوست عزیز برای علوفه که اصلا هیچ کدوم صرف نداره چون قیمت نهایی محصول به سرمایه گذاری اولیه خیلی کم هست(در حد اطلاعات خودم)
                        در مورد طیف نور فقط رنگ نیست که بگیم رنگ یک ال ای دی شبیه خورشید **و مناسب کار ما باشه
                        نور خورشید تمام طیف نور مورد نیاز گیاه داره.یک طیف نور برای جوانه زنی گیاه یکی برای رشد ساقه ای یکی رای رشد علفی و ....
                        یک مثال دیگه هم بزنم
                        بعضی گیاهان مثلا بنفشه آفریقایی با نور ال ای دی معمولی سفید و زرد رشد میکنه ولی گیاه دیگه نه چون بنفشه آفریقایی نیاز نور کمی داره
                        شما دقیقا چی میخوای تولید کنی؟چه علوفه ای؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز برای علوفه که اصلا هیچ کدوم صرف نداره چون قیمت نهایی محصول به سرمایه گذاری اولیه خیلی کم هست(در حد اطلاعات خودم)
                          در مورد طیف نور فقط رنگ نیست که بگیم رنگ یک ال ای دی شبیه خورشید **و مناسب کار ما باشه
                          نور خورشید تمام طیف نور مورد نیاز گیاه داره.یک طیف نور برای جوانه زنی گیاه یکی برای رشد ساقه ای یکی رای رشد علفی و ....
                          یک مثال دیگه هم بزنم
                          بعضی گیاهان مثلا بنفشه آفریقایی با نور ال ای دی معمولی سفید و زرد رشد میکنه ولی گیاه دیگه نه چون بنفشه آفریقایی نیاز نور کمی داره
                          شما دقیقا چی میخوای تولید کنی؟چه علوفه ای؟
                          ممنون از توضیحاتتون، من میخوام علوفه ی جو و یورنجه تولید کنم.
                          حقیقتش برای استفاده شخصی هستش.
                          چون زمینم کمه، میخوام برای دامداری ام بصورت گلخونه ای درست کنم.
                          لطف میکنین بگین چه نوع لامپی لازمشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط poggije نمایش پست ها
                            ممنون از توضیحاتتون، من میخوام علوفه ی جو و یورنجه تولید کنم.
                            حقیقتش برای استفاده شخصی هستش.
                            چون زمینم کمه، میخوام برای دامداری ام بصورت گلخونه ای درست کنم.
                            لطف میکنین بگین چه نوع لامپی لازمشه؟
                            دوست عزیز هزینه بالا میشه به محصول تولیدی مهم نیست؟

دیدگاه

راستش فقط هزینه ی لامپ هستش دیگه، آب از چاه، برق هم که چون روستاس خیلی ارزون میوفته
                              بعدشم، مگه هزینه ی برق لامپ ال ای دی برای یه اتاق ۳در۴ مگه چقدر میشه؟ برفرض وات هم بالا باشه.
                              جدیدترین ویرایش توسط poggije; ۱۷:۲۲ ۱۳۹۸/۰۷/۰۵.

دیدگاه

راستی نگفتین چرا نمیشه فقط ازوال واشر فول اسپکتروم استفاده کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X