اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب.....
    صد درصد توضیحات خوبتون کمک بزرگی به من و دوستان بوده است....
    خیلی خیلی خوشحال میشویم که از تجربیات شما دوست عزیز در این تاپیک استفاده کنیم....
    ممنون میشم (اگر زحمتی نیست) عکسها را قرار دهید.... سکان تاپیک دست شما .... من و دوستان بی صبرانه منتظر آموزش شما هستیم....
    بینهایت ممنون...
    اتفاقا من هم از همونجایی که شما خرید کردی خرید کردم اقا وحید اگه اشتباه نکنم اسمش رو بسیار پسر خوب و محترمیه و تمامه کالاهایی که ارائه میده همه با کیفیت عالی و راندمان بالا هست و من شخصا که راضی بودم الان که اون لینکی ک گذاشتی رو دیدم یادم اومد یه بدهی جزئی هم بهش دارم حتما بهش زنگ بزنم عکس خود لامپ که چیز خاصی نیست ولی واست عکس جایی رو که من از روی اونجا چیدمان کردم لامپ هام رو میزارم که شما هم بررسی کنی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام و عرض ادب.....
    خیلی خیلی خوشحال میشویم که از تجربیات شما دوست عزیز در این تاپیک استفاده کنیم....
    ممنون میشم (اگر زحمتی نیست) عکسها را قرار دهید.... سکان تاپیک دست شما .... من و دوستان بی صبرانه منتظر آموزش شما هستیم....
    بینهایت ممنون...

ببین من اینو از امازون در اوردم البته 90%طراحی های جدید به همین شکله ولی من بجز این موارد از همون فول اسپکتروم صورتی ها هم چندتا دونه کار کردم وسطش ولی عمده ی کارم همین بالایی ها بود

سلام و عرض ادب.....
    بینهایت ممنون...

اینم سامسونگ که گفتم خدمتت
    تعدادی هم که کار کردم من قابی که داشتم 16wبود اومدم 5 تا سفید کار کردم 5 تا زرد یدونه مادون قرمز یدونه یو وی 3 تا فول اسپکتروم یدونه هم خودم همینجوری طیف ابی که واسه اکواریوم میزارن گذاشتم ینی نتیجه ای ک داد فقط میتونم بگم نگم برات اصلا خروجی نور با خورشید هیچ فرقی نداره من تا قبل از این داشتم کم کم میگفتم بابا ال ای دی ها جواب نمیدن مثه متال ولی الان واقعا امیدوار شدم درضمن من لنزه 120درجه گذاشتم که فضای بیشتری پوشش بده و نخواد زیاد فاصله رو دور کتم
    جدیدترین ویرایش توسط Siavashxxxx; ۱۱:۴۶ ۱۴۰۰/۰۲/۱۵.

دیدگاه

سلام و عرض ادب
      سیاوش خان بینهایت ممنون.....
      پس باید از چند سری ال ای دی استفاده شود....
      اگر اجازه دهید چند سوال بپرسم....:
      1- سیاوش خان رنگ خروجی ترکیبی سفید نچرال خواهد بود؟
      2- ال ای دی های مادون قرمز چه طول موجی خریداری کنیم....؟؟؟
      3- ال ای دی U.V برای چی به کار گرفته شده ....آقا سیاوش
      آیا برای رشد گیاه U.V نیاز است؟؟؟چه طول موجی را خرید کنیم؟
      4- 5 عدد سفید 5 عدد زرد منظور آفتابی مهتابی 6000 - 3500
      کلیوین است؟؟؟ یا رنگ آنبر را میفرمایید برای زرد و سفید کلوین
      بالا که در آکواریوهای مرجانی استفاده میشود...
      پ.ن: بله اسم فردی که پول را براشون حواله کردم آقا وحید بود....
      بسیار انسان با شخصیتی بود ... یک بار تلفنی هم چند سوال از ایشون
      پرسیدم که با ادب و حوصله جواب من را دادن.....

