اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل ولتاژ 3.7 باتری موبایل به ولتاژ 12 ولت 1 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل ولتاژ 3.7 باتری موبایل به ولتاژ 12 ولت 1 آمپر

سلام دوستان
    من یک پروژه دارم که مدار آن نیاز به منبع تغذیه ی بالای 5 ولت داره. میخام این منبع تغذیه را با باتری موبایل تامین کنم اما باتری مبایل ولتاژ 3.7 و 1800 میلی آمپر است. آیا راهی است که من ولتاژ آن را از 3.7 به 12 ولت و 1 آمپر برسانم.
    سپاس
    جدیدترین ویرایش توسط fzn.vet; ۰۱:۲۰ ۱۳۹۷/۰۲/۱۱.

پاسخ : تبدیل ولتاژ 3.7 باتری موبایل به ولتاژ 5 یا 12 ولت 1 آمپر

از دو ماژول زیر میتونید استفاده کنید.

https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...%87&results=10.

دیدگاه

پاسخ : تبدیل ولتاژ 3.7 باتری موبایل به ولتاژ 12 ولت 1 آمپر

سلام
      من قبلا این سوال طرح کردم اما بچها گفتن چون امپرس میلی هست شدنی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan4115 نمایش پست ها
        سلام
        من قبلا این سوال طرح کردم اما بچها گفتن چون امپرس میلی هست شدنی نیست
        ظرفیت باتری شما 1800mAh هست. با احتساب ضریب جریان دهی 2.5c الی 3c بر اساس ذات طراحی باتری های خانواده لیتیوم باتری شما قابلیت ارائه جریان 5 آمپر را دارا میباشد. که با ضرب در 3.7 ولت معادل 18.5 وات خواهد بود.

با فرض نیاز 1 آمپر در ولتاژ 12وات شما به 12 وات توان نیاز دارید.
        با این حساب باتری شما جوابگو خواهد بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
          با احتساب ضریب جریان دهی 2.5c الی 3c بر اساس ذات طراحی باتری های خانواده لیتیوم باتری شما قابلیت ارائه جریان 5 آمپر را دارا میباشد.

درود
          همه (یا اکثر) باطری های موبایل هم این ظرفیت جریان دهی 2.5 یا 3c رو دارن ؟ مشکل گرم شدن یا ترکیدن پیش نمیاد؟
          از باطری های معمولی لیتیوم چطور خبر دارید چند c ظرفیت جریان دهی دارن؟
          ممنون
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
            درود
            همه (یا اکثر) باطری های موبایل هم این ظرفیت جریان دهی 2.5 یا 3c رو دارن ؟ مشکل گرم شدن یا ترکیدن پیش نمیاد؟
            از باطری های معمولی لیتیوم چطور خبر دارید چند c ظرفیت جریان دهی دارن؟
            ممنون
            بله در اکثر باتری های li ion ظرفیت جریان دهی تا 3c هم میرسد. نگران اسیب دیدن باتری ها نباشید چون مدار محافظی که در پک باتری وجود دارد از جریان و دما غیرمجاز باتری را محافظت میکند

دیدگاه

راحت ترین کاری که میتونی بکنی استفاده از مدار معروف به " ژول دزد" هست . اگه میخای سریع و راحت به نتیجه برسی
              دقت داشته باش دو مدل طراحی از این مدار وجود داره یکیش نیازی به پیچیدن سلف نداره ولی یکم پیچیده تره

دیدگاه

خیلی برای افراد مبتدی سخت است
                درمورد سلف هم باید دقت زیادی انجام دهی

دیدگاه

من یکی دو نمونه ازین ژول دزد ها رو ساختم در بهترین حالت زیر ده درصد بازده داشتن .. البته سلفش رو بدون اندازه گیری و تجربی ساختم
                  زندگی پر ز وجود است ولی ..
                  ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                    ظرفیت باتری شما 1800mAh هست. با احتساب ضریب جریان دهی 2.5c الی 3c بر اساس ذات طراحی باتری های خانواده لیتیوم باتری شما قابلیت ارائه جریان 5 آمپر را دارا میباشد. که با ضرب در 3.7 ولت معادل 18.5 وات خواهد بود.

