درود
دیروز یک بورد کامل محافظ برق با 3 عدد LED و یک رله 10 آمپر خریدم دانه ای 30 هزار تومان با پست سفارش هم تحویل داد تو را بخدا برو یه دونه بخر این تاپیک مسخره بسته بشه آخه مگه چقدر برای عیب یابی یک مدار محافظ برق که کلاً 20 تا المان هم نداره باید پست رد و بدل کرد . بخدا این سایت که من حداقل 10 سال عضوش هستم هر روز داره از نظر محتوی و مطالب مطرح شده به قهقرا میره کم مونده که اینجا فیزیک سال 2 دبیرستان تدریس بشه . آخه هر سایتی از نظر سطح معلومات کاربران دارای یک جایگاه خاصی است مثل اینکه شما بروید در سایت مرجع IEEE سئوالات پایه الکترونیک 1 دانشگاه را مطرح کنید بلافاصله بلاک میشوید چون هر جایی هر سئوالی را مطرح نباید کرد به این ترتیب است که سطح بالای سایتهای معتبر حفظ میشود که البته این بستگی مستقیم به مدیریت سایت دارد که مدتهاست رها شده!!!!
درود
دیروز یک بورد کامل محافظ برق با 3 عدد LED و یک رله 10 آمپر خریدم دانه ای 30 هزار تومان با پست سفارش هم تحویل داد تو را بخدا برو یه دونه بخر این تاپیک مسخره بسته بشه آخه مگه چقدر برای عیب یابی یک مدار محافظ برق که کلاً 20 تا المان هم نداره باید پست رد و بدل کرد . بخدا این سایت که من حداقل 10 سال عضوش هستم هر روز داره از نظر محتوی و مطالب مطرح شده به قهقرا میره کم مونده که اینجا فیزیک سال 2 دبیرستان تدریس بشه . آخه هر سایتی از نظر سطح معلومات کاربران دارای یک جایگاه خاصی است مثل اینکه شما بروید در سایت مرجع IEEE سئوالات پایه الکترونیک 1 دانشگاه را مطرح کنید بلافاصله بلاک میشوید چون هر جایی هر سئوالی را مطرح نباید کرد به این ترتیب است که سطح بالای سایتهای معتبر حفظ میشود که البته این بستگی مستقیم به مدیریت سایت دارد که مدتهاست رها شده!!!!
با درود
کاربر گرامی
ما چه کاره باشیم که بخوایم برای ایجاد شدن یا بسته شدن یه تاپیک تصمیم بگیریم ؟
یا اسم اون تاپیک تاپیک مسخره بذاریم ؟ اگه این تاپیک مسخره ست پس تمام تاپیک های دیگه هم مسخره ست
راستش رو بخواید پیچیدگی این مدار محافظ زیاده و گاه ها اشک تعمیر کار ها رو هم درمیاره
چه بسا تاپیک های هست که ایتدایی ترین سوالات پرسیده میشه و یا خواسته های نا معقولی بیان میشه
طرف میاد میگه من فلان دستگاه رو میخوام لطفا نقشه اون رو برام بذارید البته شک دارم از کلمه لطفا هم استفاده کنن
پس این تاپیک مسخره نیست
اصلا مسخره هم باشه به من کاربر چه ارتباطی داره ؟
و اینکه از مدیریت سایت صحبت کردید ؟ میدونید این سایت چه هزینه ای برای صاحبانش داره ؟
ایا قسمتی از این هزینه رو کاربران پرداخت میکنن ؟ مثل سایت ها و انجمن ها که تمام کاربرانش باید ماهانه پول بدن ؟
خب حالا ما نباید انتظار داشته باشیم صاحبان سایت یا انجمن برم چند و یا حداقل یک نفر استخدام کنن و ماهیانه حداقل 5 ملیون به اون بدن که انجمن مدیریت کنه ؟؟
چه سودی میتونه برای صاحبان انجمن داشته باشه ؟
به این فکر کردید احتمال این هست تا چند سال دیگه این انجمن کلا بسته میشه به خاطر بالا رفتن هزینه ها
به این فکر کردی اگر صاحبان انجمن بخاطر سرمایه گذاری در صنایع دیگه تغییر کاربری بدن این انجمن 100 درصد بسته میشه و حتی نمیشه به مطالب قبل هم دسترسی داشت ؟