ببخشید به عکس دقت کامل نکرده بودم.... تعداد زیاد از سوال ها ... جوابشان داخل عکس بود...

راستی اگر از لامپ ساخت خودتون و نور خروجی (اگر تونستید) یکی دو عکس قرار دهید ... ممنون میشم...
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض ادب
        سیاوش خان بینهایت ممنون.....
        پس باید از چند سری ال ای دی استفاده شود....
        اگر اجازه دهید چند سوال بپرسم....:
        1- سیاوش خان رنگ خروجی ترکیبی سفید نچرال خواهد بود؟
        2- ال ای دی های مادون قرمز چه طول موجی خریداری کنیم....؟؟؟
        3- ال ای دی U.V برای چی به کار گرفته شده ....آقا سیاوش
        آیا برای رشد گیاه U.V نیاز است؟؟؟چه طول موجی را خرید کنیم؟
        4- 5 عدد سفید 5 عدد زرد منظور آفتابی مهتابی 6000 - 3500
        کلیوین است؟؟؟ یا رنگ آنبر را میفرمایید برای زرد و سفید کلوین
        بالا که در آکواریوهای مرجانی استفاده میشود...
        پ.ن: بله اسم فردی که پول را براشون حواله کردم آقا وحید بود....
        بسیار انسان با شخصیتی بود ... یک بار تلفنی هم چند سوال از ایشون
        پرسیدم که با ادب و حوصله جواب من را دادن.....

ببخشید به عکس دقت کامل نکرده بودم.... تعداد زیاد از سوال ها ... جوابشان داخل عکس بود...

راستی اگر از لامپ ساخت خودتون و نور خروجی (اگر تونستید) یکی دو عکس قرار دهید ... ممنون میشم...
        خواهش اتفاقا حدس زدم که احتمالا ندیدید مشخصات لامپ های عکس رو
        و اینکه والا اکثر جاها هم گفتن نیازی به یو وی نیست ولی شما امازون رو که یه جستجو کنید تمامه لامپهای رشد جدید حداقل یکی یا دوتا یووی دارن توی کل مجموعشون و منم فکرش رو که کردم این بود که گفتم من که نه متخصص هستم نه میتونم به صورت فردی خودم این رو تست کنم که ایا یو وی جزو پرتوهایی هست که گیاه بهش نیاز داره یا نه پس گفتم من کاری نداشته باشم به این موضوع من قراره نور خورشید رو به صورت مصنوعی ببرم یجای تاریک و یو وی هم جزو پرتوهاش هست پس یدونه گذاشتم نهایت امر یدونه ال ای دی که هزینه ای نداشت و در کل یا گیاه ازش استفاده میکنه یا نه. وموجب عملکرد منفی که نمیشد. پس یو وی رو هم گذاشتم چشم لامپ رو توی گلخونه نصب کردم میگم عکس بگیرن حتما تا شب براتون میزارم. البته بگم تمامه این صحبتهای من فقط و فقط تجربه ی شخصیم بوده من به شخصه تخصصی در این ضمینه ندارم و شما خودتون استادید
        در مورد رنگ نور خروجی هم والا یچیزی بینه سفید و زرد هست نمیشه گفت کذومه وقتی دستم رو میگیرم زیرش خیلی نزدیکه به نور خورشید
        جدیدترین ویرایش توسط Siavashxxxx; ۱۷:۱۹ ۱۴۰۰/۰۲/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavashxxxx نمایش پست ها
          و اینکه والا اکثر جاها هم گفتن نیازی به یو وی نیست ولی شما امازون رو که یه جستجو کنید تمامه لامپهای رشد جدید حداقل یکی یا دوتا یووی دارن توی کل مجموعشون و منم فکرش رو که کردم این بود که گفتم من که نه متخصص هستم نه میتونم به صورت فردی خودم این رو تست کنم که ایا یو وی جزو پرتوهایی هست که گیاه بهش نیاز داره یا نه پس گفتم من کاری نداشته باشم به این موضوع من قراره نور خورشید رو به صورت مصنوعی ببرم یجای تاریک و یو وی هم جزو پرتوهاش هست پس یدونه گذاشتم نهایت امر یدونه ال ای دی که هزینه ای نداشت و در کل یا گیاه ازش استفاده میکنه یا نه. وموجب عملکرد منفی که نمیشد. پس یو وی رو هم گذاشتم چشم لامپ رو توی گلخونه نصب کردم میگم عکس بگیرن حتما تا شب براتون میزارم. البته بگم تمامه این صحبتهای من فقط و فقط تجربه ی شخصیم بوده من به شخصه تخصصی در این ضمینه ندارم و شما خودتون استادید
          در مورد رنگ نور خروجی هم والا یچیزی بینه سفید و زرد هست نمیشه گفت کذومه وقتی دستم رو میگیرم زیرش خیلی نزدیکه به نور خورشید
          سلام مجدد.... شما لطف میکنید که تجربیات خوبتوتان را در اختیار من و دوستان قرار میدهید.....
          سیاوش جان ببینید من بر اساس توضیحات شما این سری را از فروشگاه اتخاب کردم....
          نگاه کنید ببینید درست انتخاب شده؟؟؟ نکته دیگر... بیشتر ال ای دی ها را در سایت نوشته
          است 1 تا 3 وات.... حال منظور آن چیست؟؟ یک وات است یا 3 وات؟؟؟ با درایو یک وات 300
          میلی آمپر راه اندازی کنم یا 3 وات 700 میلی امپری؟؟؟ شما از کدام وات استفاده کردید و هیتسینک
          برای خنک کردن ال ای دی ها (ماژول 16 ال ای دی خودتان) چه هیتسینکی به کار گرفتید؟؟؟
          بینهایت ممنون از راهنمایی های خوبتان....

