اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در طراحی مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در طراحی مدار

شاسی ها معمولی باشن خوبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kargahelec نمایش پست ها
      شاسی ها معمولی باشن خوبه؟
      بله. سیستم سمت دفتر و استراحتگاه هرچی ساده تر باشه بهتره

دیدگاه

ساده ترین راه میتونه این باشه که در طرف رانندگان شما از 10 رله دوکنتاکت استفاده کنین.حالا با زدن هر شاسی یک رله تحریک میشه که یک کنتاکت هررله برای خودنگه دار استفاده میشه و به دوسر هر رله هم میتونید یه ال ای دی وصل کنید وبرای نشان دادن شاسی مورد نظراستفاده بشه و کنتاکت دیگه رله ها با هم موازی میشن.
        حالا خروجی این همه تیغه موازی میتونه :
        1-به یه تایمر کوچولو وصل بشه که هر موقع برق تایمر وصل شد فقط 5 ثانیه کار کنه و یه صوت رو فعال کنه و بعد قطع بشه
        2- به یه بیزر دارای بوق ممتد وصل بشه (که ولتاژش تا 24 ولت هست و بسیار صدای بلندی داره) و دائم بوق ممتد وصل بشه
        برای ریست طرف رانندگان هم میتونید از یه رله دوکنتاکت استفاده کنید که یه تیغه اون برای ریست بیزرو ال ای دی و تیغه دیگه اون برای ارسال سیگنال الارم برای سمت مسئول (که در سمت مسئول هم بیزر به شکل طرف رانندگان هست)

دیدگاه

ساده ترین راه میتونه این باشه که در طرف رانندگان شما از 10 رله دوکنتاکت استفاده کنین.حالا با زدن هر شاسی یک رله تحریک میشه که یک کنتاکت هررله برای خودنگه دار استفاده میشه و به دوسر هر رله هم میتونید یه ال ای دی وصل کنید وبرای نشان دادن شاسی مورد نظراستفاده بشه و کنتاکت دیگه رله ها با هم موازی میشن.
          حالا خروجی این همه تیغه موازی میتونه :
          1-به یه تایمر کوچولو وصل بشه که هر موقع برق تایمر وصل شد فقط 5 ثانیه کار کنه و یه صوت رو فعال کنه و بعد قطع بشه
          2- به یه بیزر دارای بوق ممتد وصل بشه (که ولتاژش تا 24 ولت هست و بسیار صدای بلندی داره) و دائم بوق ممتد وصل بشه
          برای ریست طرف رانندگان هم میتونید از یه رله دوکنتاکت استفاده کنید که یه تیغه اون برای ریست بیزرو ال ای دی و تیغه دیگه اون برای ارسال سیگنال الارم برای سمت مسئول (که در سمت مسئول هم بیزر به شکل طرف رانندگان هست)
          شماتیک همین چیزی که گفتید رو میتونید بفرستید؟

دیدگاه

یه کم در هم برهمه

شماتیک:
            جدیدترین ویرایش توسط kargahelec; ۱۴:۳۸ ۱۳۹۷/۰۱/۰۴.

دیدگاه

یه ک در هم برهمه
              با چه برنامه ای بازش کنم؟

دیدگاه

پروتیوس 7.10 از من هست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط rezacheshm نمایش پست ها
                با چه برنامه ای بازش کنم؟
                فایل جدید رو دانلود کنید شماتیک رو هم اضافه کردم

