پاسخ : ساخت لامپ گلخانه ای یا لامپ فوتوسنتز
اتفاقا من هم از همونجایی که شما خرید کردی خرید کردم اقا وحید اگه اشتباه نکنم اسمش رو بسیار پسر خوب و محترمیه و تمامه کالاهایی که ارائه میده همه با کیفیت عالی و راندمان بالا هست و من شخصا که راضی بودم الان که اون لینکی ک گذاشتی رو دیدم یادم اومد یه بدهی جزئی هم بهش دارم حتما بهش زنگ بزنم عکس خود لامپ که چیز خاصی نیست ولی واست عکس جایی رو که من از روی اونجا چیدمان کردم لامپ هام رو میزارم که شما هم بررسی کنی
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ببین من اینو از امازون در اوردم البته 90%طراحی های جدید به همین شکله ولی من بجز این موارد از همون فول اسپکتروم صورتی ها هم چندتا دونه کار کردم وسطش ولی عمده ی کارم همین بالایی ها بود

اینم سامسونگ که گفتم خدمتت
تعدادی هم که کار کردم من قابی که داشتم 16wبود اومدم 5 تا سفید کار کردم 5 تا زرد یدونه مادون قرمز یدونه یو وی 3 تا فول اسپکتروم یدونه هم خودم همینجوری طیف ابی که واسه اکواریوم میزارن گذاشتم ینی نتیجه ای ک داد فقط میتونم بگم نگم برات اصلا خروجی نور با خورشید هیچ فرقی نداره من تا قبل از این داشتم کم کم میگفتم بابا ال ای دی ها جواب نمیدن مثه متال ولی الان واقعا امیدوار شدم درضمن من لنزه 120درجه گذاشتم که فضای بیشتری پوشش بده و نخواد زیاد فاصله رو دور کتم
نوشته اصلی توسط sina1359
نمایش پست ها
نوشته اصلی توسط sina1359
نمایش پست ها

ببین من اینو از امازون در اوردم البته 90%طراحی های جدید به همین شکله ولی من بجز این موارد از همون فول اسپکتروم صورتی ها هم چندتا دونه کار کردم وسطش ولی عمده ی کارم همین بالایی ها بود
نوشته اصلی توسط sina1359
نمایش پست ها

اینم سامسونگ که گفتم خدمتت
تعدادی هم که کار کردم من قابی که داشتم 16wبود اومدم 5 تا سفید کار کردم 5 تا زرد یدونه مادون قرمز یدونه یو وی 3 تا فول اسپکتروم یدونه هم خودم همینجوری طیف ابی که واسه اکواریوم میزارن گذاشتم ینی نتیجه ای ک داد فقط میتونم بگم نگم برات اصلا خروجی نور با خورشید هیچ فرقی نداره من تا قبل از این داشتم کم کم میگفتم بابا ال ای دی ها جواب نمیدن مثه متال ولی الان واقعا امیدوار شدم درضمن من لنزه 120درجه گذاشتم که فضای بیشتری پوشش بده و نخواد زیاد فاصله رو دور کتم
دیدگاه