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

البته این رو هم بگم که جدیدن حدود چندماه شرکت سامسونگ ال ای دی هایی طراحی کرده که خود اون چیپ ال ای دی ها زیر لنزش مجموع چندتا طیف هست که برای رشد لازمه ینی اگه تو سفید زرد ابی و صورتی و نادون قرمز و uv رو لازم داری همه ی اینها رو گذاشته زیر یدونه لنز و با تکنولوژی جدید این کارو کرده و طبق تحقیق من خیلی خوب جوابگو بوده و اونم دقیقا با چشم که میبینی با نور خورشید فرقی نداره که توی ایران هم گیر میاد بازم خواسی من بهت میتونم بگم از جایی معتبر تهیه کنی چون فیکش هم هست متاسفانه
            امید وارم کمکی کرده باشم موفق باشی
            سلام مجدد
            این سامسونگ که میفرمایید .... تمام این ال ای دی هایی که معرفی کردید را در خودش دارد؟
            ممنون میشم معرفی کنید که از کجا تهیه کنم که فیک هم نباشد.... اگر میفرمایید جوابگو است که
            خیلی خیلی باید خوب باشد... قیمتش چند است؟؟؟ چون مجموع ال ای دی هایی که فرمودید با منتاژ
            حدود 150 تا 200 خرج بر میدارد.... این سامسونگ که میفرمایید چند است؟؟؟ چند مدل و وات دارد؟
            رنگش به این صورت که میفرمایید نچرال است....ممنون میشم کمی راهنمایی کنید....

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۹:۰۹ ۱۴۰۰/۰۲/۱۵.