دیدگاه

پروتیوس 7.10 از من هست
                  فقط یه مشکلی داره که طول 100 متر برای این مدار خطایی نداره. افت ولتاژ یا نوسان
                  البته یه مشکل دیگه هم هست. زمانی که بیزر میزنه یا همون تایمر. وقتی زمانش قطع بشه که دیگه الارم نداریم. و اگر دوباره برگرده مدار باز ممتد میزنه. طرح یکمی تغییر داشت تو پستهای بعدش. الان اصلاح شدش اینه
                  مداری که میخوام سیستم احضار راننده هست. در دفتر ده عدد کلید و ده عدد ال ایدی باشه بعلاوه یک بیزر.در محل استراحت رانندگان هم ده عدد ال ای دی و ده کلید و یک بیزر باشه. حالا توضیحات: وقتی سمت دفتر کلید ها زده شد یعنی کلید 1 الی 10 هم ال ای دی سمت دفتر هم ای ایدی سمت محل استراحت نسبت به عددی که زده شده روشن بشه و فقط در سمت محل استراحت بیزر 10 ثانیه الارم بزنه.حالا راننده که مطلع شد میاد کلید شماره خودش رو میزنه و چراغ خاموش میشه در سمت دفتر هم چراغ همون راننده خاموش میشه و یه الارم 5 ثانیه زده میشه که مدیر دفتر متوجه بشه راننده درخواست رو دیده.
                  توضیحات تکمیلی:اگر راننده متوجه نشد مدیر دوباره همون کلید رو بزنه و مجدد الارم به صدا در بیاد
                  توضیحات تکمیلی 2:فقط سمت محل استراحت برای هر ال ایدی یک رله هم باشه که اگر نیاز بود بشه لامپ قویتری اضافه کرد.و یک رله هم برای بیزر که بشه زنگ قویتری گذاشت.در ضمن فاصله دفتر و محل استراحت 100 متره و سیمکشی میشه.نمیخوان بیسیم یا وایرلس باشه
                  جدیدترین ویرایش توسط rezacheshm; ۱۴:۵۵ ۱۳۹۷/۰۱/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezacheshm نمایش پست ها
                    فقط یه مشکلی داره که طول 100 متر برای این مدار خطایی نداره. افت ولتاژ یا نوسان
                    البته یه مشکل دیگه هم هست. زمانی که بیزر میزنه یا همون تایمر. وقتی زمانش قطع بشه که دیگه الارم نداریم. و اگر دوباره برگرده مدار باز ممتد میزنه. طرح یکمی تغییر داشت تو پستهای بعدش. الان اصلاح شدش اینه
                    مداری که میخوام سیستم احضار راننده هست. در دفتر ده عدد کلید و ده عدد ال ایدی باشه بعلاوه یک بیزر.در محل استراحت رانندگان هم ده عدد ال ای دی و ده کلید و یک بیزر باشه. حالا توضیحات: وقتی سمت دفتر کلید ها زده شد یعنی کلید 1 الی 10 هم ال ای دی سمت دفتر هم ای ایدی سمت محل استراحت نسبت به عددی که زده شده روشن بشه و فقط در سمت محل استراحت بیزر 10 ثانیه الارم بزنه.حالا راننده که مطلع شد میاد کلید شماره خودش رو میزنه و چراغ خاموش میشه در سمت دفتر هم چراغ همون راننده خاموش میشه و یه الارم 5 ثانیه زده میشه که مدیر دفتر متوجه بشه راننده درخواست رو دیده.
                    توضیحات تکمیلی:اگر راننده متوجه نشد مدیر دوباره همون کلید رو بزنه و مجدد الارم به صدا در بیاد
                    توضیحات تکمیلی 2:فقط سمت محل استراحت برای هر ال ایدی یک رله هم باشه که اگر نیاز بود بشه لامپ قویتری اضافه کرد.و یک رله هم برای بیزر که بشه زنگ قویتری گذاشت.در ضمن فاصله دفتر و محل استراحت 100 متره و سیمکشی میشه.نمیخوان بیسیم یا وایرلس باشه
                    افت ولتاژ و نوسان نداره مدار.
                    برای طرح جدید مدارباید یه تغییراتی داده بشه...
                    اگه وقت شد روش کار میکنم
                    جدیدترین ویرایش توسط kargahelec; ۱۶:۳۴ ۱۳۹۷/۰۱/۰۴.

دیدگاه

اگه وقت شد روش کار میکنم
                      ممنون میشم

دیدگاه

اگه وقت شد روش کار میکنم
                        مهندس خبری نشد؟

دیدگاه

هنوز هیچی.فقط ابروی من رفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X