من تعطیل شدن انجمن و سایت های رو بخاطر همین موارد مشاهده کردم
پس حداقل انتظار نداشته باشیم یکی بیاد و شب و روز مواظب سوالات و یا موارد دیگه باشه و وقت خودشو بذاره اونم با این حجم از تورمات فلچ کننده
الان هر کسی دنبال اینه یه لقمه نون برای زن بچه خودش دربیاره
شرایط با 10 سال قبل فرق کرده و اثار تورم در همه جهات دیده میشه
راستی اگه سوالات پیچیده تر بشن اونوقت کی میخواد به این سوالات جواب بده ؟ تازه اگه وقتشم داشته باشه ؟
و اینکه اون های که 10 سال پیش بودن و جان فشانی های علمی میکردن ؟ الان کجا هستن ؟
راستی چرا این برو و رله خریدی ؟ چون نتونستی مدار محافظتو تعمیر کنی و اونوقت کی میخواد جواب سوال های پیچیده رو بده ؟
شما که این سوالات و مدارات براتون خیلی ابتدایی بود چرا برد خودتون تعمیر نکردین ؟ و رفتید یه برد جدید خریدید عزیزم
میبینی که حرف برای گفتن زیاد ولی به قول داریوش ؟ دگر حوصله ای نیست
درود
باسلام
باز شما خداتونو شکر کنید که حداقل راجب الکترونیکه !!!
همین الان تو انجمن تاپیک با موضوعات غیر مرتبط مانند " چرا گروه های خودرو سازی با مردم اینطوری رفتار میکنن ؟!" موجوده که یه عده دارن رو سر هم میزنن که چرا فلان شده !!
اگر تالار مدیریت و نظارت مناسبی داشت که این بحث ها پیش نمیومد عزیز!
*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
درود
هر کسی به اندازه ارزشی که وقتش دارد بر روی مسایل مختلف زمان میگذارد از نظر من تعمیر یک بورد محافظ برق 30 هزار تومانی وقت تلف کردن است . بگذریم از اینکه اصولاً مدار یک محافظ برق اصلا پیچیدگی ندارد و حد اکثر با تعویض یک خازن یا یک دیود مشکل تغذیه اش حل میشود و با تعویض یک LM324 بقیه مشکلاتش شاید هم گاهی اوقات که خیلی کم پیش میآید رله اش خراب باشد البته من حدود 20 سال پیش مدار محافظ تعمیر میکردم ولی الان وقتم را برای مدارات پیچیده تری که ارزش مالی بیشتری داشته باشد میگذارم . ضمنا اگر اصول اولیه الکترونیک را بلد باشید با کسب کمی تجربه میتوانید مدارات پیچیده را هم تعمیر کنید ولی به هر حال با ایجاد تاپیک وسئوالات متعدد نمیتوان نه الکترونیک یاد گرفت و نه تجربه کسب کرد که اگر چنین بود الان همه با پرسه زدن در انواع و اقسام سایتهای الکترونیک برای خودشان یک پا مهندس با تجربه شده بودند که میبینیم چنین نیست .
سلام استاد ببخشید مزاحم میشم یک سوال داشتم
یه محافظ برق تکفاز هستش
همه چیزش اوکی کار می کنه ای سیش سوخته بود که تعویض شدش الان مشکلی که داره بعد از یه مدت چراغ زردش اروم اروم شروع به روشن شدن میکنه و نور کمی داره
تمام قطعاتش رو چک کردم میخواستم اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید
سلام استاد ببخشید مزاحم میشم یک سوال داشتم
یه محافظ برق تکفاز هستش
همه چیزش اوکی کار می کنه ای سیش سوخته بود که تعویض شدش الان مشکلی که داره بعد از یه مدت چراغ زردش اروم اروم شروع به روشن شدن میکنه و نور کمی داره
تمام قطعاتش رو چک کردم میخواستم اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید
درود،
معمولا روی برد ۱ یا ۲ عدد خازن الکترولیت کوچک وجود دارد که میبایست تعویض شود.
در صورت اهمیت ندادن به این موضوع، بعد از مدتی محافظ شروع به قطع و وصل میکند.
دیدگاه