دیدگاه

به به پس بالاخره یکی پیدا شد که چیز خوب بسازه.
              سوال اول اینکه روی چه گیاهانی جواب گرفتید؟
              سوال دوم اینکه روی والواشر سوار کردید؟اگر آره ترتیبشو بگید.
              الان برای من سوال با ال ای دی سفید و آفتابی و چند تا فول اسپکترام چجوری تمام طیف هارو دارید؟
              من خودم متال هالید استفاده میکنم آیا واقعا مثل متال هالید هست؟
              لطفا یک سری عکس از گیاهاتون و نوری که ساختید بگذارید.
              سینا جان بله نور یو وی یک تا 2 عدد مورد نیاز گیاهان هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                به به پس بالاخره یکی پیدا شد که چیز خوب بسازه.
                سوال اول اینکه روی چه گیاهانی جواب گرفتید؟
                سوال دوم اینکه روی والواشر سوار کردید؟اگر آره ترتیبشو بگید.
                الان برای من سوال با ال ای دی سفید و آفتابی و چند تا فول اسپکترام چجوری تمام طیف هارو دارید؟
                من خودم متال هالید استفاده میکنم آیا واقعا مثل متال هالید هست؟
                لطفا یک سری عکس از گیاهاتون و نوری که ساختید بگذارید.
                سینا جان بله نور یو وی یک تا 2 عدد مورد نیاز گیاهان هست
                سلام علی آقای گل ..... خوب هستید دوست عزیز؟؟؟ چی خبر؟؟؟؟ خوشحال شدم تشریف آوردید و در بحث شرکت میکنید....
                من دیروز بیکار بودم و کلی تحقیق کردم.... نمودار زیر ترکیب ال ای دی آفتابی 3000 کلوین با مهتابی 6000 کلوین میباشد...
                وقتی این دو را با هم ترکیب کنیم دقیقا LED فول اسپکتروم صورتی رنگ را پوشش میدهد و نیازی به آنها نیست....
                نکته دیگر ممکن است دوستان بفرمایند نچرال 4000 و یا 5000 کلوین چی؟ آیا میتوان به جای آفتابی و مهتابی به کار گرفت؟ خیر
                نچرال (یا طبیعی) طیفهای آبی به قدرت مهتابی ندارد و طیفهای قرمزی به کیفیت آفتابی ندارد که جای این دو LED را بگیرد... سوال
                دیگر که میتوان هر سه را به کار گرفت (آفتابی - نچرال-مهتابی) میتوان به کار گرفت ولی آفتابی و مهتابی وقتی ترکیب میشوند ....
                کاملا نچرال را پوشش میدهند..... فقط نچرال مقدار خیلی کمی نور سبز بیشتر دارد که آنچنان زیاد نیست.... تقریبا هیچی نیست...

دیدگاه

با اجازتون مطالب را در چند پست تفکیک میکنم..... حال فرض میکنیم ترکیب ال ای دی آفتابی و مهتابی 3000 و 6000 کلوین ... نمودار طیف نوری بالا را حاصل میکند.....
                  در این نور ما همه چیز را داریم و خیلی چیزها را نداریم ...... البته عکس بالا دقیق نیست و باید عکس پست قبل را مد نظر قرار دهید.... دقیق از میانه طیفها شروع کنیم
                  هدف ساخت لامپی از LED میباشد که دقیقا همانند متال هالید نوردهی داشته باشد... و بیشترین شباهت به نور خورشید و صد البته کارایی بالا برای رشد گیاهان..... نه زیبایی
                  که در زیبایی یک LED نچرال CRI بالای 90 درصد همین کار را برای ما انجام میدهد..... بریم سر اصل مطلب..... پس ما باید به ترکیب آفتابی و مهتابی چندین LED اضافه کنیم
                  تا طیف کاملی داشته باشیم.... اول عرض کردم از میانه طیف ها شروع میکنیم.... بعد از نوری آبی 460 که از مهتابی 6000 کلوین و کمی از آن از آفتابی 3000 کلوین تامین می کنیم
                  یک ال ای دی آبی کمرنگ نیاز داریم که نور ما را در 480 نانومتر به اوج برساند..... در بازار ایران هم موجود میباشد .... طیف اوج قله این LED آبی روی 480 تا 485 میباشد ......
                  بعد از آن آبی فیروزه ای است که اوج قله موج روی 500 نانومتر میباشد.... و این دو قسمت خالی بعد از 460 را با این دو LED پر میکنیم.... بعد رنگ سبز است که 520 نانومتر اوج
                  آن میباشد که این 3 ال ای دی قسمت 460 تا 550 ما را پر میکند.... میتوانید بعد از آن LED لیمویی (سبز- زرد) قرار دهید که 550 اوج قله آن است که البته دیگر در این طیف آفتابی
                  3000 کلوین پوشش را تقریبا کامل کرده است و 80 درصدی پوشش این طیف را دارد.... اگر نچرال هم که در پست بالا عرض کردم قرار دهید ... همین 550 را بهبود میبخشد.... حال یا
                  ال ای دی لیمویی را به کار بگیرید یا نچرال 4000 تا 5000 کلوین.....

