اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه توان مصرفی فن ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه توان مصرفی فن ؟

سلام و وقت چیزی که همیشه جای سوال برای من بوده این هست که توان مصرفی یک مصرف کننده مثلا در شکل زیر که فن هست و یک ترانس کاهنده وجود داره چطور محاسبه میشه ؟ یعنی
    P1=220*I1 این توان مصرفی درسته ؟؟؟ یا این توان P2=12*I2 ، اصلا P1=P2 هست ؟ چون من عملی تست نکردم ! سوال اصلی اینه کدوم توان رو به عنوان توان اصلی در نظر میگیرن که اگر زیاد بشه میگیم توان مصرفی زیاد شده و پول برق هم زیاد میاد ؟ این هم شکل :
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

پاسخ : محاسبه توان مصرفی فن ؟

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
    سلام و وقت چیزی که همیشه جای سوال برای من بوده این هست که توان مصرفی یک مصرف کننده مثلا در شکل زیر که فن هست و یک ترانس کاهنده وجود داره چطور محاسبه میشه ؟ یعنی
    P1=220*I1 این توان مصرفی درسته ؟؟؟ یا این توان P2=12*I2 ، اصلا P1=P2 هست ؟ چون من عملی تست نکردم ! سوال اصلی اینه کدوم توان رو به عنوان توان اصلی در نظر میگیرن که اگر زیاد بشه میگیم توان مصرفی زیاد شده و پول برق هم زیاد میاد ؟ این هم شکل :
    با سلام:
    اگر شما یک آمپر متر A.C را در مدار اولیه ترانس قرار دهید و جریان مصرفی را ضربدر ولتاژ 220 ولت خط کنید، می شود توان مصرفی دستگاه که کنتور برق این مشخصات را جهت مصرف محاسبه می کند. اما اگر شما جریان مصرفی بعد از ترانس را ضربدر ولتاژ آن کنید توان مصرفی واقعی نمی شود. چرا؟ چون از نظر تئوری در یک ترانس ایدال که از نظر تلفات صفر است P1=P2 می شود. اما درعمل این گونه نیست و ترانس ها بین ورودی و خروجی بین 5 الی15 درصدتلفات توان دارند. هرچه ترانس کوچک تر باشد این تلفات بیش تر ( 15 درصد) و هرچه ترانس بزرگ تر باشند این تلفات کم تر است.( 5 درصد).
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

ممنون ...یعنی الان توان P1 از همه صحیح تر هست و میشه p1=220(1.41)*I1 ؟؟؟
      خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
        ممنون ...یعنی الان توان P1 از همه صحیح تر هست و میشه p1=220(1.41)*I1 ؟؟؟
        با سلام:
        خیر آن توانی که اداره برق محاسبه می کند، توان اولیه یا P1 = V1 X I1 است. یا اگر شما در اولیه ترانس یک آمپر متر A.C وصل کنید و این جریان مصرفی را ضرب در ولتاژ اولیه روی ترانس یا ولتاژ نامی220 ولت کنید می شود وات مصرفی. اما فرمول شما اشتباه است. گزینه عدد 1.414 ضرب در ولت 220 ولت و ضرب در جریان اولیه اشتباه می باشد.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X