با فرض نیاز 1 آمپر در ولتاژ 12وات شما به 12 وات توان نیاز دارید.
                    با این حساب باتری شما جوابگو خواهد بود.
                    جریان 5 امپر ؟؟؟ چجوری حساب کردید ؟ بیشترین ظرفیت باتری های موبایل که روش نوشته شده 3800 میلی امپر و سری های جدید تر 4000 هم هست ولی 5000 میلی امپر(ینی همون 5 امپر) از 1800 میلی امپر غیر منطقیه ایشون گفتن ولتاژ 12 میخوام با جریان 1 امپر خیلی خوب بشه بدست اورد 950 تا 970 میلی امپر 12 ولت با اون دوتا لینک شما میشه حالا میگیم 1 امپر درست، ولی 5 امپر از کجا اومد ؟ این درسته که چون جریان خوبی داره باطری های موبایل میشه ازش ولتاژ بالا گرفت ولی نمیشه از جریان خودش بالاتر گرفت یا باید ولتاژ بالا باشه یا جریان کفه ی ترازو که نمیشه بهم بریزه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amintanharpd نمایش پست ها
                      جریان 5 امپر ؟؟؟ چجوری حساب کردید ؟ بیشترین ظرفیت باتری های موبایل که روش نوشته شده 3800 میلی امپر و سری های جدید تر 4000 هم هست ولی 5000 میلی امپر(ینی همون 5 امپر) از 1800 میلی امپر غیر منطقیه ایشون گفتن ولتاژ 12 میخوام با جریان 1 امپر خیلی خوب بشه بدست اورد 950 تا 970 میلی امپر 12 ولت با اون دوتا لینک شما میشه حالا میگیم 1 امپر درست، ولی 5 امپر از کجا اومد ؟ این درسته که چون جریان خوبی داره باطری های موبایل میشه ازش ولتاژ بالا گرفت ولی نمیشه از جریان خودش بالاتر گرفت یا باید ولتاژ بالا باشه یا جریان کفه ی ترازو که نمیشه بهم بریزه
                      سلام،خیر اینگونه که شما حساب کردید نیست!!!
                      در واقع همه باتری ها معیار هایی به نام جریان لحظه ای(
                      که یعنی میزان جریان دهی باتری در یک لحظه است بر حسب آمپر و
                      میلی آمپر دارند و مقدار آن به جریان دهی باتری در یک ساعت و همینطور
                      نوع باتری ربط دارد)
                      و همینطور معیار c-rate که نشان میدهد حداکثر سرعت مجاز تخلیه
                      باتری چقدر است.
                      یعنی مثلا اگر جریان دهی باتری ۱۰۰۰mah میلی آمپر ساعت
                      باشد و نرخ دشارژ یا همان c-rate آن هم ۲ باشد،میتوان در طول
                      نیم ساعت ۲ آمپر از آن جریان کشید بدون آسیب رسیدن به باتری
                      اما اگر بخواهیم که بیشتر از جریان گفته شده در کمتر از نیم ساعت
                      را از باتری بکشیم،باتری آسیب خواهد دید.
                      و اگر هم همان باتری باشد ولی نرخ دشارژش 3c باشه،
                      میشه تو ۲۰ دقیقه ۳ آمپر از همون باتری کشید و....
                      یه مثال دیگه هم اینه که باتری خودرو درسته که حدود ۶۰ آمپر ساعته
                      ولی تو یه لحظه میتونه ۴۰۰ آمپر بده.
                      سوال دیگه ای هم بود در خدمتم.
                      موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                        سلام،خیر اینگونه که شما حساب کردید نیست!!!
                        در واقع همه باتری ها معیار هایی به نام جریان لحظه ای(
                        که یعنی میزان جریان دهی باتری در یک لحظه است بر حسب آمپر و
                        میلی آمپر دارند و مقدار آن به جریان دهی باتری در یک ساعت و همینطور
                        نوع باتری ربط دارد)
                        و همینطور معیار c-rate که نشان میدهد حداکثر سرعت مجاز تخلیه
                        باتری چقدر است.
                        یعنی مثلا اگر جریان دهی باتری ۱۰۰۰mah میلی آمپر ساعت
                        باشد و نرخ دشارژ یا همان c-rate آن هم ۲ باشد،میتوان در طول
                        نیم ساعت ۲ آمپر از آن جریان کشید بدون آسیب رسیدن به باتری
                        اما اگر بخواهیم که بیشتر از جریان گفته شده در کمتر از نیم ساعت
                        را از باتری بکشیم،باتری آسیب خواهد دید.
                        و اگر هم همان باتری باشد ولی نرخ دشارژش 3c باشه،
                        میشه تو ۲۰ دقیقه ۳ آمپر از همون باتری کشید و....
                        یه مثال دیگه هم اینه که باتری خودرو درسته که حدود ۶۰ آمپر ساعته
                        ولی تو یه لحظه میتونه ۴۰۰ آمپر بده.
                        سوال دیگه ای هم بود در خدمتم.