دیدگاه

خوب حالا میرویم انتهای نمودار .... قسمت نور قرمز.... ما در بازار دو سری ال ای دی به نام دیپ رد داریم که برای همین رشد گیاه به کار میرود که یکی
                    660 نانومتر (اوج قله طیف نور اش میباشد ) و دیگری 680 نانومتر که هر دوی اینها عرض کردم به دیپ رد معروف هستند... که معمولا همراه ال ای دی
                    های فول اسپکتروم صورتی رنگ به کار گرفته میشوند... دیپ رد 660 را LED آفتابی 3000 کلوین در حدود 80 درصد پوشش میدهد... پس نیازی با آن
                    نداریم... میماند دیپ رد 680 که بهتر است به کار بگیرید.... ال ای دی بعدی مادون قرمز 730 نانومتر است که برای رشد گیاه به کار گرفته میشود....
                    پس LED های مورد نیاز دیپ رد 680 و مادون قرمز 730 نانومتر.... همین دو کفایت میکند و قسمت قرمز تکمیل میشود.... خوب میماند تکمیل قسمت
                    آبی و بنفش که در پست بعدی به آن میپردازیم......

دیدگاه

این را در دو پست قبل یادم رفت عرض کنم که LED طول موج 480 نانومتر به رویال بلو معروف است... حال در ادامه به پایین طول موج 660 نانومتر خواهیم رفت.... 660 را LED مهتابی و آفتابی
                      در خود داشته و تامین میکنند و نیاز به قرار دادن آن نیست.... ال ای دی بعدی دیپ بلو است که 450 نانومتر را به اوج قله طیف نوری ما میرساند....بعدی 430 و 420 نانومتر است که نور بنفش
                      را پوشش میدهند و یا یکی یا دو عدد را قرار دهید که نور بنفش را هم تکمیل شده داشته باشیم.... اما از همه مهم تر ال ای دی بنفش 400 نانومتر است که در بیشتر مقالات غربی به آن اشاره
                      کرده اند... در حقیقت در خود مقداری U.V دارد.... یا این ال ای دی و یا ال ای دی U.V طول موج 390 تا 400 را به کار بگیرید...... اینجا لیست من کامل شد و فقط میماند فرمول ترکیبی......
                      6 عدد آفتابی + 3 عدد مهتابی + یک عدد مادون قرمز 730 نانومتر + یک عدد دیپ رد 680 نانومتر+ یک عدد سبز 520 نانومتر+یک عدد فیروزه ای 500 نانومتر+یک عدد رویال 480 نانومتر+یک
                      عدد دیپ بلو 450 نانومتر+یک عدد بنفش 430 نانومتر+یک عدد بنفش 420 نانومتر+یک عدد بنفش و ماوراءبنفش 400 نانومتر = جمعا شد 18 عدد ال ای دی که باید روی برد دایره مانند همانند
                      گل آفتاب گردان منتاژ شده و بعد با یک آینه شلجمی و یک لنز حدود 110 درجه ترکیب شده و معجون حاصل باید نور سفید باشد..... نظر دوستان چیست؟؟؟

