اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص قطع برق شهری ... ( کم مصرف)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص قطع برق شهری ... ( کم مصرف)

نوشته اصلی توسط CNC_IR بابک همتآ‌زاده
    با سلام
    دوست من ، اون زنری که شما با مقاومت 120 اهمی بستی باید نیم وات باشه(توی بازار انواع زنر با توانهای مختلف هست).
    جریان دیودی که شما بستید در حدود 66 میلی آمپر برای 12 ولته. در صورتیکه در اون مداری که من گذاشتم حد اکثر 20 میلی آمپر
    جریان از زنر رد میشه ، چطور؟ شما درست توجه نکردی یک خازن با اون مقاومت 1 کیلو سری شده که در فرکانس برق شهر50 هرتز
    مقاومتی در حد 14475 اهم از خودش نشون میده. حالا اگر پیک برق شهر در حدود 310 ولت باشه جریان هم در حدود 20 میلی آمپر
    خواهد بود. درسته؟ :rolleyes:
    سلام

راستش من اصلان از خازن خوشم نمیاد واسه اینکه اصلان نمیدونم برای چی میزارنش تو مدار!

1 کتاب در موردش خوندم مال 10 سال پیشه مال مجتمع علمی ولی انقدر اصولی و منتقی توضیح داده که اصلان به کاربردش تو مدارات پی نمیبری! :angry: مثلان الان من تازه فهمیدم خازن توی مدار سری به صورت موازی برای اینه که مقاومت ایجاد بشه! درسته؟ :rolleyes:

خوب پی اگه این مدار بدرستی کار میکنه پس دیچه مشکلی نیست! فقط خازن 250 ولت راهت گیر میاد! از چه نوعی باشه!؟

دیدگاه

سلام

بله دوست من این خازنها راحت پیدا میشن قیمتش هم از 150 یا 200 تومن بیشتر نیست. نوع رایج توی بازار از نوع پلی استر است.
      ضمنا" علم الکترونیک بدون خازن مزه نداره پیشنهاد میکنم مبانی الکترونیک رو لا اقل یک نیم نگاهی بکن بعدش بیا سرغ برق شهر.
      افتادگی آموز اگر طالب علمی
      هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CNC_IR بابک همتآ‌زاده
        سلام

بله دوست من این خازنها راحت پیدا میشن قیمتش هم از 150 یا 200 تومن بیشتر نیست. نوع رایج توی بازار از نوع پلی استر است.
        ضمنا" علم الکترونیک بدون خازن مزه نداره پیشنهاد میکنم مبانی الکترونیک رو لا اقل یک نیم نگاهی بکن بعدش بیا سرغ برق شهر.
        سلام
        توصیه اقا بابک رو جدی بگیر
        وگرنه ممکنه بلاهائی ناخوش آیندی سر همین خازن سرت بیاد

دیدگاه

چطور؟ مگه قرار چیکار کنم! بگین توروخدا :smile:

برق نگیرتم؟!

دیدگاه

با سلام
            نگران نباشید دوست عزیزم جناب آقای رضا حاجی زاده مزاح کردند. اگه مقادیر قطعات رو رعایت بکنید هیچ اتفاقی نمیافته.
            افتادگی آموز اگر طالب علمی
            هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابک همتآ‌زاده خیابانی
              با سلام
              دوست من ، اون زنری که شما با مقاومت 120 اهمی بستی باید نیم وات باشه(توی بازار انواع زنر با توانهای مختلف هست).
              جریان دیودی که شما بستید در حدود 66 میلی آمپر برای 12 ولته. در صورتیکه در اون مداری که من گذاشتم حد اکثر 20 میلی آمپر
              جریان از زنر رد میشه ، چطور؟ شما درست توجه نکردی یک خازن با اون مقاومت 1 کیلو سری شده که در فرکانس برق شهر50 هرتز
              مقاومتی در حد 14475 اهم از خودش نشون میده. حالا اگر پیک برق شهر در حدود 310 ولت باشه جریان هم در حدود 20 میلی آمپر
              خواهد بود. درسته؟ :rolleyes:
              مدارو بستم ! ولی خازنه گیر نمیومد 250 ولت 2nf گرفتم ولی یه 1uf 250v بستم بجاش توی خروجی برای دیود اوپتو کوپلر هم 1.3 ولت دارم ولی فقط 1uamp جریان دارم !!! خیلی کمه نمیتونه روشنش کنه! حتی ال دی هم مستقیم گزاشتم نشد!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X