                        موفق باشید.
                        من سوال نکردم دوست عزیز سعی کردم بگم از یک باتری 1800 میلی امپر هیچگاه و در هیچ شرایطی نمیشه 5 امپر جریان کشید این توضیحاتی که شما دادی ارتباطی به اون چیزی که دوستمون اول تاپیک گفتن نداره ایشون ولتاژ 12 میخواد با جریان 1 امپر ولی شما گفتی میتونه 5 امپر جریان بگیره که تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نیست بعدشم مگه ما در یک لحظه میخواییم جریان داشته باشیم که جریان لحظه ای حساب میکنید؟در ضمن همین مسئله دشارژ هم که گفتیدبهتره یه سر به لینک زیر و یا جستجو بیشتر در این مورد بکنید https://www.rep.co.ir/blog/knowledge...A%D8%B1%DB%8C/
                        جدیدترین ویرایش توسط amintanharpd; ۰۵:۰۴ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amintanharpd نمایش پست ها
                          من سوال نکردم دوست عزیز سعی کردم بگم از یک باتری 1800 میلی امپر هیچگاه و در هیچ شرایطی نمیشه 5 امپر جریان کشید این توضیحاتی که شما دادی ارتباطی به اون چیزی که دوستمون اول تاپیک گفتن نداره ایشون ولتاژ 12 میخواد با جریان 1 امپر ولی شما گفتی میتونه 5 امپر جریان بگیره که تحت هیچ شرایطی امکان پذیر نیست بعدشم مگه ما در یک لحظه میخواییم جریان داشته باشیم که جریان لحظه ای حساب میکنید؟در ضمن همین مسئله دشارژ هم که گفتیدبهتره یه سر به لینک زیر و یا جستجو بیشتر در این مورد بکنید https://www.rep.co.ir/blog/knowledge...A%D8%B1%DB%8C/
                          سلام مجدد،بنده بار ها و بار ها از یه باتری موبایل ساده
                          ۲۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در عرض چند دقیقه توانستم حدودا
                          ۲۵ آمپر لحظه ای و همینطور ۵ آمپر در عرض حدودا ۱۵ دقیقه از باتری
                          بگیرم و از اون تو پروژه های آزمایشی خودم استفاده کنم!!! البته وقتی
                          که برد آن را جدا کردم .(با برد هیچ وقت امتحان نکردم چقدر جریان میده)
                          در ضمن بحث جریان لحظه ای هم یه توضیح تکمیلی بود و فقط جهت
                          اطلاع بیشتر بود ،در اصل بنده میدونستم که منظور تبدیل ولتاژ یه باتری
                          ساده موبایل به ۱۲ ولت ۱ آمپر هست که البته غیر ممکن هم نیست!
                          به خاطر لینک هم ممنون .
                          موفق باشید.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                            منم داشتم به این 5 امپر فکر میکردم وقتی یه باتری نوشته 1000 میلی امپر ساعت ینی در یک ساعت بخوای ازش استفاده کنی باید در محدوده یک امپر ازش جریان بکشی حالا کمتر یا بیشتر کشیدن جریان متناسب با مدت زمان شارژ باتری داره...اگ بخوای5 امپر بکشی خروجیش افت میکنه عملا اتصال کوتاش کردی باتری رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahram_1376 نمایش پست ها
                              سلام خدمت دوستان
                              منم داشتم به این 5 امپر فکر میکردم وقتی یه باتری نوشته 1000 میلی امپر ساعت ینی در یک ساعت بخوای ازش استفاده کنی باید در محدوده یک امپر ازش جریان بکشی حالا کمتر یا بیشتر کشیدن جریان متناسب با مدت زمان شارژ باتری داره...اگ بخوای5 امپر بکشی خروجیش افت میکنه عملا اتصال کوتاش کردی باتری رو
                              با سلام به شما
                              اتصال کوتاه تنها زمانی اتفاق میوفته که درحالت کار ولتاژ دوسر باتری به صفر ولت برسه
                              شما اگه از یه باتری 2000 میلی آمپر ساعتی 2 آمپر جریان دائمی بگیرید تو 1 ساعت تخلیه میشه و اگه 4 آمپر بگیرید تو نیم ساعت تخلیه میشه
                              میزان جریان کشی مجاز از یک باتری میتونه بیشتر از ظرفیتش هم باشه
                              هر باتری ایده عالی دارای یه مشخصه ای به اسم c-rate یا نرخ تخلیه هست که حداکثر میزان جریان کشی براساس اون مشخص میشه نه صرفا عدد ظرفیتش
                              2.5c هم مثلا یعنی شما حداکثر مجازید از این باتری 2000 میلی آمپر ساعتی 2و نیم برابر ظرفیتش یعنی 5 آمپر جریان بکشید.
                              این c-rate گاها مستقیما برحسب جریان هم بیان میشه
                              موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X