پ.ن: راستی این را یادم رفت عرض کنم که چند وقت پیش در سرچی گوگلی به یک سایت غربی رسیدم که هر کس لامپ های دست ساز و ابتکاری خود را در زمینه نوردهی تراریوم و پاسیو....
                      به اشترک دیگران (با عکس و فیلم) قرار میداد... در بیشتر پروژه ها .... افراد دو لامپ معمولی LED آفتابی و مهتابی سر پیچ دار را به نصبت دو به یک و یا سه به یک (دو یا سه آفتابی و یک مهتابی)
                      را ابتدا روکش حباب پلاستیکی لامپ را برداشته و در یک ظرف آلومینیومی منتاژ میکردند.... البته بیشتر پروژه ها در آمریکا بود و لامپهای حبابی که به کار میگرفتند یک برند معروف بود که در فیلم
                      هم اشاره میکردند که بسیار نور خوب دارد و طیف نوری بالا دارا میباشد... پس اینجا به این نتیجه میرسیم که آفتابی و مهتابی دو رکن مهم در رشد گیاه میباشد که باید غنی سازی روی آن انجام شود.....

پ.ن 2: تمام ال ای دی ها را هم که عرض کردم را در فروشگاه زیر میتوانید بیابید.... https://m-led.net

دیدگاه

این را در دو پست قبل یادم رفت عرض کنم که LED طول موج 480 نانومتر به رویال بلو معروف است... حال در ادامه به پایین طول موج 660 نانومتر خواهیم رفت.... 660 را LED مهتابی و آفتابی
                        در خود داشته و تامین میکنند و نیاز به قرار دادن آن نیست.... ال ای دی بعدی دیپ بلو است که 450 نانومتر را به اوج قله طیف نوری ما میرساند....بعدی 430 و 420 نانومتر است که نور بنفش
                        را پوشش میدهند و یا یکی یا دو عدد را قرار دهید که نور بنفش را هم تکمیل شده داشته باشیم.... اما از همه مهم تر ال ای دی بنفش 400 نانومتر است که در بیشتر مقالات غربی به آن اشاره
                        کرده اند... در حقیقت در خود مقداری U.V دارد.... یا این ال ای دی و یا ال ای دی U.V طول موج 390 تا 400 را به کار بگیرید...... اینجا لیست من کامل شد و فقط میماند فرمول ترکیبی......
                        6 عدد آفتابی + 3 عدد مهتابی + یک عدد مادون قرمز 730 نانومتر + یک عدد دیپ رد 680 نانومتر+ یک عدد سبز 520 نانومتر+یک عدد فیروزه ای 500 نانومتر+یک عدد رویال 480 نانومتر+یک
                        عدد دیپ بلو 450 نانومتر+یک عدد بنفش 430 نانومتر+یک عدد بنفش 420 نانومتر+یک عدد بنفش و ماوراءبنفش 400 نانومتر = جمعا شد 18 عدد ال ای دی که باید روی برد دایره مانند همانند
                        گل آفتاب گردان منتاژ شده و بعد با یک آینه شلجمی و یک لنز حدود 110 درجه ترکیب شده و معجون حاصل باید نور سفید باشد..... نظر دوستان چیست؟؟؟

پ.ن: راستی این را یادم رفت عرض کنم که چند وقت پیش در سرچی گوگلی به یک سایت غربی رسیدم که هر کس لامپ های دست ساز و ابتکاری خود را در زمینه نوردهی تراریوم و پاسیو....
                        به اشترک دیگران (با عکس و فیلم) قرار میداد... در بیشتر پروژه ها .... افراد دو لامپ معمولی LED آفتابی و مهتابی سر پیچ دار را به نصبت دو به یک و یا سه به یک (دو یا سه آفتابی و یک مهتابی)
                        را ابتدا روکش حباب پلاستیکی لامپ را برداشته و در یک ظرف آلومینیومی منتاژ میکردند.... البته بیشتر پروژه ها در آمریکا بود و لامپهای حبابی که به کار میگرفتند یک برند معروف بود که در فیلم
                        هم اشاره میکردند که بسیار نور خوب دارد و طیف نوری بالا دارا میباشد... پس اینجا به این نتیجه میرسیم که آفتابی و مهتابی دو رکن مهم در رشد گیاه میباشد که باید غنی سازی روی آن انجام شود.....

پ.ن 2: تمام ال ای دی ها را هم که عرض کردم را در فروشگاه زیر میتوانید بیابید.... https://m-led.net
                        سلام سینا جان ممنون از زحماتت و تحقیقات.
                        من تقریبا همین طیف نور و تعداد ال ای دی تو والواشرم استفاده کردم ولی آخر نور میشه بنفش و بازم گیاها مثل متال هالیت رشد نمیکنن.
                        اون دوستمونم که هیچ عکسی قرار نداد ما نتیجرو عملی ببینیم

دیدگاه

سلام سینا جان ممنون از زحماتت و تحقیقات.
                          من تقریبا همین طیف نور و تعداد ال ای دی تو والواشرم استفاده کردم ولی آخر نور میشه بنفش و بازم گیاها مثل متال هالیت رشد نمیکنن.
                          اون دوستمونم که هیچ عکسی قرار نداد ما نتیجرو عملی ببینیم
                          سلام و عرض ادب ... چه خبر علی آقا..... ؟؟؟؟
                          پس نور حاصل بنفش میشود؟ بله حق با شماست.... چون ترکیب نور داخل LED ها با چیپهای خیلی کوچک و چند فیلتر انجام میشود...
                          ما با ال ای دی های پاور بزرگ و فاصله زیاد ... نمیتوانیم نور ترکیبی خوبی داشته باشیم... حال رنگ هم مهم نیست... نتیجه مهم است
                          که شما میفرمایید نتیجه هم نداده..... پس هیچی ..... بله آخر بر میگردیم به متال هالید.... خوب آخه علی جان متال هالید خیلی
                          گران شده .... انگار ترانس و تمام قاب و .... در اینترنت که سرچ میکنم حدود 1800 تا 2000 قیمت دارد... خود لامپ هم حدود 200
                          قیمت دارد.... به نظرتان می ارزد؟؟؟ ال ای دی هم که کلا باید کنار گذاشته شود.... مگر تکنولوژی جدید Sunlike که کلا مبحث LED
                          در آن تغییر کرده و نور Sunlike شرکت سئول از ریشه با بقیه ال ای دی ها متفاوت میباشد .... تولید نور با روش دیگری نصبت به
                          LED های دیگر موجود در بازار صورت میگیرد و اسپکتروم آن کاملا با LED ها متفاوت میباشد.... پ.ن: متال هالید ارزان سراغ دارید
                          که تکنولوژی ارزانتری داشته باشد و با 200 تا 300 تومان بتوان آن را راه اندازی کرد؟؟؟؟؟

دیدگاه

Sunlike شرکت سئول هم علی آقا .....فقط سری مهتابی 5000K اون برای پرورش گل و گیاه کارایی خواهد داشت.... طیف آن از حدود 400 نانومر شروع
                            و تا 680 ادامه دارد و یک طیف تقریبا کاملی را خواهد داشت.... مدل آفتابی و مهتابی 3000 و 6500 کلوین آن برای رشد مناسب نخواهد بود..... البته خبر
                            دارید که در سری سان لایک کاملا تکنولوژی ساخت LED نصبت به سری LED های کنونی تغییر یافته و بیس تولید نور و فیلتر ها کاملا متفادمت میباشد...

LED 전문 제조, 조명, Display, 자동차 관련 LED 제품. WICOP, Sunlike, Acrich, MicroLED, UV 등 안내

دیدگاه

Sunlike شرکت سئول هم علی آقا .....فقط سری مهتابی 5000K اون برای پرورش گل و گیاه کارایی خواهد داشت.... طیف آن از حدود 400 نانومر شروع
                              و تا 680 ادامه دارد و یک طیف تقریبا کاملی را خواهد داشت.... مدل آفتابی و مهتابی 3000 و 6500 کلوین آن برای رشد مناسب نخواهد بود..... البته خبر
                              دارید که در سری سان لایک کاملا تکنولوژی ساخت LED نصبت به سری LED های کنونی تغییر یافته و بیس تولید نور و فیلتر ها کاملا متفادمت میباشد...

LED 전문 제조, 조명, Display, 자동차 관련 LED 제품. WICOP, Sunlike, Acrich, MicroLED, UV 등 안내

مخلص سینا جان گل هستم.

متال هالید 70 وات که لامپش 30-40 هزار تومن و ترانسم 200-250 مگر اینکه دنبال ترانس الکترونیکی باشید. و 2 عددش برای 2 در 2 متر مناسب هست.

برای سانلایت قیمت دلاریش میدونید چقدر؟کارخانش کجاست ؟ببینیم سفارش بدیم میصرفه.

دیدگاه

مخلص سینا جان گل هستم.

متال هالید 70 وات که لامپش 30-40 هزار تومن و ترانسم 200-250 مگر اینکه دنبال ترانس الکترونیکی باشید. و 2 عددش برای 2 در 2 متر مناسب هست.

برای سانلایت قیمت دلاریش میدونید چقدر؟کارخانش کجاست ؟ببینیم سفارش بدیم میصرفه.
                                سلام و عرض ادب.... علی آقای عزیز.... جای محمد خان خالیست تا جمع دوستان تکمیل شود.....
                                علی آقا از کجا قیمت گرفتید؟؟؟ من هر چه سرچ میکنم 1700 قیمت دارد... کدام نوع ترانس ارزانتر
                                است....؟ معمولی یا الکترونیک؟؟؟... قاب و استارتر آن چند است؟؟؟؟ شنیدم 20 وات متال هالید هم
                                در بازار موجود است ..... ترانس و لامپ و قاب و استارتر 20 وات را سراغ دارید و میدانید از کجا میتوان
                                تهیه کرد؟؟؟ سان لایک علی جان یکی از جدیدترین تولیدات شرکت سئول کره است (اسم شرکت
                                سئول است) کلا چند شرکت بزرگ در دنیا بیشتر نیستند که تولید چیپ LED میکنند و بقیه شرکتها
                                چیپ را از آنها خریده و مونتاژ انواع شکلهای LED را انجام میدهند.... سئول هم یکی از این شرکتهاست
                                که در کشور کره قرار دارد.....شرکت نیچیا هم برای کشور ژاپن میباشد.... چند شرکت بزرگ دیگر هم
                                هستند که همه این شرکتها متخصص و تولید کننده فسفر بوده و در کنار کار خود چیپ LED
                                هم تولید میکنند.... از چیپ مانیتور و تلویزیون گرفته تا ال ای دی پاور و COB و..... اما مدتی
                                است کل این شرکتها در حال تحقیق بر روی فسفر بنفش و تکنولوژی تولید نور سفید از آن هستند
                                همان فرمول تمام لامپهای گازی که بیس کاری آنها نور بنفش و فرا بنفش است....البته ال ای دی های
                                بیس فسفر بنفش در خود مقدار کمی نور فرا بنفش تولید میکنند که دیگر مزیت لامپهای LED بدون
                                U.V که امروزه تولید شده و تبلیغ میشوند را نداشته و مانند لامپهای گازی کمی U.V دارند سری LED
                                بیس فسفر بنفش شرکت سئول به نام سان لایک تولید شده که یک سرو گردن از بقیه رقبای خود
                                جلوتر میباشد....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X